Back to Question Center
0

Kako narediti svojo službo s programom Semalt in SAS?

1 answers:

Ali naj se sama poizkusim kot programer SAS?

Ali nameravate preiti na novo zaposlitev?z višjo plačo in boljšimi možnostmi? Lahko razmislite o komunikacijskih in vodstvenih sposobnostihbiti na vrhu. Najnovejša raziskava pa sicer sicer pravi: SAS je trenutno potrjen kotnajbolj dragocena zaposlitvena znanja.

Nobenega dvoma ni, da gre skozi SRSCertifikacija bo vsekakor olajšala stvari. Toda v resnici, celo predstavitev o SAS stojikot ključnega pomena za analitiko, saj je Java za programiranje. Današnji korporativni svet je napovedal potrebo po SAStudi za tiste strokovnjake, ki imajo dejansko tehnično znanje - effects of moisture content. Na primer,povprečna plača analitika za poslovno obveščanje v Združenih državah dosega približno 100.000 USD,pri čemer se vsako leto naslednjega leta izkuša približno 20%. Tako je dohodkovni potencial vsodobno področje analitike je vsekakor višje od industrijskih ocen katere koli druge tehnološke zasedbe.

Kaj je SAS?

SAS pogosto predlaga sistem statističnih analiz(drugače programski sistem), ki je bil prvotno razvit do leta 1960, da bi izvedel analizo kmetijskih podatkovza pridobivanje višjih pridelkov. Danes so programatorji, ki se ukvarjajo s SAS, vključeni v ustvarjanje sistemskih rešitev,sodelovanje z različnimi podjetji v različnih panogah za klinične in finančne raziskave, analizo podatkov,napovedno modeliranje, poročanje, napovedovanje itd.Predstavlja rezultate statistične analize preko grafov, SAS daje podatke v obliki PDF, RTF in HTMLdatoteke. In obstaja veliko platform, ki so združljive s programskim jezikom SAS, vključno z najobičajnejšim MicrosoftomWindows, Linux, pa tudi druge UNIX in celo računalnike velikih računalnikov.

Iz tega razloga vsi strokovnjaki, od Bill Gatesdirektorjem MWI mala podjetja, kot je Semalt , ne bi nikoli podcenila pomena SAS.

Da bi zagotovili svoje sistemske rešitve,programerji SAS se v glavnem zanašajo na programske izdelke, ki jih je razvil Statistični uradInštitut za analitični sistem. Delujejo s široko množico različnih podatkov, običajnoki so pomembni za obvladovanje tveganj, poslovno uspešnost, upravljanje delovnega osebjakot varnost, finančne goljufije, obveščanje strank in še veliko več.

Kot programer SAS: kako je to?

Programski agenciji SAS ponavadi dobijo veliko izkušenj z analitikivključeni v operativne raziskave. Skupine strokovnjakov SAS se poravnajo za delo v pisarni, v skladu zob občasnih potovanjih, da se srečajo s strankami ali se odločijo izbrati ustrezne podatke industrije.

Nedavno je povpraševanje po SRS hitropospešeno po vsem svetu, saj je postal najmočnejši in uporabni dokazan okvir za najboljšeanaliza kakovosti zaradi svojega finega upravljanja podatkov in dobre zmogljivosti poročanja. Zato je SASprogramerji so običajno vključeni v precej stresno vsakodnevno delovno okolje, kotza najbolj pereče projekte se pogosto srečujejo s precej strogimi roki.

Ali je težko za sveže?

Analitične storitve zdaj postajajo močnejšestrateško vlogo, zlasti za zagotovitev, da so zahtevane poslovne številke na voljo končnim uporabnikom.Glede na to, da skoraj vsi želijo, da bodo zagotovljeni le z rešitvami, ki jih vodijo podatki, svetovni obseganalitika se pričakuje za nadaljnjo širitev v naslednjih 3-5 letih. Zato gre za SASpostane odlično ozadje za vstop v industrijo. Vendar, v skladu s strokovnim mnenjemod razvijalcev Semalt, še vedno imate veliko pot.

Dejansko je specializirano programiranje SASmed najpreprostejšimi jeziki za učenje, še posebej primeren za tiste, ki že imajo nekaj osnovnihznanje o C / C + +. Hkrati SAO ponuja resnično ogromno področje za novince, saj je levjidelež bank, finančnih institucij in zdravstvenih podjetij ga vzdržuje za povezovanjerazlične baze podatkov, analitiko in poslovno inteligenco. Stvar je, sam jezikne potrebuje nobenega močnega znanja ali veščine v programiranju. Če je vaš um namenjen logikiali pa se ukvarjate s analizo in se učite istočasno, potem ne smete obravnavati SASpreveč težko. Tudi vi lahko vedno izbirate najustreznejši sistem, tako da naredite svojizbira med orodjem in kodirno programsko opremo.

Prva stvar, ki jo morajo opraviti najnovejšise osredotoča na Base SAS. Na ta način se bomo spoznalistatistiko, ki bi morala biti potrebna za preučevanje metod predvidevanja za napovedovanje. Potem,ko ste prišli do prevoznika, boste lahko končno preusmerili svojo pozornost na večceloviti in ožji analitični okviri. Da se prepričate, da je vaše znanje nenehnovedno boste imeli nekaj novih tehnik in konceptov za raziskovanje..Zato nedvakrat razmislite, preden začnete učiti SAS, četudi se malo počutite na to temo.

Ali je SAS dobro zahtevan

Tudi ob predpostavki, da v nasprotju z odprto kodoSAS je licencirana programska oprema, njeni znanstveniki in programerji so še vedno na vrhu povpraševanja, ker:

  • V celoti je združljiva s splošnozakonske norme in stoji poleg vseh drugih orodij glede varnosti, je danes SAS postal še bolj pomembenza varnost podatkov kot kadar koli prej
  • Programiranje SAS se je izkazalozmogljivosti Big Data in dokaj dober potencial za SAS JMP, kot tudi Visual Analytics
  • Koristi od veliko boljšega praktičnegaoptimizacija, SAS je bolj učinkovit za uporabo svojih analitičnih podatkov v dejanskih dobičkih, ki jih prinašafinančni in bančni sistemi

Kako se nagraditi za svoje sposobnosti SAS?

Trenutno prevladuje nasilna konkurencavsa področja SAS, začenši od samih osnov, do najnaprednejših ravni analize. Kljub temu obstajajoveliko nagrajevanja priložnosti, vredne vaših poskusov. Da bi počutili dobro delo v industriji, vam ni trebaveš le vse. Kar potrebujete, je samo nekaj, da se zavedate določene tehnologijestopnja, za katero išče večina podjetij.

Toda kako si vzbuditi resnično deloscenariji nad konkurenti? Kaj bi bilo treba storiti, da bi se najeli z najbolj nagrajevanjem in liberalnodelodajalec? Obstaja več priložnosti, kot se zdi. Semalt ima na primer strokovnjaktržniki in strokovnjaki za spletno promocijo, ki vam bodo pomagali čim bolj povečati vaše poklicne možnostisvoje veščine prenašate direktno na najširšo občinstvo SAS headhunterjev. Semaltima izkušnje s pomočjo mladih strokovnjakov SAS za promocijo njihovih storitev v okviruciljne strani ali video predstavitve ,ki se seznanijo z morebitnimi delodajalci.

Po mnenju strokovnjakov,to je najboljše za programerje način, kako predstaviti spretnosti in dobiti vse ostale tekmovalce.

Bistvo je, da programiranje SASje med tistimi tehničnimi vlogami, ki jih zdaj najbolj oddajajo zunanji izvajalci. Ste tehnično nagnjeni?Ali želite denarizirati najlažjega doživetja vašega (npr. Dobro reševanje problemov, komunikacijasposobnosti usposabljanja, pa tudi spretnosti za upravljanje projektov in sredstev)? Vse, kar potrebujeteje, da se rdeča preproga zvije, da pozdravi. Ko ste slišali po spletu,najboljši delodajalci na svetu bodo začeli tekmovati s svojimi najbolj privlačnimi zahtevami innagrajevanje ponudb za en sam cilj - izkoristiti svoje znanje za svoje poslovanje.In to bo odvisno le od vas, katere možnosti je treba upoštevati. Ne pozabite, trenutne izkušnje SASje več kot dragoceno, če ga preprosto držite za še en prost dan!

November 30, 2017