Back to Question Center
0

Izboljšanje SEO z vsebino: ideje iz Semalt

1 answers:

Lokalni SEO se ne ukvarja več z optimizacijo vaše spletne strani sam. Vključuje tudi vzdrževanjezdrav odnos z vašo spletno skupnostjo in z močno spletno prisotnostjo prek vaše strani in socialnih medijev. Socialni mediji imajopostali odlična platforma za interakcijo s svojimi strankami.

Leta 2009 je Google začel delati na integriranju podatkov o družabnih medijih pri svojem neplačanem iskanjualgoritem. To pomeni, da bo povezava vaših spletnih mest in socialnih medijev, kot so Facebook, Twitter in Instagram, povzročila večjo angažiranostin obiskov na kraju samem. Posledično bo vaša stran uvrščena višje.

Za lokalna podjetja, vse podrobnosti, vključno s časom delovanja, datumom in cenamibi moral biti posodobljen. Upravitelj uspeha stranke Semalt ,Frank Abagnale daje ideje, ki vam bodo pomagale izboljšati svojo spletno stran in prisotnost družbenih medijev, da bi dosegli višjo angažiranost in razvrstitev

1. Dodaj blog na vašo spletno stran

Blog je bistven za vsako spletno stran. Uporabite jo za objavo najnovejših informacij ovaše izdelke in storitve, vaše stranke in lokalno skupnost. Da bi bil spletni dnevnik interaktiven, upoštevajoč naslednje ideje.

Dodaj fotografije in zgodbe o strankah, ki so zveste vašemu podjetju

Vprašajte stranke o njihovih izkušnjah in priporočilih za izboljšanje svojih storitev.Po tem objavite intervju in fotografije na svojem spletnem dnevniku. Pred objavo pridobite njihovo dovoljenje. Objavite zgodbo o različnih družbenih medijihplatforme in zagotovite povezavo do svoje objave v spletnem dnevniku. To je dober način, da angažirate svoje stranke. Počutili se bodo cenjeni.

Objavljanje slik o vašem podjetju ob različnih časih

Objavi slike redno in jih opiši. Objavite iste fotografije v svoj družabni prostormedijske platforme in tudi povezavo nazaj na vašo spletno stran. Fotografije uporabite za posodabljanje fotografij v storitvi Google My Business, Yahoo v lokalnem omrežju in v storitvi Bing Places.

Navedeni izdelek ali vpis

To redno pomaga, da vaše stranke posodobijo svoje storitve.

Objavi grozljivo zgodbo, povezano z vašim poslom

Recimo, da ste čistilec, post o zelo umazani obleki, ki ste jo oprali. Napišitezgodba o tem, kako se je ta obleka umazala in tako naprej. Podjetje ne sme zamuditi "grozljive zgodbe". Poiščite enega in objavite o njem na svojem spletnem dnevniku innato ga delite na socialne medije.

2. Povežite se z vplivnimi ljudmi iz vaše skupnosti

Uporabite svoje strani v družabnih omrežjih, da se povežete z uglednimi ljudmi, kot so slavne osebe na vašem območju.Z njimi delajte z delitvijo svojih objav itd. Te lokalne osebnosti lahko pomagajo tržiti vaše izdelke in storitve. Ko odgovorijodo vašega komentarja itd., bi ga lahko nekateri videli kot zaznamek.

3. Naredite virusna sporočila

Ko ustvarite nekaj, kar je virusno na socialnih medijih, se bo veliko ljudi zanimalov vašem podjetju ali podjetju. Ljudje bodo začeli iskati vaše podjetje in iskalniki bodo to prepoznali kot rezultat.

4. Povežite se s spletno skupnostjo

Uporabljajte lokalne dogodke za povezovanje z vašo skupnostjo. Objavi o dogodkih, ki se dogajajo v vaši soseščinina socialne medije in blog. Ventilatorji bodo verjetno delili delovna mesta, na podlagi katerih se bodo mnogi zavedali vašega podjetja / podjetja. Lahko dodate tudi lokalnoKoledar dogodkov na svojem spletnem mestu. Prepričajte se, da se redno posodablja.

Za lokalni SEO, da bi bili uspešni, ga optimizirajte za višjo uvrstitev na spletnih iskalnikih inustvarite novo vsebino za objave v spletnem dnevniku in v spletnem dnevniku. Vključevanje strank s socialnimi mediji vodi do večjega prometa na vašem spletnem mestuin s tem višje uvrstitev na iskalnike Source .

November 27, 2017