Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google se šteje za SEO prvak z večino podjetijoptimiranje za ta iskalnik. Kljub temu strategija SEO, ki jo uporablja Google, posnema tisto, ki jo je sprejelo podjetje Bing, inzato se postavlja vprašanje, ali organizacije potrebujejo optimizacijo za Bing SEO, kot tudi. Prevladujejo Yahoo in Bing30 odstotkov tržnega deleža, zato jih ni mogoče podcenjevati glede optimizacije. SEO razvrstitev parametrov zaGoogle in Bing imata različne razlike in podobnosti skrbi - baumwollkordel natur.

Naslednji dejavniki, ki jih je predlagal Alexander Peresunko, Customer Success Manager Semalt Digitalne storitve razlikujejo Google od Bing:

Zakaj je Bing vprašanje, na katero se motiti?

Optimiranje na Bingu vam bo dalo konkurenčno prednost, saj večinapodjetja menijo, da se optimizirajo samo za Google. Bing in Yahoo trenutno prevladujeta na 30% iskanj in s tem vam dajejopridobite potencialne stranke, ki jih vaši konkurenti morda zanemarjajo.

Uporaba Bing in Yahoo lahko tudi omogoči, da dosežejo demografijoosebe, ki imajo zaradi različnih razlogov manj možnosti uporabe Googla. To je odvisno od ciljnega občinstva, delov državekot gospodinjstva. Ker Google redno posodablja posodobitve, je podjetje vedno sposobno razširjati njeno vsebinona široko občinstvo na Yahooju in Bingu, saj se trudi uskladiti z Googlovimi posodobitvami.

Kako se Google SEO razlikuje od Bing SEO?

Na podlagi nedavne analize SearchMetrics, spodaj so nekateri pomembni dejavniki rangiranja SEO:

  • Zgornja podjetja so običajno uvrščena višja kot v primeru Googla.
  • Družbeni signali so tesno povezani večje uvrstitve
  • Številke povratne zveze kažejo tesna združenja z višjo uvrstitvijo.
  • Kakovostna in pomembna vsebina sta ključnega pomena glede na uvrstitev v iskanje.
  • Tehnični parametri ene strani imajo pomembne vloge..

Strokovnjak iz Semalta tudi pojasnjuje zgoraj navedenodejavnike poleg drugih, ki bi jih morali razmišljati pri optimizaciji za Bing.

1. Spletni tip in delitvene znamke

V nasprotju z Googlom Bing nima težav, ko jerazlikovanje blagovnih znamk s strani povezanih konkurentov. Tudi Bing podpira stare platforme z uradnimi oznakami domene, kot so .edu ali .govda se Bing osredotoča na rezultate, ki se štejejo za pomembne.

2. Socialni kazalniki

V primerjavi z Googlom Bing poudarja na kazalce socialnih medijevkar ima za posledico več tweetov, delnic in rad za strateško postavljene rezultate. Google še ni vključil socialnih platform vuspešne rezultate iskanja.

3. Povratne povezave

V nasprotju z Googlom za stran, ki ohranja svojo razvrstitev v indeksu Bing,mora imeti vsaj eno zunanjo povezavo z njo.

4. Lokacija in vsebina

Kakovost in pomembnost vsebine povzročata višjo razvrstitev za Bingin Google, vendar je prva bolje usposobljena za prepoznavanje spletnih mest, ki uporabljajo bliskovno, kar pa ne obstaja v Googlu. Bing se vrne tudirezultati malih podjetij, medtem ko se Google osredotoča na dobro uveljavljena podjetja.

5. Tehnični parametri

Glede napredovanja notranjih strani ima podjetje Bing tesno povezavodomače strani v primerjavi z Googlom. Poleg tega je Bing odvisen od ključnih besed v metaoznakah in naslovih strani, medtem ko je Google bolj nagonskoo perspektivi strani.

Sklepna ugotovitev

Razmislite o razlikah med dejavniki Google in Bingpreden sprejmete odločitve, usmerjene v izboljšanje ranga vašega spletnega mesta na obeh spletnih iskalnikih.

November 30, 2017