Back to Question Center
0

6 Ključni nasveti za SEO SEO Vsak pametni podjetnik bi moral objemati

1 answers:
Ivan Konovalov, direktor za uspeh strank Semalt Digitalna agencija si deli izkušnje o tem, kako vzpostaviti učinkovitoSEO praksa v vašem podjetju.

Nekatere izmed najboljših in najuspešnejših podjetij Fortune 500 v današnjem svetu imajo eno veliko skupnega: večina jih jeimajo visoko spletno mesto, kar pomeni, da se uradna spletna stran pojavlja v prvih nekaj rezultatih, ki jih ustvarjajo iskalnikiiz spletnega iskanja, še posebej, če je lokacija vključena v fraze iskanja. Vendar pa te spletne strani niso samo prišli tjačarobno. Uporabljeni so bili nekateri visoki strokovni znaki, uporabljeni so bili postopki in opravljene analize. To je povzetek opisakaj počnemo v Semaltu.

V svoji opredelitvi je optimizacija iskalnikov, ki se imenuje tudi trženje iskanja ali SEO, procespovečanje ali izboljšanje prepoznavnosti spletne strani na spletu. Vključuje raziskave ključnih besed, optimiziranje vsebine z ustreznimi ključnimi besedami,in njegovo strateško uporabo na spletni strani, tako da privlači več interakcije, donosnosti naložbe in zvestobe z vašega ciljnega trga ali nameravaneobčinstvo. Socialne strani so prav tako zelo pomembne, ko gre za SEO. V tem primeru, spodaj so nekaj pomembnih nasvetov SEOki ga priporoča Ivan Konovalov, morate poznati kot pametnega podjetnika.

1. Izberite pravilne ključne besede

Za vsakogar z vsaj namigovanjem o tem, kaj je SEO na splošno, je skoraj očitno, da so ključne besede zelo pomembne. Oni soposnetke v oglaševalskih akcijah SEO, še posebej, če so pravilno vključeni v vsebino. Pravzaprav iskalniki ustvarjajorezultate iskanja na podlagi kombinacije besed, ki jih vnese uporabnik interneta, ko iščejo informacije po spletu. Pridobivanjevaše ključne besede vključujejo tudi relativne ključne besede ali njihove sopomenke, ki bi jih vaš ciljni trg vnesel med iskanjemza storitev ali izdelek, ki ga ponuja vaše podjetje..Tukaj je morda potrebna določena ustvarjalnost, čeprav je profesionalna agencija SEOlahko pomaga oblikovati strategijo ključnih besed, ki bo presegla vašo konkurenco na trgu.

2. Uporabite privlačne slike in videoposnetke v SEO

Raziskave kažejo, da so videoposnetki in slike eno najboljših orodij za trženje. To je zato, ker so bolj interaktivne inprivlačno v primerjavi z golim besedilom. Če se uporabljajo v vsebini, so videoposnetki in slike učinkovite pozornosti. Oni tudipustite trajni spomin v glavah vašega ciljnega trga. Vendar pa je treba te dojenčke spremljati tudi iskalnikoptimizirana in bogata besedilna vsebina ključnih besed, recite in opišite informacije, ki se nanašajo na glavno sporočilo, ki se prenašav določeni oglaševalski akciji. Veliko število spletnih nakupovalcev in uporabnikov interneta vpliva na privlačnostin vplivnih videoposnetkov / slik, zato se prepričajte, da uporabljate najboljše, kar lahko dobite.

3. Optimizirajte svojo spletno stran za različne iskalnike

Kot pameten podjetnik ne bi bilo napačno domnevati, da že veste, da gre za mobilni svet, v katerem živimo. Večina uporabnikov internetatega dne in starosti porabijo več časa na svojih mobilnih napravah, ki vključujejo pametne telefone in tablične računalnike, v primerjavi z namizjemračunalniki in prenosni računalniki. Da ne bi izgubili na večjem delu torte na vašo konkurenco, se prepričajte, da optimiziratevaše spletno mesto za mobilno prilagodljivost.

Z drugimi besedami, vaša spletna stran mora biti dostopna od mobilne naprave brez zapletov ali neprijetnosti. Na ta način, tvojobčinstvo ali ciljni trg je zmožen pridobiti kritične podatke ali kupiti svoje izdelke / storitve na poti. Ne potrebujetepočakajte, dokler niso v pisarni, da lahko naročijo nekaj pice, ob predpostavki, da je to vaša dejavnost. Kolikor je to večvprašanja o spletnem oblikovanju, ki ima SEO prijazno mobilno različico spletnega mesta, vam bo nagradila lepo.

4. Go Mobile

Kolikor ni nobenega dvoma, da je Google kralj iskalnikov, ima veliko število ljudi tudi druge možnosti, kot sta Bing in Yahoo,samo omeniti nekaj. Ne želite, da vsa jajca postavite v eno košaro. Da bi dobili boljše donose na vaše naložbe SEO, se prepričajte, da predloživaše spletno mesto tudi drugim igralcem v industriji iskalnikov, tako za ekološke kot za plačljive oglase..V tem primeru bi bilo pametnose naučite nekaj ali o tem, kako različni iskalniki razvrščajo spletne strani.

5. Bodite pozorni na lokalni SEO

Ker se dobrodelna ustanova začne doma, bo podjetje komaj uspelo na spletnem trgu brez zmagovalne strategije za lokalni SEO, zlastiče je zagon. Kot pameten podjetnik je pomembno opozoriti, da vaš lokalni trg lahko ugotovi, ali bo vaše podjetjeali ne bodo uspešni na spletu preko meja. Večinoma gre za ustvarjanje čim večjega ekološkega prometa na vaši spletni straniiz lokalnih iskanj, kar je zelo pomembno, ko gre za razvrstitev iskalnikov.

Če želite čim bolje izkoristiti prizadevanja za optimizacijo iskalnikov, je čas, da upoštevate uporabo lokalnih poslovnih imenikov. Organstrani z imenikom, kot so rumene strani, Yelp in druga spletna mesta imenikov, so prav tako v pomoč. Pomembno je, da to vedno zagotovitevaše poslovne informacije o lokalnih oglasih ostanejo dosledne in točne, zlasti spremljanje, kako stiki vašega podjetja inpodrobnosti o naslovu so navedene v različnih lokalnih spletnih platformah .

6. Ne čakajte, dokler vsebina vašega spletnega mesta ni zastarela

Da, morda ste v preteklosti naložili nekaj modnih člankov in vsebine spletne strani na vaši spletni strani; vendar to nujno ne pomeni, da posodobitvedo konca ne bo potrebno. Vsaka oseba z osnovno izobrazbo se strinja, da nekatere informacije postanejo nepomembnes časom. Še posebej, ko gre za spletno občinstvo in spletne nakupovalce, jih ne želite pustiti brez povezave. Prenos nekaterih novih informacij,vsebine in pomembnih podatkov vedno in takrat bo vaše podjetje nadaljevalo v igri, zlasti ko gre za spletni promet in iskalnikuvrstitve. Prepričajte se, da vedno zagotavljate pomembne in zanimive vsebine, ki jih bodo vaš ciljni trg ali občinstvo našli koristno in zanimivo.Verjemite mi, vsebina je kralj in ne boste obžalovali vaših prizadevanj za SEO.

Čeprav mnogi niso dobro razumeli, je SEO ključna sestavina uspeha za vsako podjetje z operacijami na spletu. Z jasnim in organiziranim iskanjemstrategije za optimizacijo motorja, prihaja do več prometa, višje uvrstitve v Googlu, več prodaje in večje rasti za vaše podjetje, zlasti iz spletneoperacije. SEO lahko preveč tehnično in zamudno v določeni točki, zato boste morda želeli vlagati v profesionalno agencijo SEO, da bi kar najbolj izkoristilivašega podjetja na spletu Source .

November 27, 2017