Back to Question Center
0

5 Skrivnosti povečanja Blog prometa iz Semalt

1 answers:

Ustvarjanje člankov, ki so virusne, je glavna prednostna naloga za vse, ki so začeli blog. Pravzaprav,zahteva razmišljanje o doslednih ukrepih, ki so vedno medsebojno povezani. Od ustvarjanja kvalitativnegavsebine za razvoj prave strategije družbenih medijev, je vsak korak nepogrešljiv. Ivan Konovalov,Upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve delijo koristne nasvete o tem, kako povečati promet v spletnem dnevniku.

1. Ustvarjanje virusne vsebine

Napišite zanimive, zanimive članke, ki bodo pritegnili pozornost bralcev. Naslov vašega člankaje najpomembnejša stvar pri zapisovanju virusnih vsebin. Pridi z atraktivnimi naslovi, ki bodozajemanje pozornosti obiskovalcev na internetu. Če je vaš naslov zanimiv, potem boste največverjetno dobite največ zadetkov na vašo objavo. Poleg ustvarjanja dobrih naslovov, napišite dolge informativne članke.Vnesite podrobnosti o svoji temi in zanimivo razložite svoje točke. Razvitoobjava bo privabila obiskovalce vašega spletnega dnevnika, da bi prebrali celoten članek. Vstavite slike v dobrem videzuobjavite tako, da bralcem pomagate bolje razumeti vaš članek. Zato bodo vaši bralciponovno obiščite svoj blog, da preberete svoj naslednji članek.

2. Delite članek več kot enkrat

Če želite povečati promet na svojem spletnem dnevniku, morate ciljati več obiskovalcev. Dostop do nekaterih bralcevinternet čez dan in drugi ponoči. Povežite promet na svoj spletni dnevnik s skupno rabovaš članek večkrat v enem dnevu ali mesecu. Glavne platforme socialnih medijev, ki lahko pomagajoto storite tako, da so Facebook, Twitter, Pinterest in Google+. Pridružite se skupinam in skupnostimki so povezani z vašo industrijo in delijo vaš vir..

3. Namestite pravo temo

Na trgu je na tisoče tem. Vendar pa mnogi od njih ne bodo združljivi z vašimblog. To pomeni, da morate izbrati pametno in namestiti pravi. Dobra tema mora biti v celotiodziven, kar bo zagotovilo, da bo vaš spletni dnevnik dostopen na različnih napravah, vključno z namizjiin mobilnih zaslonov. Izbrati morate tudi temo za hitro nalaganje. Ko se vaša tema hitro nalaga,zato obiskovalci ostanejo na vašem spletnem dnevniku in preberete več objav. Poleg tega izberite temo, ki jelepa in atraktivna oblika.

4. Dodajanje gumba za skupno rabo

Gumb za skupno rabo vam omogoča, da izkoristite moč platform s socialnimi mediji, da dosežete širše občinstvo.Bralci so vedno pripravljeni deliti zanimivo objavo. Zato dodajte gumb za skupno rabo v objavoda bo vsebina postala virusna. To pomeni, da bodo vaši bralci lahko delili svoje objave v spletnem dnevnikusvoje prijatelje in oboževalce. Kot rezultat te skupne rabe bo vaš blog dobil več prometa.

5. Komentar v drugih blogih

Komentarji so postali močno orodje, ki vam pomaga pri pridobivanju povratnih informacij in prometa. Pazitepriljubljene bloge in komentirajte njihove teme in forume. Pomembne pripombe bodo pritegnile pozornost,in najverjetneje boste dobili odgovore, ki vam dajejo povratne povezave. Komentarji vas bodo vzpostavili kotstrokovnjak in vam pomagajo privabiti veliko prometa na svoj spletni dnevnik.

Semalt strokovnjak Ivan Konovalov dokazuje, da vodi dosledno izvajanje omenjenih strategijpovečati promet v spletnem dnevniku. Takšno prakso smo uspešno sprejeli in potrdilinjena učinkovitost. Od zdaj naprej lahko uporabite te nasvete in profesionalne storitve Semalt , da vaš blog na naslednjo raven Source .

November 27, 2017