Back to Question Center
0

5 Out-of-the-Box načine za izboljšanje Vaš SEO z družabnih medijev - Vpogled iz Semalt

1 answers:

Ali želite izboljšati uvrstitev v iskalnikih?

Ali imate interes za uporabo socialnih medijev za povečanje vaše uspešnosti SEO?

Družabni mediji imajo znatne koristi od vaših rezultatov iskanja in aživahna družbena prevlada lahko izboljša položaj iskanja.

V tem prispevku je Jason Adler, upravitelj uspeha stranke Semalt Digitalne storitve ponuja pet načinov, s pomočjo katerih lahko socialne medije izboljšate svoje uvrstitve v iskalnem omrežju.

# 1: Vzpostavite povezave z vašimi družabnimi omrežji

Prej je bila razvrstitev Google-a osnovana na povezavi, ne glede nakakovost povezav, ki jih je posameznik razmišljal. Kasneje je Google začel razmišljati o kakovosti povezave, potem ko je to seznanilso manipulirale razvrstitev z uporabo lažnih povezav.

Ker so socialne strani zasnovane na spletnem organu, so povezave na teh spletnih mestihki se pogosto šteje za višjo kakovost. Tudi v primeru, da imate novo stran Facebook, bo verjetno zelo visoka zaradiPopolno pooblastilo Facebooka.

# 2: Povečajte število vaših privržencev

Spletna mesta z ogromnim številom visokokakovostnih spremljevalcev so bolje razporejene v iskanjumotorji. Visoko ocenjeni privrženci so na vaših platformah za družabne medije, veliko število teh oseb pa sodeluje ali sodelujenekaj načinov.

Pogovor je lahko v obliki ponovnega izražanja vaše vsebine, ponavljajočih se zatičev,pisanje mnenj v storitvi Google+ ali celo pošiljanje tweetov..Kot tak, zagotovite, da se število vaših privržencev stalno povečuje.

# 3: Prepričajte se, da je vaša vsebina deljena in jo je mogoče iskati

Družabna platforma, kot je Pinterest, omogoča, da se vaši podatki delijo iniskanje. Platforma navdihuje močno izmenjavo. Uporabniki objavljajo zatiči, ki jih zanimajo za svoje table in ga razširjajo na drugePinterest fans.

Na primer, svoje objave na Facebooku lahko iščete v iskalnem omrežjuda odprete kartico za nastavitev zasebnosti Facebook in omogočite drugim iskalnikom, da se povežejo s časovnim trakom.

# 4: zagotovite, da vaše objave uporabljajo ključne besede

Ključne besede so bistvenega pomena za vaše spletno mesto, plačane oglaševalske akcije in blog,ne sme vas presenetiti, da so ključne besede pomembne z vašo družabno vsebino.

Na Pinterestu, zanesljiv način, da se uvrščajo v boljši položaj v iskalnikihje zagotoviti, da imajo vaše plošče ali zatiči ključne besede. Podobno lahko izvajanje raziskav za videoposnetke v YouTubu poveča promet na spletnem dnevniku,kanal in spletno mesto, če so označeni v vašem profilu.

Uporaba ključnih besed na vaših objavah v Facebooku lahko prav tako izboljša uvrstitev.

Ključne besede zagotavljajo, da je vaša vsebina mogoče iskati in ko uporabniki iščejoza te besede bo vaša vsebina prva, ki se bo pojavila.

# 5: naredite lokalne sezname

Prepričajte se, da ima vaše podjetje prilagojeno objavo v storitvi Google +, ki ima vašoprimerne podatke in naslov. To bo strankam omogočilo, da vaše organizacije pregledajo neposredno v Googlu.

Sklepna ugotovitev

Uporaba spletnih mest kot marketinških posegov je zelo priporočljiva, vendarga je mogoče še dodatno okrepiti, tako da izboljša SEO.

Nekdo je lahko prepričan, da lahko socialna mesta izboljšajo uvrstitev Source .

November 27, 2017