Back to Question Center
0

5 Orodja, ki jih Semalt priporoča vsakemu začetnemu Bloggerju

1 answers:

Torej ste začeli svoj blog. Čestitke! Mogoče hočeš preživeti s tem,ali pa si morda želite le s svojimi najnovejšimi dopusti deliti prikaze s prijatelji in prijateljidružina. Kakorkoli že, obstaja veliko načinov, kako lahko naredite svoj spletni dnevnik super in profesionalen.Julia Vashneva, direktor za uspeh strank Semalt Digitalne storitve, priporoča orodjaki so bistvenega pomena za vsakogar, ki želi zagnati blog.

1. Lektor

Črkovanje je lepo, vendar ni vedno pravilno. Odvisno od vaše spletne platforme(Blogger, Wordpress itd.) Morda sploh nimate funkcije za preverjanje črkovanja. In celoče mislite, da je vaše pisanje in slovnica v enaki meri z izobraženim svetom, bralci bodoopazite vse, kar ni popolno. V tem primeru priporočam slovnico. Grammarnoje brezplačen plugin, ki je namenjen praktičnemu pisanju. Samodejno preverja vsevašega pisanja za običajne in napredne napake in nato ponuja predloge, kako jih odpraviti.

2. Image slovar

Moral bi imeti vir, v katerem lahko dobite lepe slike brezplačno. Živimov vizualni družbi, in ko ljudje berejo na spletu, pričakujejo, da bodo videli barve ingrafike..Če iščete prve stvari, ki jih najdete v Googlu, boste imeli tveganjenalagate jih nezakonito. Dobra novica je, da tam obstajajo spletna mesta, ki jih lahkopomoč! Datoteka Morgue in Wikimedia Commons sta dva mesta, kamor lahko preneseteBrez-licenčne fotografije brez dovoljenja avtorja.

3. Koledar ali načrtovalec

Ljudje imajo radi redno posodobljene bloge. Pogoste posodobitve pomenijo večje in večnamenjen bralci, kar pomeni publiciteto in uspeh vašega spletnega dnevnika. Večinastrokovnjaki priporočajo, da vsaj tri ali štirikrat tedensko posodabljate svoj spletni dnevnik - vendarče svojih objav ne načrtujete pred časom, vam bo zmanjkalo idej! Nekateriblogerji raje uporabljajo tradicionalne pisalne in papirne koledarje, drugi pa so v redupreglednice na računalniku. V vsakem primeru, poskrbite, da boste lahko ves prostorvaše pisanje v naslednjih nekaj tednih, tako da ne boste zmanjkalo vsebine!

4. Raziskovalec ključnih besed

Ključne besede, SEO in oznake lahko zveni kot mumbo-jumbo novim blogerjem, vendaručenje jih lahko katapult vaš blog na vrhu rezultatov iskalnika.Jedro ideje za SEO (iskalnik optimizacijo) je izbira, kibesede, ki jih bodo ljudje iskali, če iščejo svoj spletni dnevnik. Na primer,ta članek bi imela ključne besede, kot so »blogging«, »optimizacija bloga« itd.Dobro je, da te besede ponovite v svojih člankah, tako da iščetemotorji jih lahko najdejo lažje. Medtem ko večina blog platform vključuje načine zavnesite svoje ključne besede, orodja, kot je Googleov načrtovalec ključnih besed, lahko pokažejo kolikoljudje dnevno iščejo svoje ključne besede, tako da lahko najdete najbolj priljubljene.

5. Analitika

Spet s tehnično stranjo stvari, bo analitična orodja, kot je Google Analytics, povedalakoliko oseb je obiskalo vaš spletni dnevnik danes ali prejšnji teden ali karkoli. Tudiprikazuje, kako bralci so našli vašo spletno stran in katere iskalne izraze so najbolj priljubljene, vise lahko tudi naučijo, katera delovna mesta postajajo največ pozornosti. Medtem ko so analitikiprecej tipično na blogging platformah danes, poskrbite, da boste razumeli vse funkcijetega orodja, tako da boste lahko spremljali svoje bralce in se naučili, kaj naredi vaš blog izstopa.

Blogging je lahko vaš velik hobi in dobičkonosni poklic, temveč vodenje spletnega dnevnika,resnično, zahteva veliko truda. Iz izkušenj iz Semalt , pravih orodijbo v veliki meri zmanjšal učni čas, ki ga boste preizkusili, in se boste lažje odpravili na vrh Source .

November 27, 2017