Back to Question Center
0

4 prepričljiva taktika digitalnega trženja, da bi povečali svojo učinkovitost - semalt strokovne skrbi

1 answers:

Digitalni marketing vključuje e-poštno oglaševanje, SEO, spletno oglaševanje, družabne medijein oblikovanje spletne strani. To predstavlja izziv za lastnike lokalnih podjetij, ki želijo samo na svoja mesta pritegniti več očes. Značilno je topodjetniki so preveč zaposleni pri raziskavah o najboljših tržnih pristopih za svoja podjetja.

V zvezi s tem je Nik Chaykovskiy, višji direktor za uspeh strank Semalt ,razvija pomembne strategije digitalnega trženja, ki jih lahko sprejme vsako podjetje leta 2017 - ارقام شركات نقل العفش بالخبر. Lastniki lokalnih podjetij, kot so odvetniki, zobozdravniki,zdravniki in restavratorji bodo strategije zelo koristne.

1. Imejte v mislih, vaša stran je zamenljiva "mustang".

Vsak vidik digitalnega trženja mora pospešiti internetni internet za SEOposlovna spletna stran. To je treba obravnavati kot zelo pomembno. Mnoga spletna mesta so bila ustvarjena z neodgovorno zasnovo, kar pomeni, da soizziv za navigacijo na napravah, kot je mobilni telefon, in videti čudno. Raziskave kažejo, da več kot 43% prometa s strankami izvira iz mobilnega telefonanaprave s sliko, ki naj bi se povečala. Tako mora biti poslovna stran privlačna z enostavno navigacijo v mobilnih pripomočkih. Obiskovalcibi morali imeti možnost, da kliknejo e-poštni naslov ali telefonsko številko, da se obrnete na lastnika ali vodstvo podjetja. Poleg tega, če imajo strankeda bi zapisal stik, potem bi podjetje verjetno izgubilo konkurente s spletnimi mesti, ki so optimizirana za mobilne naprave. Ideja, torej,je pretvoriti obiskovalce v eater e-pošto, telefonski klic ali sprehod.

2. Izvedite "bogate odgovore" na spletni strani.

Ljudje se zdaj spreminjajo, kako uporabljajo Google. Obiskovalci ne želijo večpazite na informacije, vendar raje želite, da se Google odzove na njihove poizvedbe. Kot podjetje je Google v to priložnost vložil z uvedbo"bogati odgovori" na svoj algoritem za iskanje in izboljšanje izkušenj SEO. To zagotavlja natančnejše rezultate. V zvezi s tem, vsako lokalno podjetjelastnik ima pogosta vprašanja, na katera pogosto odgovarjajo stranke. Tako bi bilo sijajno, da bi na poslovnih straneh izvedli bogate odgovoretako da se bodo najprej pojavili, ko bo Google postavil vprašanja.

3. Preudarno uporabite socialne medije.

Očitno je večina lokalnih podjetij obtičala pri odločanju o družbenih kanalihin kako je treba objavljati. Pomembno pravilo je razumeti vašo bazo strank. Družbeni mediji niso nov koncept. Za nastavitevsvoje stranke, začnite z drugimi strokovnjaki za socialne medije. Poleg tega objavljanje na socialnih medijih preprosto ustvarja glas za podjetje vpoleg komuniciranja z zvestimi strankami. Zato mora biti podjetnik pazljiv, da se prepreči preobremenitev mesta s promocijami in posebnimi ponudbami.

4. Ostani osredotočen na e-poštno trženje.

Nekatera leta nazaj je bilo e-poštno trženje postavljeno na stran, da bi utrdili pot socialnemedijsko trženje. Vendar pa je za večino lokalnih podjetij elektronsko trženje poceni in odlična tehnika komuniciranja s strankami. Instagramin Facebook prikazujejo objavo samo delom privržencev. Od njih zahtevajo plačilo, da dosežejo več ljudi. Podjetnik lahko pošlje nove postavke v meniju,informacije o dogodkih in posebne ponudbe brezplačno z uporabo e-pošte. Uporaba MailChimpa omogoča lastniku podjetja, da pošlje sporočila na 2.000 stikov, ki součinkovita tržna platforma.

Skratka, lastniki lokalnih podjetij morajo nenehno gledati na svoje poslovanjespletne strani, da se prepričate, da so kontaktni podatki operativni. Druge digitalne marketinške strategije se nato lahko izvajajo, da bi spodbudili promet na omrežjustran.

November 27, 2017