Back to Question Center
0

Ali obstaja seznam spletnih strani za povratne povezave, da bi se izognili za vsako ceno?

1 answers:

Seveda, vsakdo potrebuje spletna mesta za povezovanje z drugimi spletnimi viri po spletu, da bi v Googlu dosegli višjo uvrstitev. Nekatere vrste spletnih strani pa se je treba izogibati za vsako ceno - večja je verjetnost, da bodo storile škodo na vaši spletni strani, namesto da bi dale kakršno koli dejansko uvrstitev. V celotnem procesu optimizacije iskalnika sta dve splošni vprašanji. Najprej bi morali razmisliti o pregledu vašega obstoječega spletnega mesta za backlink - lahko ga preprosto preverite s Googlovo iskalno konzolo. In tu smo končno prišli do točke - morate vedeti vse o najslabšem seznamu spletnih mest za povratne povezave z najvišjimi možnostmi, da se boste v težavah z njimi ukvarjali.

backlink site list

Na žalost ne more biti nobenega orodja ali rešitve za sprejetje končne odločitve - vsak spletni strani morate obiskati ročno, preden se končno zaključite,. Pravzaprav bi morali biti sposobni sami narediti svojo oceno in se sami odločiti v približno 30 sekundah. In nobenega spletnega mesta za povratne povezave vam ne more pomagati pri tem - niti na vrhu priporočenih spletnih mest, niti najmanj zaželene za povezavo.

In seveda, nikoli ne smete ovrednotiti spletnega mesta, ki temelji samo na njenem videzu, ali kateri koli drugi lastnini,. Ne pozabite, da obstajajo nešteto neželenih spletnih strani, ki izgledajo tako kot prave, in obratno - nekateri res odlični viri za povezavo stavbe so lahko tudi videti kot nič drugega kot neželene vsebine. Ponovno se sprijaznimo - seznam s spletnimi stranmi za backlink ne more s tem pomagati. Ampak tukaj je odgovor - predlagam preprosto razmišljanje, da bi bilo vse, kar bi bilo dovolj, da se povežemo, razen z naslednjim:

Nedokončani viri

Če greste da se povežejo s spletnimi mesti ali spletnimi dnevniki, ki se v Googlu ne indeksirajo, ga pozabite. Dejansko obstaja skoraj 100% jamstvo, da je Google že kaznoval takšne vire. To pomeni, da so morali večkrat uporabljati nezakonite taktike in manipulativne akcije, da bi z goljufijo prevzeli Google. Nikoli ne boste želeli, da bi vaša spletna stran presegla trenutno uvrstitev, kajne? Da ne bi rekli, da lahko pride celo do skrajnosti, kot je popolna prepoved iskanja.

Strani z nizkim zaupanjem in slabim pooblastilom

Preverite vsak potencialni kandidat, s katerim se želite povezati, z uporabo brezplačnih spletnih orodij, da določite svojo dejansko PA (avtor strani), DA (domenska oblast), kot tudi PR (uvrstitev strani). Če menite, da je pomanjkanje vsaj ene od teh lastnosti, se bolje, da ne upoštevate teh spletnih strani, vsaj za namene povezovanja stavb.

backlink profile

Krepko Pushers in Link Networks

Mislim, da spletne strani ali povezavo omrežij odprto izjavljajo, da imajo kakovostne povratne prodajo - naj ostane v kratkem času. Najverjetneje so že postavili rdečo zastavo in Google prihaja zanje - tako slaba spletna mesta sami in njihove nesreče stranke.

Spletne strani ali bloge z neevidentiranimi ali slabimi vsebinami

Prepričajte se, da ne obravnavate spletnih mest ali strani z zelo slabo napisano vsebino z malo ali nič edinstvenega vsebino. Ne oklevajte in naključno izbirajte nekaj stavkov iz vsebine strani in jih napolnite v Googlovo vrstico za iskanje. Najpogosteje takšni viri, ki razrezajo ali podvajajo vsebine, niso nič drugega kot scammers ali vsaj prodajajo najslabše kakovostne povezave, ki bi bile strupene za vašo spletno stran, skoraj v nobenih okoliščinah Source .

December 22, 2017