Back to Question Center
0

Ali je res, da so povratne povezave SEO in kakovosti neločljivo povezane?

1 answers:

Da, to je res - SEO je vse o kakovostnih povratnih in obratno. Pravzaprav bi moral biti profil vašega spletnega mesta v središču vaše celotne strategije optimizacije iskalnikov. Podobno kot kateri koli drugi vidik SEO, kakovost povratne povezave komaj bo vam prinesla hitre in merljive rezultate čez noč. Najpogosteje se zdi, da je strategija ekološke povezanosti stavb v teku, ki jo poganja temeljita pozornost in vztrajno delo, da bi lahko uspešno dosegli cilj. In si lahko prizadevate za delo - vse, kar potrebujete, je natančno slediti procesu in poznati vsako spletno mesto, na katero ste povezani. Na prvi pogled se to zdi zastrašujoče.

Ampak ne skrbite - samo pojdite ven in uporabite eno od naslednjih spletnih orodij, da spremljate svoj profil povratne povezave, tako kot sem naredil za svoj blog. Tukaj so - Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) ali Rank Signali. Na ta način se prepričajte, da je vsaka povratna povezava pomembna sama in ima enako pomembno sidro besedilo. Stvar je v tem, da nikoli ne bi smeli imeti generičnih sider kot "klikni na to povezavo. "Priporočamo, da jih dobite natančneje in seveda z vsaj eno ključno besedo, da naredite kratek predlog, da bi uporabnik vedel, kaj je mogoče pričakovati.

seo quality backlinks

Dober SEO potrebuje kakovost povratne povezave

Najpogosteje glavni glavni iskalniki (kot je sam Google) določajo priljubljenost vsakega spletnega mesta, ustreznost, stran in domeno pooblastila, ki temelji na kakovosti njegove povratne povezave. Zato so ekološki povratne povezave dejansko med najmočnejšimi razvrstitveni signali, ki jim je na seznamu rezultatov iskanja dodeljena višja pozicija. Upam reči, povratne povezave so verjetno najpomembnejši dejavnik razvrstitve, zlasti kar zadeva najnovejšo posodobitev algoritmov, ki jo je posredoval Google. Kot rezultat, vse o povratnih, ki bi jih morali imeti, je njihova kakovost in organska narava, ne samo količina revnih, ali Bog prepoveduje avtomatizirane povezave.

Kaj naredi kakovostno backlink?

Po mnenju strokovnjakov v SEO, kakovost povratne povezave določi le nekaj dejavnikov. Prvič, kakovostno povratno povezavo vedno izhaja iz ustreznega spletnega mesta z visoko zanesljivostjo in avtoriteto. Drugič, mora stalno ustvarjati spletni promet na svoji spletni strani ali spletnem dnevniku. Nato je treba vsako povratno povezavo s kakovostjo vnašati s pravim sidrnim besedilom - bodisi z natančnim ujemanjem ključnih besed, z dolgim ​​zadnjim ključnim besedilom ali vsaj s sinonimno referenco. Končno, kakovost povratne povezave za SEO nikoli niso pridobili na enostavnost. Zato jih verjetno ne bodo našli v besedilu vsebine. Vendar je treba upoštevati, da je raznolikost ključ do povezovanja uspešnosti stavbe. Mislim, da ima raznolik portfelj za povratne povezave, oblikovan z različnimi povezavami, ki prihajajo iz različnih krajev z neenako uvrstitvijo strani in pristojnostjo domene - viden kot pozitiven organski uvrstilni signal z vidika Googla, pa tudi preostalih večjih iskalnikov.

seo backlinks

Rdeča zastava

Na žalost ljudje prepogosto pozivajo k razvrstitvi kazni - samo po svojih najboljših močeh ustvarijo več povratnih točk za vsako ceno, glavne smernice za iskanje. Obstajajo številni načini, posebej izumljeni, da zavedajo iskalnike. Reagira na to dejstvo, da je Google v celoti zavrnil naslednje prakse Greja Hat, kot so skrite povezave ali prekrite besedilo, plačane povratne povezave, njihovo rast na "povezavah", izmenjave povezav (koles) itd.Seveda nekatere od teh shem še vedno uporabljajo preveč neprevidni spletni skrbniki ali lastniki spletnih mest. Kljub temu ne bi smeli uporabljati nobenih manipulativnih shem. V nasprotnem primeru lahko zlahka pride do skrajnosti, ko se vse konča s celotno spletno stranjo, ki je popolnoma izključena iz rezultatov iskanja - enkrat in za vedno Source .

December 22, 2017