Back to Question Center
0

Koliko povratnih točk moram dobro oceniti?

1 answers:

Nedavno so me vprašali mnogi, ki se sprašujejo, koliko povratnih linij imam za svojo spletno stran. Zakaj je to preprosto vprašanje tako težko odgovoriti? Verjamem, da je preveč spremenljivk, ki jih je treba posamezno obravnavati za vsak primer posebej. Koliko povratnih informacij imam? No, še enkrat - to je odvisno. In vsaka posamezna spletna stran je treba oceniti, da bi dobili prvo sliko. Pravzaprav bo vaša lastna števila povratnih povezav vedno odvisna od številnih različnih vidikov. Mislim, da poleg vaših primarnih poslovnih ciljev, nastavitev natančnih ciljev za povratne povezave je zagotovo nepomembna stvar. Nobenega cilja ni treba določiti, saj mora biti vsaka pravilna strategija povezovanja povezana, tj. e. , ki jih je treba voziti čim bolj vztrajno in naravno.

how many backlinks do i have

Kakovost vs. Količina

V preprostem angleškem jeziku ni nič resničnega pomena, koliko povratnih linij imam. Seveda je moja povratna povezava delno odvisna od tega, kaj bom dosegel z mojo spletno stranjo, in sicer glede ključnih besed, razvrstitev in števila obiskovalcev. Pravzaprav je nekoliko tipična situacija, ko je poslovna spletna stran zelo dobro uvrščena, saj ima le nekaj povratnih povezav.

Seveda, glede na to, da ni konkurence za ključne besede, ki ga spremlja precej nizek obseg iskanja. Vendar taka spletna stran očitno ne bi imela preveč obiskov uporabnikov. Kljub temu imamo lahko vsaj bolj ali manj točno oceno povprečnega števila povratnih točk. Na splošno je treba relativno majhno spletno podjetje začeti s približno 50 kakovostnimi povratnimi informacijami. Če nadaljujem s svojo oglaševalsko akcijo SEO in splošnim razvojem, lahko upravičeno rečem, da bi ta projekt pričakoval, da bo njegov rangni položaj viden nekje med prvimi petimi rezultati iskanja.

Nadzor kakovosti

Torej, namesto, da se sprašujem, koliko povratnih linij imam, bolje preverite, ali vaš obstoječi profil za nazaj opravlja vsaj polovico najpomembnejših meril kakovosti. Tukaj je seznam točkovnih točk o vrhunskih povratnih povezavah:

  • je vsaka backlink povsem ustrezna
  • prihaja iz zaupanja vrednega spletnega mesta z visoko PR
  • sidro besedilo bi moralo imeti natanÄŤne povratne povezave
  • , ki so natanÄŤno ujemajo s ključnimi besedami, so vsebinsko vključene na vsebino na strani
  • raznolikega portfelja povratnih povezav (i. e. , ki prihajajo iz različnih krajev)
  • kakovostne povratne povezave ne smejo biti niti vzajemne niti plačane

Tako se nikoli ne bi smeli osredotočati na številko povratne povezave in ne na njihovo kakovost. Kljub temu je to zelo razširjena prevara, da verjamemo, da ima vsaka povratna povezava enako vrednost. Dejstvo je, da ima lahko en povratni material za ekološko kakovost pogosto bolj smiselno proti več sto nepomembnim ali slabšim. Zato je vse, kar potrebujete glede števila povratnih povezav, ohraniti zdravo ravnovesje med njihovo skupno številko in dejansko vrednostjo.

check backlinks

Preverjanje na kraju samem

Navsezadnje, glede na to, da je vsaka povratna povezava, ki ste jo opravili v predhodno navedenem postopku preverjanja, priporočam preverjanje optimizacije na kraju samem. Seveda obstaja vrsta ukrepov, ki jih je treba sprejeti, vendar lahko hitro preverite vsaj najbolj kritične, ki neposredno vplivajo na število vaših povratnih točk. Najprej odstranite vse nepotrebne odhodne povezave in 301 preusmeritve. Nato se prepričajte, da stran od vašega doma ali ciljne strani ni več kot pet klikov. Prav tako je pomembno, da dodate vhodne povezave na vaše spletne strani. Konec koncev, ne pozabite, da imate predviden postopek prijave, da bi pravočasno popravili vsako zlomljeno povezavo Source .

December 22, 2017