Back to Question Center
0

Kako si lahko ogledate povratne povezave v storitvi Google Analytics?

1 answers:

Google Analytics je eno najboljših strokovnih analitičnih orodij, ki spletnim skrbnikom zagotavljajo vse potrebne podatke o metrikah in položaju na spletnem mestu SERP. Omogoča spremljanje uspešnosti oglaševalskih akcij za optimizacijo iskalnikov in doseganje ustreznih sklepov iz pridobljenih informacij. Druga očitna prednost te programske opreme za Google Analytics je zmožnost sledenja povratnim spletnim mestom. V zunanji povezavi GA se imenujejo napotitve. Zato je to, kar morate iskati v svojih analitičnih poročilih.

how to see backlinks

Ta članek je namenjen informacijam o tem, kako si lahko ogledate povratne povezave v storitvi Google Analytics in kako jih razlikovati glede na kakovost in izvor. Torej, gremo.

Koraki za ogled in preverjanje povratnih povezav v poročilih storitve Google Analytics

 • Izbira pravilnega profila Google

V začetni fazi vaše sodelovanje z GA, morate poskrbeti, da uporabljate pravilen račun, profil in poglede, saj lahko tu imate več profilov in številne različne projekte, ki lahko povzročijo resnično nered. Spletno mesto, s katerim trenutno delate, bo postavljeno v zgornjo desno stran strani. Na njej morate klikniti in izbrati ustrezno.

 • Poročila o pridobivanju

Promet povratne povezave je kategoriziran s podatki o pridobitvi. Naslednji koraki vam bodo pomagali pri pravilnem krmarjenju po vašem povratnem zveznem poročilu:

 1. Kliknite "Pridobitev" v levem meniju, da preverite vsa poročila o pridobitvi;
 2. Izberite spustni meni »Vse prometne«;
 3. Kliknite gumb "Napotitve".
 • Napotitveno poročilo vam ponuja povratne podatke

Viri referenčnih virov so na voljo v razdelku Google Analytics, Referralno poročilo. "Tukaj boste videli vse potrebne podatke o vaših povratnih povezavah in virih, kjer jih postavljajo.

 • Praktične tehnike za preverjanje povratnih točk v GA

Obstajajo nekatere napredne tehnike kakovosti, ki jih lahko uporabite za branje vaših povratnih zvez v GA.

 • Dodaj nove segmente občinstva

Če želite zožiti svoje povratne raziskave in dobiti natančnejše informacije,. Ta tehnika storitve Google Analytics vam bo pomagala razčleniti različne vrste obiskovalcev, ki prihajajo na vašo spletno stran prek povratnih povezav.

Če želite segmentirati svoje povratne povezave, sledite tem korakom:

 1. Kliknite gumb »Dodaj segmente«;
 2. Uporabite iskalno polje;
 3. Potem kliknite na gumb "Uporabi", da potrdite;
 4. Po tem boste opazovali odstotek nove ciljne publike in primerjalnih podatkov.

seo backlinks

 • Primarne dimenzije

Za preverjanje virov povratne povezave lahko uporabite »Primarne dimenzije "Funkcijo v GA. Privzeta primarna razsežnost je vir. V tem zavihku lahko opazujete domene povratnih povezav. Če si želite ogledati stran za povratne povezave, morate klikniti samo eno od domen. S tem boste lahko videli napotitveno pot svojih zunanjih povezav.

Po preverjanju vseh dohodnih virov za nazaj, si lahko ogledate tudi na katerih ciljnih straneh dobite reference. To lahko storite po naslednjih korakih:

 1. Kliknite na "Ciljna stran";
 2. Nato opazujejo navedene ciljne strani;
 3. Preverite podatke o pridobitvi, obnašanju in pretvorbi; (te podatke lahko preverite navzgor) Source .
December 22, 2017