Back to Question Center
0

Kako pridobiti zanesljive plačane povratne povezave za izboljšanje spletne strani SEO?

1 answers:

povratne povezave so najbolj razširjeni pojem v področju iskalnikov optimizacije. Obstajajo različne oblike povratnih povezav, odvisno od njihovega namena in kakovosti. Veliko spletnih trgovcev, ki so nedavno začeli razvijati in oglaševati svoje spletno poslovanje, se počutijo razočarane, ko gre za povezavo stavbe. Za tiste, ki so novi na tem področju, je lahko proces pridobivanja kakovostnih povratnih informacij precej zapleten. Ta članek je posebej zasnovan za tiste, ki iščejo nekatere dodatne informacije v backlink SEO. Tukaj boste našli odgovor na vprašanje, zakaj so povratne povezave pomembne za SEO in kako razlikovati med naravnimi in nenaravnimi povratnimi.

paid backlinks seo

Vloga povratnih informacij v SEO

povratne povezave so tiste zunanje povezave, ki so usmerjene na vašo spletno stran ali blog. Znane so tudi kot vhodne povezave. Iskalniki privabljajo povratne povezave kot dejavnike priljubljenosti in ugleda spletne strani. Več povratnih točk iz virov kakovosti kaže na vašo spletno stran, več avtoritete iz iskalnikov boste dobili. Optimizacija iskalnikov iskalnikov se nanaša na pojem, ko iskalni boti razčlenijo povratne povezave, ki kažejo na spletno mesto, da bi našli bolj relevantno vsebino za uporabniško poizvedbo. Ko iskalnik izračuna pomembnost spletnega mesta za določen iskalni izraz, upošteva število kakovostnih vhodnih povezav na to spletno mesto. Zato najprej razmislite o kakovosti vhodnih povezav in ne o njihovi količini. Google ocenjuje vsebino spletnega mesta, da določi kakovost povezave. To pomeni, da bi morali posebno pozornost nameniti ustreznosti vsebine, v kateri so postavljene povratne povezave. Če so povratne povezave obkrožene z nepovezano vsebino, bodo take povratne povezave manj pomembne.

Vrste povratnih povezav

Obstajata dve glavni vrsti povratnih - umetnih (nenaravnih) povratnih in naravnih (organskih) povratnih.

  • Umetni (nenaravni) povratne povezave

Nenaravne povratne povezave so tiste, ki so ustvarjene nenaravno. V večini primerov te povratne povezave kupujejo lastniki spletnih mest ali spletni skrbniki iz drugih ne-kakovostnih domen. Imajo namen oglaševanja in izgledajo nenaravno tako za iskalnike kot za povprečne uporabnike. Mnoge spletne prodaje povratne povezave, ki so znane kot umetne in nimajo nobene vrednosti na vašo spletno stran. Ne priporočam vam, da se vključite v plačane povratne SEO, saj lahko na koncu z slabimi rezultati in celo kazni od Googla.

backlinks seo

  • Naravni (ekološki) povratne povezave

Te vrste povezav se nanašajo na tiste povratne povezave, ki jih dobite brez vašega znanja. Pojavijo se, ko lastnik spletne strani, spletni dnevnik ali novinar povezuje spletno stran ali članek kot primer ali referenco. Takšne povratne povezave pozitivno vplivajo na uvrstitev na spletno mesto in pritegnejo kakovostni promet na spletno mesto. Če želite pridobiti naravne povratne povezave, morate ustvariti kakovostno in raziskovalno vsebino, ki jo uporabniki in drugi lastniki spletnih mest najdejo koristne in koristne za njih. Prepričajte se, da je tema spletnega mesta, na kateri ste povratne povezave, ustrezni za vašo spletno temo in industrijo. Poleg tega je treba posebno pozornost nameniti vašemu sidrnemu besedilu za backlink. To besedilo mora sovpadati z eno od vaših ciljanih ključnih besed Source .

December 22, 2017