Back to Question Center
0

Kako povečati število zunanjih povezav?

1 answers:

Povratne povezave ostajajo glavni kazalniki kakovosti, pomembnosti in avtoritete spletnih virov. Prikazujejo Googlu, ali mora to spletno mesto razvrščati na TOP ali ne. Visokokakovostne zunanje povezave neposredno vplivajo na vaše spletno mesto v rezultatih iskanja. Vendar ni težko pridobiti povezovalni sok z visokih spletnih mest za odnose z javnostmi, če ste relativno novi na digitalnem trgu. Pri majhnih ali nedavno vzpostavljenih spletnih virih se lahko gradbene povratne povezave zdijo precej zapletene, medtem ko so vsi tako imenovani »enostavni in hitri« načini v nasprotju z Googlovimi smernicami in lahko povzročijo padec uvrstitev. Poleg tega, če ustvarite povezave na način, ki sumljivo izgleda za iskalnike, tvegate, da boste dobili Googlove kazni.

number of backlinks

Danes se bomo pogovarjali o vlogi števila povratnih povezav v promociji spletnega podjetja in govorili o nekaterih tehnikah, ki jih lahko dobite bolj ciljno usmerjeni sokovi.

Zakaj potrebujete povratne povezave?

Na splošno, backlink je, ko drugi spletni vir povezavo na svoj blog. Če ima ta spletna stran neko vrednost za uporabnike in ki jo iskalniki ocenjujejo kot avtoritativni, bodo povezave, ki jih dobite od njega, prineslo na kakovost vašega spletnega mesta. Vendar, če postavite povezavo na neželeni, nedavno kaznovani spletni vir, je vaša priložnost, da dobite povezovalni sok, zelo nizka. Več kakovostnih povezav kaže na vašo spletno stran, več avtoritete, ki jo bo vaša domena pridobila iz iskalnikov.

Morate se zavedati različnih namenov zunanjih povezav, saj boste dobili različne rezultate od vsake vrste backlink. Povezave se razlikujejo glede na dejstvo, ali ste povezani ali povezani.

Navedemo nekaj ugodnosti, ki jih povratne povezave prinašajo na naše spletne strani:

 • povratne povezave pošljejo spletno stran

ustvarjate kakovostno povezavo z gradnjo povezav, dobite promet iz drugih spletnih virov, saj uporabniki, ki preberejo objavo s svojo povezavo, kliknejo za več informacij.

 • Povratne linije prinašajo pooblastila na vašo spletno stran

Backlink služi kot glas drugih blogerjev in pove iskalnike o odličnem ugledu in avtoriteti svojo domeno. Popolnoma služi kot izboljšanje vaše blagovne znamke.

Ko postavite povezavo na vašo spletno stran, ki se nanaša na drugo domeno, lastnik te spletne strani

 • bodo te informacije opazili s pomočjo svoje analitične programske opreme (f. e. Semalt Web Analyzer ali Google Analytics). To je odlična priložnost, da pridobite drug nišni povezani vir, da opazite svojo domeno in vzpostavite dobre poslovne odnose z vami.

  backlinks to your site

  Kako povečati število povratnih točk?

  • Ustvari nekaj posebnega

  Da bi dobili ekološko povratne povezave, morate ustvariti edinstveno in zanimivo vsebino. Vendar vsi lastniki pametnega spletnega mesta ustvarijo kakovostno vsebino in morda boste izgubili med drugimi členi. Lahko poskusite približati ključne besede velikega obsega z vsebino, ki je nekoliko drugačna od ostalih. Če ciljnemu občinstvu lahko zagotovite nekaj novega, bodo najverjetneje uporabniki to delili drug z drugim, drugi blogerji pa bodo zanimivi za vašo blagovno znamko.

  • Povežite se z blogerji

  Povezovanje z drugimi blogerji je odlična priložnost za več povratnih povezav, ker ste na radarju te bloge. Ko se povežete z drugimi, boste verjetno dobili deleže, povezavo in ekološko promocijo Source .

December 22, 2017