Back to Question Center
0

Kakšni so načini za pridobitev brezplačnih, a učinkovite povratne povezave?

1 answers:

Da bi dobili povratne povezave dofollow je zelo pomembno v smislu optimizacije iskalnika. Omogočajo povečanje moči vašega spletnega vira v rezultatih iskanja. Vsi vedo, da Google daje večjo vrednost za povratne povezave, ki jih prenaša prek spletnih strani.

Obstaja veliko novih članov na digitalnem trgu, ki iščejo preproste načine za ustvarjanje vhodnih povezav na njihove spletne strani. Vendar pa daleč od teh tehnik povezovanja ne sledijo Googlovim smernicam za razvrščanje. Kot rezultat, neizkušeni spletni skrbniki bodisi dobijo kakršne koli rezultate v zvezi s prometom in uvrstitvami ali pa dobijo sankcije iz iskalnikov.

V tem članku bi rad delil z vami nekaj koristnih in zanesljivih metod, da bi dobili povratne povezave dofollow in povečali svoje položaje na strani z rezultati iskanja. Upamo, da te tehnike povezovanja stavb vam bodo pomagale, da bi dobili več prometa iz iskalnikov.

Najprej se pogovorimo o tem, kako lahko razlikujemo med dofollow in nofollow povratnimi.

Kako preveriti, kakšne povratne povezave imate?

Pomembno je vedeti razliko med temi vrstami vhodnih povezav, saj imajo drugačno vrednost za spletno stran za optimizacijo iskalnikov.

Povezave Dofollow so povezave, ki imajo v svoji strukturi oznako »do« in prenesejo povezovalni sok iz enega vira spletnega vira. Na takšne načine so povratne povezave, ustvarjene na visokih spletnih mestih PR, prenašale dragocene signale na povezan vir, pri čemer so Googlu avtoriteta tega vira in njena vrednost za uporabnike.

Če želite preveriti, ali imate povratne povezave dofollow ali ne, ga morate samo klikniti in izbrati element pregleda. Na primer, koda HTML dofollow povezave izgleda kot Google, in nofollow Google.

Dofollow povratne povezave so bolj koristne v času izgradnje povezave, saj pomagajo vaši strani, da uvrstijo visoko v rezultate iskanja in pomagajo izboljšati svojo avtoriteto domene, strani in PageRank. Še več, povedo iskalom o visoki kakovosti in ustreznosti vaše vsebine.

Načini pridobivanja brezplačnih visokih PR dofollow povratne povezave

  • Uporaba Komentar

Commentuv je priljubljen vtičnik WordPress, služi tako, da vaše povezave dofollow v komentarjih v blogih, ki so omogočeni v komentarju. Takšne bloge lahko najdete ročno z uporabo določenih besednih zvez v Googlu (na primer - "blogi za tehnologijo komentarjev", "Blizu komentarjev za zdravje", "vaša želena ključna beseda + komentarji blogov" in tako naprej.

  • Objava gostov

Lahko gradite ustrezne povratne povezave dofollow prek objav v spletnem dnevniku. Najprej morate ugotoviti, da so povezani z vašimi industrijskimi blogi ali forumi, ki omogočajo objavo gostov. Po tem se morate obrniti na lastnika spletnega dnevnika in ga vprašati, kako objaviti svojo vsebino s povezavo dofollow. Pošljite svojo gostujočo objavo in v svoji objavi lahko povežete nekaj svojih novih člankov. Če želite najti kakovostne bloge gostov v svoji niši, lahko izvedete Googlovo raziskavo ali uporabite iskalno platformo MyBlogGuest Source .

December 22, 2017