Back to Question Center
0

Kako začeti pridobivati ​​kakovostne URL-je povratne povezave na svojo spletno stran?

1 answers:

Ti ljudje, ki so prebrali ta članek, najverjetneje storijo vse, kar je v njihovi moči, da povečajo prepoznavnost blagovne znamke na področju SERP. Na vašem spletnem mestu ste naredili veliko dela, da bi prispevali k prizadevanjem za optimizacijo iskalnikov vašega spletnega mesta, vendar še vedno ni rezultatov. Zato je čas, da preverite, kaj lahko storite z vašo spletno stranjo. Ste že kdaj pomislili na URL-je povratnih povezav in kako lahko vplivajo na vaše spletno mesto? Ustvarjanje SEO prijaznih URL-jev je ena bistvenih praks optimizacije, ki je ni mogoče izpustiti, če želite ciljati promet na vašo spletno stran. Ta članek vam bo pomagal, da se naučite nekaj temeljnih SEO trikov za ustvarjanje dobro optimiziranih URL-jev za povratne povezave.

backlink url

Načini izboljšanja naslovov za povratne povezave

Zapomni si človeški element

spletno mesto je, da morate storiti vse, kar je za vaše obiskovalce korist. Iskalniki zelo cenijo in nagrajujejo spletne strani, ki uporabnikom omogočajo popolno iskalno izkušnjo. Danes je to ključni dejavnik razvrstitve. Zato ne smete skrbeti samo za Googlove robote, ki razčlenjujejo vaše spletne strani, temveč tudi o razlagi uporabnikov vaših URL-jev, saj lahko pomembno vpliva na vašo optimizacijo iskalnikov.

Če na primer vaši URL-ji izgledajo predolgo in zapleteni, vaše potencialne stranke preprosto ne bodo kliknile na vašo povezavo. Rezultat tega bo zmanjšanje števila ljudi, ki pridejo na vašo spletno stran, in zmanjšate prizadevanja za optimizacijo iskalnikov.

Torej, ko ustvarjate URL-je za povratne povezave na vašo spletno stran, morate upoštevati naslednje človeške elemente:

  • domena

pravila, uporabniki, ki iščejo rezultate iskanja, poskušajo izpustiti take domene kot. neto ali. biz, saj obravnavajo takšna področja kot kakovost, nepriznati in neželeni. Uporabniki so bolj primerni za klike na spletnih mestih, ki imajo nekaj vrednosti in zaupanja. Na primer,. com domene veljajo za bolj ugledne in zaupanja vredne. Zato morate to najti, ko izberete ustrezno domeno na vašem spletnem mestu.

  • bralno-prijazni URL-ji

Če potencialne stranke ne morejo pravilno razumeti URL-jev vašega spletnega mesta, imate majhne možnosti, da ciljate promet na vašo spletno stran in ga pretvorite v prodajo. Kdorkoli bo šel na spletno stran, ki je ni mogoče brati.

backlinks seo

Uporaba iskalnih izrazov

Iskalni izrazi so v jedru vaše oglaševalske akcije za optimizacijo iskalnikov in ustvarjajo spletno prisotnost na spletu. To je precej pametna ideja, da jih vključite v svoje URL-je, saj je odlična priložnost za uveljavljanje vašega spletnega poslovanja. Z uvrstitvijo ciljnih iskalnih izrazov v velikem obsegu v svoj URL, dovolite ciljnemu občinstvu natančno vedeti, na kaj se bodo soočili po svoji spletni strani. Ko razčleni spletne strani in odgovori na uporabniško poizvedbo, Google pregleda ključne besede v URL-jih. Z optimiziranim URL-jem se pojmuje, ali so za bore za iskanje, ali morajo razčleniti vaše spletno mesto ali ne, ker lahko prek URL-ja dobijo predogled vsebine vašega spletnega mesta. Poskrbite, da v URL-ju ne boste ponavljali ponovljene ključne besede, saj ne bo imel takega učinka kot edinstven, ustrezen dolgoročni iskalni izraz Source .

December 22, 2017