Back to Question Center
0

Kateri načini lahko uporabite za backlink za lokalni SEO?

1 answers:

Povratne povezave igrajo pomembno vlogo pri optimizaciji spletne strani in imajo velik vpliv na uvrstitev v iskalnik. Ni pomembno, ali imate lokalno podjetje ali veliko podjetje, da ustvarite močno spletno prisotnost, ki jo potrebujete za backlink za SEO. Vprašanje je, kako priti do naravnih povratnih informacij za vaše podjetje v kratkem času? Ta članek je zasnovan tako, da vam pomaga ugotoviti, kako lahko začnete oglaševalsko akcijo z lokalno povezavo.

how to backlink for seo

Lokalna povezava stavbe

Če je vaša naloga vzpostaviti povezave do vaše lokalne spletne strani, morate vedeti, kaj iščete pri gradnji teh povezav. Lokalne povratne povezave so zgrajene z namenom izboljšanja ustreznosti spletne strani do kraja.

Strokovnjaki za lokalni iskalnik delujejo v okviru lokalnih vidikov optimizacije kot popravljanje kontaktnih podatkov, ustvarjanje poslovnega računa v storitvi Google MY Business, ustvarjanje hiperlokalne vsebine in gradnja povezav do spletnega mesta. Vsi ti vidiki optimizacije služijo za ugotavljanje prisotnosti lokalnega spletnega poslovanja v organskih rezultatih iskanja za posebne geotargeted iskalne izraze. Vaša lokalna oglaševalska akcija za povezavo vam mora dati priložnost, da se pogovorite z lokalno publiko.

Tvoje tržne niše lahko vplivajo na velika in avtoritetna spletna mesta, saj imajo sami sebe kot majhna lokalna podjetja, ki lahko popolnoma obstajajo s preprostimi ciljnimi stranmi. Vendar, ker imajo vpliv na vašo industrijo, bo povezava z njimi odlična priložnost za izboljšanje vaše blagovne znamke.

Mala podjetja imajo praviloma nekaj omejitev v proračunu in praviloma ne morejo privoščiti povratnih informacij od velikih založnikov, kot so Forbes, podjetnik, The New York Times in drugi. Namesto tega lokalno podjetje lahko koristi objavljanje svojih objav na lokalnih medijskih platformah, blogih, namenjenih lokalnim dejavnostim ali novicam.

Navedbe so MUST!

V spodnji vrstici vaše oglaševalske akcije za povezavo lahko začnete graditi citat in popravljati podatke, ki ste trenutno v.

Navedbe so kot nalašč za mala podjetja, saj ponujajo možnost, da nekje dajo kontaktne podatke, in vam omogočajo povezavo z nekaterimi zanesljivimi spletnimi viri, ki se ne ukvarjajo z goljufivimi neželenimi dejavnostmi, in jih lahko dosežejo povprečni uporabniki, če so razvrščeni po manj konkurenčnih iskalnih izrazih. Glavni namen te tehnike je, da se vašo blagovno znamko izklopi.

backlink for seo

Kako povratne povezave za lokalni SEO?

Spletni trgovci, ki gradijo lokalno oglaševalsko akcijo SEO, morajo biti bolj ustvarjalni kot tisti, ki delajo globalno optimizacijo iskalnikov za velika podjetja, ker so priložnosti za povezovanje na tem področju omejene. Lastniki spletnih mest se borijo za nekonkurenčne lokalne iskalne izraze, ki nimajo obsega iskanja.

Če iščete lokalne priložnosti za vaše podjetje, morate razumeti, kje so meje tega lokalnega prostora in naredite ta prostor kot ozadje za vaše podjetje. Uresničevanje vaše omejitve vam bo omogočilo, da bolj kreativno in nenehno poiščete popolne priložnosti v vaši sferi, ki vam bodo privoščile največjo vrednost za spletno spletno poslovno spletno mesto Source .

December 22, 2017