Back to Question Center
0

Kako lahko uporabljam Yahoo za povratne povezave?

1 answers:

Najpogosteje ljudje uporabljajo alternativne iskalnike, kot je Yahoo, za povratne povezave, kadar ni drugih načinov pošiljanja njihovih spletnih mest ali spletnih dnevnikov glavnim, kot je Google. Torej, spodaj bom pokazal, kako uporabljati Yahoo za povratne povezave. Enostavno rečemo, dobili bomo odgovore Yahoo, ki vam bodo prinesli te dragocene povratne povratne informacije. Upoštevajte pa, da je stvar, da so ti odgovori videti naravnejši, da se prepričate, da jih ne bodo prepoznali kot neželene vsebine. In obstaja nekaj drugih načinov uporabe Yahoo za povratne povezave - spodaj vam bom pokazal popoln seznam, ki bo pokrival vse možne možnosti za dokončanje naloge. Tukaj so glavne točke, ki jih morate najprej in najprej imeti v mislih:

  • Pred karkoli drugega lahko preprosto uporabite Bingova orodja za spletne skrbnike, da svojo spletno stran ali blog pošljete v Yahoo. Imejte v mislih, da je Yahoo sam zdaj v lasti Binga. Zato boste preusmerjeni neposredno na orodje Bingovega spletnega skrbnika, da dokončate postopek predložitve.
  • Navsezadnje lahko poskusite neposredno poslati URL-je vaše spletne strani ali spletnega dnevnika neposredno iskalnemu omrežju Bing. Na ta način ne bi bilo treba porabiti časa, da bi pravilno uporabili orodja za spletne skrbnike Binga.

  • V nekaterih industrijskih ali nišnih razpravah lahko zaprosite za del vašega prizadevanja za gradnjo povezav. Če želite uporabiti Yahoo za povratne povezave, morate le objaviti odlične objave na storitvi Yahoo Answers. Na ta način boste v zameno dobili samo dragoceno povezavo, vendar boste tudi dobili dodaten promet.
  • In prav tako lahko iščete najpogosteje zastavljena vprašanja o Yahoo Answers (a. k. a. Pogosto zastavljena vprašanja), da bi razumeli matice in vijake - in dostavite dodatna delovna mesta, povezana s temi priljubljenimi zadevami trenutnega zanimanja vašega ciljnega občinstva ali tržne niše.

Poleg tega se lahko še poglobite v stvar. Poskusite razmišljati o vsakem primeru na lestvici - mislim, da bi lahko počasi počasi, odgovorili le najboljšim možnim načinom in ne da bi objavili povezavo za vsak uporabni odziv. Seveda bo trajalo veliko časa in dejansko brez veliko merljivih rezultatov takoj. Kljub temu vam priporočamo, da dobro delate pri oblikovanju močne in zaupanja vredne blagovne znamke za vašo glavno poslovno spletno stran ali blog. Na ta način bi morali počasi premikati proti glavnemu cilju izgradnje močnega profila povratne povezave - in v redu ste!

Spodnja črta

Delo za povsem zadostne odgovore na Yahoo za povratne povezave - tukaj je tisto, kar morate zapomniti. Da, bo trajalo veliko časa, zato bodite bolj temeljiti z vsakim odgovorom. Na ta način se izogibajte objavljanju zelo kratkih ali preveč preprostih odgovorov - razen če želite, da izgledajo kot neželeni. Končno, tu je tisto, kar morate zapomniti - več ljudi se seznani z vašo spletno stranjo ali spletnim dnevnikom na odgovorih Yahoo (četudi po vaši objavi ni bilo povezave) - boljše stvari bodo prišle Source . Ključno je, da plačate svoj čas in ste končali!

December 22, 2017