Back to Question Center
0

Kateri viri mi najbolje pomagajo pri povratnih povezavah DoFollow?

1 answers:

Če iščete spletne strani ali bloge, ki bi bile najbolje za povratne povezave DoFollow, boste morda verjetno razmišljali o komentiranju v blagu, objavi gostov, imeniku in predložitvi seznamov podjetij, in tako naprej. Seveda lahko najdete nekaj zelo dobrih rešitev za visokokakovostno gradnjo povezav tam zunaj. Ampak bistvo je, ali obstajajo končni rešitve, ki bi bili najboljši od najboljših za DoFollow povratne povezave, še posebej? Imam nekaj funkcij za vas.

Toda preden pregledamo vsako izmed njih, začnimo z malo informiranja. Konec koncev, zakaj jih morate imeti na svoji spletni strani ali blogu? Naredite vse od sebe, da pridobite povratne povezave DoFollow, kakšne koristi lahko razumno pričakujemo od njih?

Najboljše koristi povratnih linij DoFollow

  • povečanega prometa iskanja, ki ga usmerite neposredno na spletno mesto ali na strani v spletnem dnevniku;
  • močnejša domenska uprava, ki bo trajno povečala vašo uspešnost projekta;
  • dvignite CNK za AdSense (cena na klik);
  • spodbudi vaš tekoči napredek z Google PageRank;
  • izboljšajte svoje trenutne ocene iskalnikov in upravičite nadaljnjo promocijo.

Obstaja približno ducat najboljših značilnih mest pričakuje, da vas najbolje prilegajo za DoFollow povratne. Med drugim bi rad opisal naslednje spletne vire kot verjetno idealna mesta za začetek kickassa za povezavo z atributom DoFollow. Spodaj bom začel z Google Plus, YouTube, LinkedIn in končal s storitvijo Blogger dot com. Torej, pojdimo na to stvar!

Google Plus

Kot eno od najbolj priljubljenih spletnih strani o socialnih medijih, bi morali Google Plus imeti tudi veliko družabno platformo za učinkovito promocijo za vašo spletno stran ali blog. Verjemite mi ali ne, vendar zaradi nekaterih razlogov ta standardna storitev svetovnega iskalnega velikana pogosto podcenjujejo številni novi skrbniki spletnih mest in lastniki spletnih mest. Kljub temu priporočam, da poskušate svoj osebni račun tam zunaj - da uživate v kakovostnih povratnih povezavah DoFollow z veliko avtoriteto v nekaj minutah.

YouTube

To neverjetno popularno video hosting lahko uporabite, da bi dobili nekaj dodatnih povratne - samo ustvarite svoj kanal in izpolnite "o" oddelku. Če delate na ta način, lahko imate le povratne povezave NoFollow. Da bi dobili definitivno bolj dragoceno backlink z DoFollow, boste morali preveriti napredne nastavitve kanala. Na ta način kliknite »povezano spletno mesto« in preprosto postavite URL spletnega mesta. Upoštevajte, da morate trik pravilno delati, najprej morate najprej preveriti postopek preverjanja v svojih Google Orodjih za spletne skrbnike.

LinkedIn

To ni samo odličen prostor za oblikovanje široke mreže poklicnih in poslovnih odnosov, temveč odlična priložnost, da imate nekaj visokih povratnih povezav - in jih je mogoče prikazati zainteresirane uporabnike z vsega sveta. In tega ne želite zamuditi, kajne? Če želite ustvariti novo backlink z atributom DoFollow na LinkedIn - ustvarite samo osebni profil, porabite dve minuti, da izpolnite potrebne razdelke in delite povezavo na primer v svoji objavi v spletnem dnevniku, pregledu izdelkov itd.Na ta način bo verjetno vsaka povezava, ki jo delite, postala dragocena. Impresivno, kajne?

Blogger dot COM

Ta blogging platforma ni tako slavna, vendar res vztrajam, da jo preverite pod nobenimi pogoji. Tukaj je, kako lahko dobite backlink z DoFollow-om - preprosto zaženite svoj novi podporni spletni dnevnik v Blogger dot com in plačate nekaj časa, da ga napolnite z zvočno vsebino Source . Povežite svojo glavno poslovno spletno stran ali blog - in ste končali!

December 22, 2017