Back to Question Center
0

Ali mi lahko poveste, kako zgraditi povratne povezave v letu 2016 s spletom 2?. 0 povezovanje praks?

1 answers:

Preden se karkoli drugega obrnemo - Web 2. 0 povezovalni postopki še vedno delujejo! Torej, če želite izvedeti, kako zgraditi povratne povezave v letu 2016, ob ustrezni prednosti najboljšega spletnega mesta 2. 0 povezovanje praks, si oglejmo kratek vodič spodaj. Naš cilj je povečati uvrstitev vašega spletnega mesta ali spletnega dnevnika - ne da bi pri tem poškodovali povprečno uporabniško izkušnjo iskalcev v živo. In seveda, želite imeti vse, kar je na mestu, da preprečite sum, da uporabite kakršne koli nesprejemljive taktike ali sheme. Na ta način lahko potencialno odpravite kršitve glavnih smernic za spletne skrbnike in s tem zaslužite siroko kazen. Zato vam bom pokazal, kako naj povrne povratne povezave v letu 2016 na najboljši in najvarnejši način, da se ne bo razbil z Googlom.

Upoštevajte pa, da je treba izkoristiti splet 2. 0 povratne povezave bi morali potekati v dobro uravnoteženo splošno strategijo SEO. In to boste morali vlagati veliko časa in truda pri ustvarjanju le dokaj delovnih povezav, ki lahko svojim obiskovalcem ponudijo dejansko vrednost. V nasprotnem primeru bi vaše spletno mesto z Googleom postavilo rdečo zastavo, pri čemer se bo vedno zgodilo s kaznovanjem za razvrstitev - prej ali slej. Zato se morate vedno izogibati tistim obilnim spletnim mestom, ki obljubljajo različne pakete, ki se prodajajo v razsutem stanju, ali celo ogromne skupine plačanih povratnih povabil HQ - s svojimi nagradami, ki zahtevajo, da so vse njihove povratne povezave le na najbolj avtoritativnih in najvišjih spletnih mestih in spletnih dnevnikih.

To je samo moja poštena beseda opozorila, ki jo lahko sprejmete za samoumevno - hitenje za hiter dogovor pomeni, da ne samo zapravljate težko zasluženi denar, ampak vse težko predvidljivo in najverjetneje škoduje kot dobro. Torej, pojdimo nazaj na točko - ustvarjamo splet 2. 0 povezav, ki so dejansko sposobne dati najboljše najboljše rezultate v SEO. Spodaj je seznam glavnih točk za vas, da razumete, kako zgraditi povratne povezave v letu 2016 - pravi način.

Vzpostavite spletno prisotnost

Ustanovite pravo podlago za aktivno in dolgotrajno družbeno prisotnost vaše glavne poslovne spletne strani ali spletnega dnevnika. Vaš prvi korak tukaj je, da izpolnite svoje profile na glavnem spletu 2. 0 socialnih spletnih mest, pomembnih za vašo tržno nišo ali splošne teme. Torej bom ugotovil, kako zgraditi povratne povezave v letu 2016 že od samega začetka - začnimo z zaključkom vaših profilov na naslednjih socialnih točkah:

  • izpolnite svojo osebno stran v storitvi Google My Business;
  • ustvarite svojo stran na Yelp;
  • popolne socialne račune na Cvrkutati, Facebook, LinkedIn;
  • nadaljujemo z dokončanjem potrditve povezav strani Alexa;
  • obiščite TripAdvisor (obvezno, če se ukvarjate z B2B, ali pa ima vaše podjetje komponento opeke in malte).

Ugotovite blagovno znamko

Ko so vsi socialni računi in strani s profilom vzpostavljeni, je čas, da povezave vključite na svojo glavno spletno stran vsak. Na ta način ne pozabite, da svoje novo ustvarjene povezave sidriš v pravo besedilo ključne besede. Namig: imeti dobro spletno stran ali dobro strukturirane strani za podporo z vprašanji in odgovori (npr. Quora). To deluje kot hudič!

Ustvari strani v skupnosti

Končno, vse, kar morate storiti, je, da se popolnoma omejite iz sveta SEO in dobro delate na kakovostni vsebini, ki prinaša vrednost uporabnikom. Da bi vse izgledalo naravno, bi se morali osredotočiti na naslednje:

  • objaviti vznemirljivo vsebino, da jo občasno poveže;
  • , ki ne sestavlja več kot pet povezav na teden;
  • objavljanje promocijskih objav na blogih Tumblr, straneh fanov na Facebooku, blogih WordPressa, računih na Instagramu in video kanalih v YouTubu Source .
December 22, 2017