Back to Question Center
0

Katero orodje za pregledovanje osvetlitve lahko pomaga ustvariti idealni profil spletnih povezav?

1 answers:

No, kakovost povratne povezave so večinoma znane po svoji vrednosti, ki zagotavljajo uporabniku prijaznejšo izkušnjo brskanja po vsebini spletne strani ali spletnega dnevnika. Kar zadeva notranje povezave, bo njihova struktura pravilno organizirana, da bo resnično obiskovalcem lažje premikanje globlje v vsak razdelek vsebine. Ni potrebe, da rečemo, da je daljši obisk plača vsakega obiskovalca, so več ukrepov, sprejetih v povprečju, in bolj organ bo podelila večjih iskalnikov (kot je Google sam, kot tudi Yahoo in Bing). Pravzaprav so povratne povezave med najboljšimi hitniki, ki prevladujejo nad sodobnim področjem SEO. Torej, vaš profil spletne povezave je vreden raziskovanja vsaj z nekaj uporabno dokazanih orodij za pregledovanje osvetlitve nazaj, kajne?

backlink viewer

Vključi povezavo v popolnoma nadzorovan proces

Ampak kako priti do najvišje uspešnosti v Googlovih SERP-jevih? Kako pravilno uporabiti povratne povezave? Kaj boš naredil, ko gre kaj narobe? In katere so najverjetnejše kazni, če se to zgodi? In zakaj bi sploh morali voditi to dolgočasno raziskavo backlink? Torej, takrat se zabava začne - in tam prihaja velika izbira različnih orodij za gledanje nazaj. In da, ti lahko pomagajo zgraditi svoj idealen profil spletnih povezav. Katero orodje za pregledovanje osvetlitve lahko izberete za vašega najsodobnejšega pomočnika? Začnimo z valovi!

Preden začnemo, poskrbimo, da bomo sledili tem trem klasičnim tehnikam povezovanja, da bi "idealni" profil spletnih povezav - pri pravem zagonu ni nobenega orodja za pregledovanje osvetlitve oz. nobenega drugega analitičnega okvira. Zato se poleg tega, da se najbolje izognete Black-Hat-u, kot je kuga, vam priporočamo, da svoje poskuse osredotočite na naslednje:

  1. Zapomnite si, vsebina je vedno kralj, optimizacija iskanja po spletnem mestu. To pomeni, da se morate vedno držati kakovostne vsebine, ki prinaša vrednost - najprej in predvsem.
  1. Vnovične povratne povezave lahko nastavite šele po natančnem preverjanju in skrbni avtentifikaciji.
  1. Se vzdržijo trgovanja ali izmenjave s povratnimi računi za vsako ceno in nikoli ne uporabljajo za PBN (zasebne spletne mreže).

Ali ste vedeli vse skupaj?

Kaj bi lahko bilo presenetljivo za mnoge novice lastnikov spletnih strani je, da daleč niso vse povezave ustvarjene enake po naravi. Ste prepričani, da jih gradite za pravi namen? Konec koncev bi vaš trenutni profil spletnih povezav lahko zadovoljil ustrezna pričakovanja v SEO? Let's narediti razliko - stvar je, da so nekatere povratne so namenjene za zagotavljanje precej pomembnih in v celoti merljivih koristi v SEO. Medtem ko drugi nimajo dejanske teže, ki jih glavni iskalniki vidijo kot popolnoma nične in neveljavne. Še več - tukaj vstopamo v definitivno občutljivo križišče - pravzaprav so povratne povezave celo lahko škodljive, še posebej, če se taka nepravilna uporaba upošteva za dolge razdalje.

Backlink tools

Vsak okus ima drugačen okus

Če ga postavite v preprost angleščino, so različne povezave namenjene različnim okusom - to je zato, ker ni vsake povezave prenosa (ali nameravajo prenesti) preko backlinking prehoda v SEO. Mislim na backlinking ključ do optimizacije iskanja je PageRank (a. k. a. TrustRank) izjemno pomemben metrični sistem kakovosti, dosežen od 0 do 10. Uporaba te osnovne definicije je na splošno sprejeta za pretvorbo pomembnosti, zanesljivosti in avtoritete vseh spletnih strani v precej natančen merilo uspešnosti.

Torej, znova izgovarjamo - preden je karkoli drugega, vaš "idealen" spletni profil povezave je treba pridobiti le z vrsto povratnih povezav. Kar zadeva SEO, to pomeni, da morate ohraniti jasne povezave med preusmerjanjem in brez povezave, ali pa se vsaj izogibajte uporabi brez razumnega namena.

Preusmeritvene povezave

Preusmeritvena povezava označuje posebne vrste povezav, ki se sklicujejo na preusmeritev (običajno napisana v PHP) - da vas pripeljejo na predvideno spletno stran prek vmesne strani (znotraj istega spletnega mesta gostitelja ), namesto da bi vas povezal neposredno s ciljem v enem posnetku.

Povezave z Nofollow

Povezave brez sledi so vgrajene v vrednost Nofollow HTML atributa. Ta vrsta povezav je daleč od prvotnega koncepta hiperpovezave, ki je po definiciji namenjena SEO-namenom. Torej, namesto stave na SEO, povezave z Nofollow neposredno označujejo naslov URL ciljnega spletnega mesta v enem potezu - ne zagotavljajo nikakršnega prenosa pooblastil ali zaupanja. Seveda so povezave brez povezave spremljale vrsto razlogov - na primer, služijo, da se upirajo določenim vrstam neželene pošte (drugače, da se prepreči spamdexing). Uporabljajo se tudi tako, da ostanejo vrata odprta samo za človeške izkušnje brskanja (i. e. , ne prehajajo link-sok). Torej, uporaba atributa brez povezave sledi lahko dobro oblikovana odločitev, e. g. , zlasti za tiste spletne skrbnike in lastnike spletnih mest, ki namerno povezujejo s spam strani iz nekega razloga.

Smart Pick ugodnosti

Imamo vse, kar je na mestu, da se vrnemo k točki naše trenutne razprave - katera orodja za pregledovanje osvetlitve lahko naredijo idealen profil spletnih povezav? No, to je odvisno. Preprosto zato, ker sem skozi zadnje leto testiral preveč različnih analitičnih orodij - z vsemi svojimi edinstvenimi značilnostmi in nesrečnimi šibkimi točkami. Kot za mene, sem našel naslednje možnosti najbolj razumne - Moz Open Site Explorer (Sem), Semalt Analytics (Semalt), Majestic SEO Toolkit in Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Seveda je odvisno le od vas, da se odločite - toda vztrajam, da ste vsaj na kratko preizkusili vsako od njih. Upoštevajte, da sem prišel do dobro oblikovane izbire, ki bi izbrala najboljša orodja za pregledovanje osvetlitve in izvajala analitično programsko opremo - upoštevajoč dejansko vrednost svojih praktičnih predlogov, kakovostne uporabniške izkušnje, intuitivnega nabora osnovnih možnosti in končnih rezultatov, vključno z zelo natančen konkurenčni vpogled.

Backlinks for website

Ohranite grožnje na čakanju

Za zaključek želim vam predstaviti osnove za oblikovanje idealnega profila spletnih povezav. Mislim, da pred raziskovanjem novih obzorij z novim izrazitim orodjem za pregledovanje oslabelih povezav, bolje popravite že obstoječo nered. Imeti čisto začetno uporabo Googlovega orodja za onemogočanje, da se znebite vsega, kar utegne škoditi vaši strategiji SEO v obsegu ali vsaj znižati kakovost vašega profila za povratne povezave v določeni meri. Skratka, tudi če imate občutek za nekaj sumljivega glede določenega spletnega mesta, s katerim ste povezani - bodite pozorni, da odstranite morebitne škodljive učinke. Na ta način uporabite orodje za razveljavitev, če želite "povedati" Googlu, da ne upošteva teh čudnih povezav, o katerih še vedno niste prepričani, vsaj za trenutek. Na ta način mnogi profesionalni spletni skrbniki uporabljajo to osnovno orodje (namesto tistih priljubljenih orodij za pregledovanje osvetlitve), samo da se vrnejo in razveljavijo, prilagajajo ali hitro odpravijo vse pretekle prakse SEO, ki jih zadržujejo za nekaj posebnega razmislek Source .

December 22, 2017