Back to Question Center
0

Ali lahko poenostavim postopek za gradnjo povratnih povezav z uporabo skripte povratne povezave?

1 answers:

Ste se kdaj spraševali, kako pridobiti povratne povratne povezave iz slik? To je povezava stavbe metoda veliko webmasters ne zaveda ali preprosto ne zaveda svoje moči. Vendar pa je v resnici lahko ena spletna slika vredna tisoč povezav. Če se osredotočite na gradnjo povezav na podlagi besedila, lahko zgrešite eno od najbolj vplivnih strategij povezovanja stavb - zgradba povezav. Veliko uporabnih informacij lahko prenašate preko vizualnih vsebin, kot so infografika, videoposnetki, fotografije in tako naprej.

Natančneje si oglejmo nekatere tehnike povezovanja stavb, ki vam bodo pomagale pri ustvarjanju povezav iz slik.

Kako ustvariti slike, ki privabljajo promet in povratne povezave?

Najprej želim povedati o pomenu vizualnih sredstev. Vizualna sredstva imajo več energije kot samo ujemanje besed s slikami. Če so pravilno opravljeni, zagotavljajo ustvarjalnost, jasnost ali nov vpogled v najljubšo temo.

Da bi pritegnili promet v svoj spletni vir, morate ustvariti privlačna vizualna sredstva z ulovnimi slogani. Uporabniki običajno delijo nekaj duhovitih izjav, šale in memov. Vendar, če niste oblikovalec, je lahko nekoliko problematično, da vse stvari združite. Vendar pa je vedno izhod. Lahko uporabite poceni storitve, kot je Fiverr, da ustvarite preprosto sliko. Še več, lahko najdete svoje različne koncerte. Soglašali bodo, da bodo v kratkem času ustvarili kul preprosto stripovsko vsebino za razumno ceno. Vendar, če potrebujete nekaj bolj zapletenega, to zahteva profesionalen pristop, potem morate najeti notranji dizajn.

Težko je reči, ali bo ta slika privabila veliko prometa na vašo vsebino ali ne, vendar bo zagotovo pripomogla k razumevanju ideje za članek.

Kako deluje infografsko trženje?

Infografija je močno orožje za pridobivanje povratnih informacij. Webmasters jo uporabljajo, da sprejmejo bralce in jih zveste blagovni znamki. Mala podjetja navadno v svoje vsebine vnesejo infografijo, da bi dobili vhodne povezave s prevladujočimi akterji na trgu.

Najprej morate narediti Googlovo raziskavo, da bi našli infografiko v zvezi z industrijo. Uporabite naslednje poizvedbe, da poiščete pravo vsebino - "ključna beseda" + "infografska"; "Najboljša ključna beseda"; "Infografika ključnih besed. "Potem si oglejte dosežene rezultate in poiščite najboljšega.

Če je vaše podjetje postavljeno v nekoliko nejasen nišo, lahko uporabite nekaj imenikov slik, kjer lahko najdete vse. Eden izmed najbolj znanih imenikov je Visual. LY in Pinterest.

Takoj, ko dobite primerno sliko, boste morali najti temo, ki najbolje deluje za vašo nišo. Z uporabo zgoraj navedenih platform, lahko izločite dude in poiščete idejo o tem, katere vrste infografike postajajo znane.

Na naslednji stopnji morate svoje podatke združiti. Ker je vaš glavni cilj, da dobite infografske podatke iz številnih spletnih virov, povezanih z nišami, morate skrbno zbirati podatke. In če vaši podatki niso impresivni, verjetno ne bo objavljen na Forbesu ali Harvardu. edu. Vendar ga lahko zlahka povezujejo ugledni spletni viri v vaši industriji Source .

December 22, 2017