Back to Question Center
0

Kateri so proaktivni načini za predložitev vaše spletne strani za povratne povezave?

1 answers:

Če se sprašujete, ali je povezava stavba še vedno živa ali ne, vam bo ta članek jasno odgovoril na to vprašanje.

To lahko povemo z zaupanjem, da povezava stavbe močno vpliva na uvrstitve in avtoriteto. Vhodne povezave uporabljajo iskalniki, da določijo, kako pomemben je spletni vir do ključnih besed, na katere se uvršča.


V resnici se lahko šteje le nenaravna povezava med umrlimi. Google veliko skrbi za kakovost vhodnih povezav in zazna vse programe neizkoriščenih povezav. Nenaravne povezave ne morejo biti dnevno delo za poklicne spletne skrbnike, ki so odgovorni za ustvarjanje ekološkega spletnega prometa. Danes je število vaših povezav nič. Po zadnjem posodobitvi Google leta 2012 je treba vse nepravilno ustvarjene povratne povezave deindexed.

Zato se bomo v tem članku pogovarjali samo o stavbi za ekološko povezavo, ki je še vedno koristna leta 2017. Kakovostna vsebina prinaša končne rezultate naravnih povezav. Vsa vaša prizadevanja bodo nagrajena z višjo uvrstitvijo na strani z rezultati iskanja. Če želite dobiti stalni organski prometni tok, morate zgraditi različne neodvisne, visokokakovostne povratne povezave.

Če želite dvigniti pooblastilo domene, morate povezati vire visokih spletnih virov PR, ki jih Google zelo cenijo. Praviloma se zdi zapleteno ustvariti povezave na takšne spletne vire, če imate majhno ali novo podjetje. Vendar je še vedno mogoče, in povedala vam bom zakaj. Spodaj sledite taktikam izgradnje povezav in začeli boste videti povečanje prometa.

Kako oddati spletno mesto za povratne povezave?

  • Bodite aktivni uporabniki v Quora

Quora je popoln izobraženi spletni vir, ki pomaga uporabnikom rešiti njihove težave. Je brezplačna in odprta za široko platformo za občinstvo, ki ponuja koristi tako za uporabnike kot za spletne skrbnike. Vse, kar morate storiti, je iskanje ključnih besed, povezanih z vašo tržno nišo. Kot rezultat, boste našli na stotine tisoč ne odgovorov. Nato se vrnite na težave, v katerih se počutite profesionalne, in če je na vašem spletnem mestu določen del stika, ki vam lahko pomaga zagotoviti več informacij o temi, povežite njeno povezavo. HARO

Drugi visokokakovostni spletni vir, kjer lahko ustvarjate ekološke in kakovostne povratne povezave je HARO (pomoč novinarjem). To je platforma, kjer novinar odide, ko potrebuje pomoč. Objavljajo svoja vprašanja, in če jim lahko zagotovite ustrezen in koristen odgovor, dobite priložnost, da dobite nekaj svobodnega tiska. Shema iskanja ustreznih vprašanj deluje enako kot pri Quora. Preiskati morate po ciljnih iskalnih izrazih in odgovoriti le na tista vprašanja, za katera se počutite kompetentne. Če novinar najde vašo kakovost odgovora, ga bo objavil na spletni strani novic ali v reviji, kot je Forbes, Journal of Search Engine Journal ali podjetnik. Kot rezultat boste dobili kvaliteten sok in usmerjeni prometni tok. Seveda ne boste dobili tone povezav iz teh novičarskih platform, vendar zagotovo bo izboljšal vaš profil povezave Source .

December 22, 2017