Back to Question Center
0

Kako ustvariti najboljšo strategijo povratne povezave za vaše spletno mesto?

1 answers:

Ta članek je namenjen iskanju odgovora na eno od najpogostejših vprašanj »Kako povezati spletno stran?« Številne strategije gradnje povezav nam omogočajo, da ustvarimo povezavo do drugih spletnih mest, povezanih z nišami. Vendar pa jih ne moremo imenovati ekološko. V resnici ni nobene ene same koncne strategije izgradnje povezav, ki temelji samo na organskih metodah. Za nekatere spletne strani lahko ena strategija daje pozitivne rezultate SEO in zagotavlja dobre možnosti za povezavo. Enak pristop za druge se ne zdi veljaven ali celo cenovni ugled blagovne znamke.

Čas je, da se različne strategije izgradnje povezav bolj ali manj učinkovite. Nekatere tehnike ustvarjanja povezav lahko nekaj časa delujejo dobro, nato pa se začne spremeniti odnos uporabnikov, zato se mora vaša strategija spremeniti.

Kako načrtovati svojo strategijo izgradnje povezav?

Če želite ustvariti svojo strategijo povezovanja stavbe, morate pogledati okoli za različne strategije, zlasti v vaši tržni niši. Preverite vse od njih, da razumejo, kateri od njih najbolje delujejo za vaše spletno poslovanje. Pojdite s tem, kar deluje in poskusite tudi nove ideje. Vedno je hrana imeti veliko zmagovalnih strategij povezovanja stavb, saj vam daje priložnost, da ustvarite bolj naraven profil povezave. Ker je digitalni trg nenehno spremenljiva sfera, je smiselno še naprej poskušati nove metode.

Zakaj je nevarno uporabljati programe povezovanja?

Danes obstajajo številni programi povezovanja stavb, ki so namenjeni samo za črpanje denarja. Obljubijo webmastrom, da v kratkem času ustvarijo na stotine tisoč povratnih povezav z visoko avtoritativnih spletnih mest. Ljudje, ki imajo izkušnje na področju iskalnikov optimizacijo vedo, da je preprosto ni mogoče in zveni preveč dobro, da bi bilo res. V resnici je proces izgradnje povezav traja nekaj mesecev in zahteva veliko trdega dela. Tudi če sistem za izgradnjo nezapletenih povezav deluje, Google bo to najverjetneje zaznal in razvrednotil ali celo huje kaznoval vaše spletno mesto s hudimi sankcijami. Zato se morate izogibati takim shemam in se osredotočiti na strategije za ekološko povezavo.

Organske povratne točke so MUST!

Naravne povratne povezave so povezave, ki jih dobite, ne da bi nekoga prosili za povezavo do vaše spletne strani. Takšne povezave praviloma dobite brez vednosti. Služi zelo enostavno. Na primer, najdete članek, ki vam je všeč, in ga povežite na svojem spletnem mestu. Zavedati se morate, da Google ljubi naravne povezave in nagrajuje spletne strani, ki jih ustvarjajo z visoko uvrstitvijo na strani z rezultati iskanja. Zato so tovrstne povezave najvarnejše. Prepričani ste, da jih Google ne bo nikoli razvrednotil.

Zgradba povezave, ki deluje sam

Vsak lastnik spletnega mesta išče strategijo povezovanja stavb, ki lahko deluje brez njegove posebne pozornosti. Če želite poiskati strategijo, ki ne zahteva vašega stalnega dela pri pridobivanju vsake povezave, je blogging najboljša priložnost za vas. Vse, kar potrebujete, je ustvariti spletni dnevnik, ki temelji na vaši industrijski temi, in stalno objavljate članke, ki bodo koristni uporabnikom. Če lahko uporabnikom zagotovite koristno vsebino, se bodo povezali z vašimi izdelki in ustvarili več ekoloških povezav do vaše spletne strani Source .

December 22, 2017