Back to Question Center
0

Kako kupiti povratne povezave PR9?

1 answers:

Znesek dohodnega prometa in zunanjih povezav sta dve stvari, ki jih mora vsak lastnik spletnega mesta upoštevati, preden zaključi uspeh svojega spletnega vira. Spletni vir brez stalnega prometnega toka ni mogoče obravnavati kot uspešen, spletni vir brez pretvorjenega prometa pa sploh ne more obstajati.

Predstavljamo si situacijo, ki jo je treba izbrati med visoko spletno stranjo PR s skoraj ničnimi prometnimi tokovi in ​​nizko stopnjo PR z 2000 dnevnimi obiskovalci. Kaj boste izbrali? Lahko se odločite za povezavo dofollow z visoko PR spletnega mesta ali brez povezave z nizke strani PR. Seveda je precej težko izbrati med tema dvema različicama. Če greste za nofollow, boste dobili ton prometa, in če greste za dofollow, boste dobili povečanje uvrstitev.

Pomembno je razumeti razliko med dofollow in nofollow povezavami. Povezave z oznako nofollow povedo, da iskalniki ne spremljajo vaše spletne strani prek povezave ali blokirajo povezave sokov, ki tečejo zanj. Povezave z oznako dofollow v svojem izrazu povedo iskalnim napravam, da sledijo svojemu spletnemu dnevniku ali delijo stran sok s tabo.

Webmasters ponavadi spusti komentar na bloge dofollow zaradi njegovega pomena za optimizacijo iskalnikov. Takšno vedenje je privedlo do visoke stopnje komentarjev vsiljene pošte. Zato je največje število blogov v naših dneh nofollow.

Kaj je najpomembnejši promet ali povratne povezave in kako dobiti obe?

  • Prejemki za organski promet

Nedvomno je promet nujno potreben za vsa podjetja, saj je tako mogoče pridobiti visoko donosnost naložb. Vprašajte nas, zakaj ste razvili spletno poslovanje? Odgovor bo ponavadi enak - pridobiti več prometa in ga pretvoriti v plačljive vodi. Poleg tega povečanje prometa gradi svoj ugled blagovne znamke na spletu in pooblasti vašo prisotnost v družabnih medijih. Svojim prometom lahko prek strežnikov socialnih medijev nenehno povečujete. In kasneje, višji je vaš promet, večji je vaš dohodek. Vendar pa obstaja ena pomembna pomanjkljivost prometa - ni trajna.

  • Prednosti za backlink

Dobro znano dejstvo je, da oslabitev oslabi v jedro katere koli oglaševalske akcije za optimizacijo iskalnikov. Povečanje povratnih rezultatov vam daje višji uvrstitev na strani z rezultati iskanja z rezultati vaše prodaje. Višja kot ste, več potencialnih kupcev bodo spoznali svojo blagovno znamko. Nekatere povratne povezave lahko trajno zaznamujejo in vam nudijo neskončen prometni tok. Vendar lahko Google ne glede na kakovost vaših dohodnih povezav nagradi ali kaznuje vaše spletno mesto. Če ta sistem ugotovi, da vaše povezave niso enako pridobljene, boste dobili stroge kazni, ki lahko zmanjšajo vaš promet in prodajo.

Zato je pomembno, da delate za promet, ne pa za povratne povezave, da bi dobili prometni tok na vašo spletno stran, boste morali v vsakem primeru zgraditi vhodne povezave. Torej, če želite povratne povezave, potem delajte za promet.

Kako kupiti povratne povezave PR9?

Taki spletni viri kot Websiteoutlook, Alexa, Quantcast in Aboutdomain so lahko odlični za pridobivanje visokokakovostnih povratnih točk v nobenem trenutku. Če želite poiskati spletna mesta, kot je ta, lahko enostavno opravite spletno iskanje med spletnimi mesti v svoji niši. Spletni pajki redno pajkajo te strani, zato je vaša priložnost, da svojo spletno stran hitro indeksirate. Pošljite spletni vir na več teh analitičnih virov in opazili boste, da se uvrstitev zviša v 24 urah Source .

December 22, 2017