Back to Question Center
0

Kako zgraditi zmagovalno strategijo vsebine, kot sta Brian Dean, Backlinko SEO orodje ustvarjalca?

1 answers:

V skladu s pravili za optimizacijo iskalnikov morajo vsi spletni viri, zlasti vsebinsko usmerjeni, redno izdelovati vsebino. Kakšna je standardna frekvenca za objavljanje vsebin? V resnici ni takšnega pojma kot standardne ali idealne frekvence, ker je vse odvisno od vaše tržne niše, poslovnih ciljev in ciljne publike. Seveda je dobro, da objavite vsebino vsakič, ko imate nekaj, kar morate deliti z javnostjo. Vendar pa morate biti pripravljeni, da v tem primeru vaša vsebina ne bo zelo cenjena in hitro izginila.

V tem članku bom delil z vami svoje misli o tej temi in dokazal, zakaj je strategija vsebine "manj je več" dobra za promocijo vašega podjetja.

Dobite lahko veliko radij in deležev, pridobite več dohodnih povezav in privabite bolj ciljno usmerjeni promet z izvajanjem pristopa »manj je več«. Brian Dean, lastnik orodja Backlinko SEO, je uspešno izvedel svojo vsebinsko strategijo. Objavil je omejeno število objav SEO v zadnjih nekaj letih. Vsa ta delovna mesta so usmerila veliko ciljnega prometa na svojo spletno stran in jo naredila kot enega najbolj avtoritativnih spletnih virov na spletu. Nekatera njegova delovna mesta so zaslužila 3 tisoč delnic in več kot dvesto ekoloških povezav iz ustreznih in avtoritativnih virov. Torej, kot si lahko ogledate, je Backlinko SEO lastnik orodja uspešno implementiran "manj je več" vsebinski pristop.

Strategija vsebine »Manj je večja«

Strategija vsebine »Manj je večja« zahteva objavo samo visokokakovostnih objav na podlagi raziskav. Uporabnike morate uporabljati s to vrsto vsebine in svojo pozornost usmerjati do vaše naslednje objave. Omogoča vam, da zgradite občinstvo s prikazovanjem svojega strokovnega znanja in ugleda.

Ta preprosta, vendar ustvarjalna vsebinska strategija zahteva:

  • visokokakovostno, edinstveno vsebino iz raziskav na študije primerov;
  • Referenčna vsebina;
  • Vsebinska vsebina, vključno s curementom;
  • besedila z dolgimi oblikami;
  • Besedila, ki temeljijo na raziskavah;
  • Močno osredotočanje na povečanje in napredovanje.


Strategija »Manj je večja« je popolnoma primerna za tiste spletne skrbnike, ki poudarijo kakovost vsebine, ki jo objavljajo namesto količine. Raziskovanje in ustvarjanje visokokakovostnih vsebin enkrat na mesec lahko traja več časa in truda kot objavljanje več objav na teden.

Ta pristop ni primeren za vse spletne vire. Na primer, ni smiselno uporabljati za zabavne ali izobraževalne bloge ali družabne medije, saj te platforme zahtevajo pogostejše objave.

Kot sem omenil pred najboljšim primerom "manj je več" vsebinske strategije, so publikacije Brian Dean na spletni strani Backlinko SEO. Izdeluje svoje raziskovalne in referenčne članke vsake 4 tedne ali tako. Kljub temu rednemu objavljanju vsebin pa se uporabniki veselijo svojih novih člankov.

Statistični podatki kažejo, da je pristop Bryan Dean objavljanje vsebine posledica, saj so povprečne in mediane delnice za vseh 53 delovnih mest izjemno visoke. Povprečno število delnic je 2.490, mediana pa 1.280. Presenetljivo je tudi povprečno število edinstvenih povezovalnih domen - 275 na objavo in 175 na mediana. Vsa mesta v kompleksu so pritegnila skoraj 4 milijone obiskovalcev in 11 milijonov gledalcev strani. Prikazuje, kako lahko pameten pristop k oglaševalski akciji za vsebino drastično spremeni meritve spletnega mesta in poveča pristojnosti spletnih mest na digitalnem trgu Source .

December 22, 2017