Back to Question Center
0

Kakšni so načini za oblikovanje seznama spletnih mest za povratne povezave s PR?

1 answers:

Za vsa podjetja, ki so vzpostavljena na spletu, je potrebna močna marketinška strategija za indeksiranje na prvi ali drugi strani z rezultati iskanja. Vsaka strategija za optimizacijo iskalnikov zahteva različne povratne povezave. Glede na zadnje Google posodobitve morajo biti te povratne povezave visoke kakovosti in prihajajo iz najboljših spletnih mest PR. Vse druge povratne povezave veljajo za nizko kakovostno in neželeno. Zato mora vsak spletni skrbnik biti zelo previden glede kakovosti povratnih informacij, ki jih gradi kakovost vhodnih povezav, določajo, kje bo vaša spletna stran uvrščena v iskalnikih za določene ključne fraze.

Torej, vprašanje je, kako ustvariti visoko PR PRILJUBLJEN seznam seznamov, ne da bi zapravljali veliko denarja in prizadevanj?

Ko gre za optimizacijo spletnih strani na spletnih iskalnikih, pravilo 4 V deluje najbolje:

 • Volumen )

Število povezav, ki kažejo na vaš spletni vir. Še vedno je pomemben razvrstitveni dejavnik. Vendar pa morate zapomniti, da številne povratne povezave s spammy spletnih strani, vam ne bo dobiček.

 • Sorta

Različni viri, ki jih uporabljate za povezavo. Bolj kot boljše, saj kaže Googlu, koliko spletnih mest privlači svojo domeno kot ugledne in vredne povezave.

 • Velocity

Hitrost, s katero dobite povezave do vaše spletne strani. Google lahko ugotovi, da je sumljivo, če boste čez noč ustvarili številne povratne povezave. Namesto tega bi morali redno ustvarjati kakovostne vhodne povezave.

 • Verbiage

Sidro besedilo na povezavi do vaše spletne strani. To besedilo mora biti dobro zasnovano, ujeti in vsebovati enega od ciljnih iskalnih izrazov.

Seznam visoko kakovostnih spletnih mest za kakovostne povratne povezave

Naslednja spletna mesta so odlična izhodiščna točka za vsako akcijo povratne povezave:

 • Facebook
 • To je velika platforma PageRank, ki spletnim lastnikom ponuja številne poslovne priložnosti. Ena od slabih strani te platforme je, da imajo "ne-sledi" povezavo stavbe politike. To pomeni, da pridobljene povratne povezave s Facebook ne bodo posredovale nobenega povezovalnega soka na vašo domeno. Vendar pa povratne povezave iz tega vira lahko vaš profil povezave postanejo bolj verodostojni in verodostojni v očeh Googla.

  • YouTube

  Spletna stran PR9, ki je v lasti Googla. Zagotavlja webmastere z obeh dofollow in nofollow povratne povezave. V svojem poslovnem profilu ali opisu videoposnetka lahko ustvarite povratne povezave dofollow. Vse druge povezave bodo nofollow. Dobra novica je, da lahko svoj YouTube kanal spremenite v eno PR5 za backlino PR6. Lahko pozitivno vpliva na vaše uvrstitve.

  • Google+

  Google+ je spletni vir PR8. To je Googlov odgovor na Facebook. Na vaši spletni strani lahko ustvarite vsaj eno povratno povezavo dofollow. To je odlična priložnost za povečanje uvrstitve, saj Google uporablja to platformo kot del svojega algoritma. Zato je pomembno, da v storitvi Profile / About ustvarite stran v storitvi Google+, ki vključuje sidro besedilo s ciljnim iskalnim izrazom Source .

  December 22, 2017