Back to Question Center
0

Katere so dobre povratne povezave za SEO?

1 answers:

Poslovanje z nepremičninami je zelo konkurenčno spletno področje, kjer imajo samo največje agencije z odličnim ugledom priložnost, da se visoko uvrščajo na SERP. Vendar se lahko posamezni realtors borijo tudi za vodilno vlogo. Za nadmazovanje svojih največjih konkurentov tržne niše morate ustvariti svojo spletno stran z uporabnikom v mislih in jo optimizirati v skladu s pravili iskalnika. Osrednji element rezultatne optimizacije je izgradnja povezave. Povezave gradnja je proces ustvarjanja vhodnih povezav iz avtoritativnih nišnih povezanih spletnih virov. Je del postopka za optimizacijo izven spletnega mesta, ki ga je treba opraviti po izboljšanju elementov na kraju samem. Povratne povezave pomagajo povečati promet na spletnem mestu in povečati pooblastilo blagovne znamke. Vendar, kot sem že omenil, je vodja na trgu nepremičnin zahteval veliko časa in naložb. Zato morate biti pripravljeni, da bo proces pridobivanja kakovostnih vhodnih povezav težek in dolgotrajen. Poleg tega morate vedeti vire, kjer lahko dobite dobre povratne povezave za SEO. V tem članku bomo razpravljali o nepremičninah SEO backlink vire, ki lahko poenostavijo vašo povezavo stavbe akcije in prispevati svoje SEO prizadevanja.

Viri z dobrimi povratnimi točkami za nepremičnine SEO

Nepremičnine SEO povratne povezave ustvarjajo proces pridobivanja povezav do vaše spletne strani z drugih ustreznih spletnih strani. Digitalni trg služi kot pomemben stari priljubljeni natečaj, kjer udeleženci z največjim številom glasov (povratne povezave) pridobijo najvišje položaje. Celoten poslovni model Googla temelji na zagotavljanju najbolj kakovostnih in ustreznih informacij iskalcem. Edini način prevzema priljubljenosti vsebine je štetje vseh prihodnjih prometa, ki jih ta vsebina generira, in število delnic in povezav, ki si jih zasluži. Na primer, priljubljeno družabno omrežje Facebook ima več kot 32.348.008.110 povratnih povezav. To je absolutni vodilni na SERP-ju po številu poizvedb, saj veliko uporabnikov glasuje za to kot za avtoritativni spletni vir.

Vendar pa je v resnici, kadar gre za manj priljubljene in ozko osredotočene spletne vire, je lahko težava pri pridobivanju povratnih informacij. Poleg tega niso vse povratne povezave ustvarjene enake, in nekatere od njih lahko prinese vašo spletno stran nepremičnin bolj negativen kot pozitivni signali. Google je precej pameten in lahko preprosto razlikuje med spammy in avtoritativnimi dohodnimi povezavami. Google Bots analizira ne le pomembnost vsebine, na kateri so postavljene povezave, ampak tudi ugled spletnega mesta, iz katerega prihajajo.


Zato bom v tem članku govoril samo o avtoritativnih spletnih virih, kjer lahko dobite kakovostne povratne povezave do vaše nepremičnine.

  • Dohodne povezave od vaših strateških poslovnih partnerjev

Bistveni del te strategije temelji na zagotavljanju čudnega zneska vrednosti do drugi lastniki podjetij. Na primer, lahko osebam na seznamu e-pošte zagotovite vrednost tako, da jim daste kupone lokalnim ustanovam, s katerimi ste sodelovali. Del izmenjave med vašim podjetjem mora vključevati povratno povezavo na svojo nepremičnino. S tem vzpostavljate vzajemno koristne odnose s svojimi partnerji in pridobite kakovosten sok za povezavo na vašo spletno stran. Vaši poslovni partnerji lahko celo vsebujejo ključno besedo v povezavi, ki prihaja iz spletnega mesta, ki temelji na vaši skupnosti. To bo pomembno prispevalo k vaši spletni strani SEO.

  • Podajte pričevanja o nepremičninah SEO povratne povezave

Preprosta preiskava iskalnikov vam bo dala seznam spletnih strani, ki imajo na njih svojo industrijo. Večina teh spletnih virov se poveže z osebo, ki je zapustila pregled. Če še nimate takšne strani, predlagajte, da jo ustvarite in od ljudi zahtevate, da svoje mnenje zapustijo tam. Pomagal vam bo pri pridobivanju ustreznejših povratnih informacij in povečanju pooblastil v očeh Googla Source .

December 22, 2017