Back to Question Center
0

Kako narediti povratne povezave z ustreznimi povezovalnimi sredstvi?

1 answers:

To je prava razprava o tem, predvsem zato, ker ne morete doseči trajnega napredka pri vašem povratnem profilu le z ustvarjanjem povezanih sredstev, tudi z najvišjo kakovostjo. Seveda je zelo pomembno vedeti, kako ustvariti povratne povezave, ki jih podpirajo dobra povezljiva sredstva. Kaj naredi dobro povezljivo sredstvo? Na splošno je dobro povezano sredstvo označeno z delno preoblikovanimi vsebinami strani, ki bi vam služile za ustvarjanje več delnic, sledi, naročnin, všeč in podobno, v skladu s povabilom na samozadovoljni proces izgradnje naravnih povezav. Ampak stvar je, da vsako povezano sredstvo sama potrebuje promocijo - in to zelo preprosto zamisel še vedno zelo pogosto podcenjujejo digitalni tržniki in SEO. Da, vedo, kako uporabiti angažiranost uporabnikov za povratne povezave, ki bi jih moral priznati, na primer z naprednimi sredstvi za vizualno privlačen in pametno distribucijo vsebine. Ampak let's se soočiti z njim - preostanek spletnih oglaševalskih in promocijskih del se prepogosto zanemarjajo, tudi z resnično primernimi spletnimi tržniki in lastniki spletnih podjetij. Zato bom spodaj razumel vse o vrhunsko učinkovitih pristopih, s katerimi boste vedeli, kako narediti več povratnih informacij s trženjem vsebin.

Preden je karkoli drugega, tukaj je tisto, kar moramo vzeti samoumevno - trženje vsebin skorajda ni povezano z dajanjem spodbude za povezavo, vsaj neposredno. Mislim, da vaša strategija vsebine, ki je bila opravljena v obsegu, dejansko ne more biti uporabljena kot "vezni magnet". "Toda kaj lahko naredimo tukaj je uskladiti del vašega splošnega napora - ravno zato, da spodbudite nenehno pridobivanje povezav za lastno poslovno spletno stran ali blog z komercialno komponento. Torej, spodaj je kratek seznam točk, ki vam bodo pomagali pri tem.

  • Analiza priložnosti - je prva stvar, ki jo je treba upoštevati pri oglaševalski akciji za povezavo in prevzem. Vse, kar potrebujete za pravi zagon, je prepoznavno ime znotraj prave nišne ali poslovne industrije - kraj, ki ustvarja priložnosti za kakovostno povezavo.

  • Možnost vzvoda - naslednja pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati za vaša povezana sredstva. Seveda obstaja veliko različnih načinov in oblik finančnega vzvoda, ki so v glavnem odvisni od ostre konkurence na trgu, vrste raznolikosti trga, načina povečanja prizadevanj za doseganje ciljev in pridobivanja priložnosti, usklajenih z vašo proračunsko dodelitvijo - v pogoji spletnega oglaševanja sami, pa tudi kreativni in pametni sistem distribucije vsebin.
  • Konkurenčne analize, da bi najbolj izkoristili strategije za pridobivanje najboljših povezav, ki so jih že uporabljali vaši konkurenti na trgu, v skladu z večjimi možnostmi, da bi se izognili hudim pasti, ki že ujamejo svoje nesreče nasprotnike.
  • Udeležba Skupnosti, da bi pridobila širšo spletno izpostavljenost za delnice, omembe, povezave in svinec.
  • Uporaba za zlomljeno povezavo in pametna uporaba zaščitenih slik.
  • Razvijanje poslovnih partnerstev, poglobitev medsektorskega povezovanja in medsebojnega posvetovanja o prihodnjih pobudah za še večjo vključenost skupnosti in pridobitev povezav Source .
December 22, 2017