Back to Question Center
0

Ali je mogoče dobiti povratne povezave s spletnih strani PR10?

1 answers:

Verjetno zveni preveč dobro, da bi bilo res. Vendar je vse resnično, če imate pameten pristop k tej težavi. Morate se zavedati, da obstaja veliko priložnosti, da bi dobili povratne povezave PR 10 vsak dan. Vse, kar potrebujete, je, da ostanejo vaše oči in ušesa vedno bolj iskane nove možnosti povezovanja stavb. Razumno je, da poskusite učinkovitejše tehnike povezovanja v povezavi s spletnimi povezavami ali komentarji gostov, da bi dobili visoke vhodne povezave s PR.

Razpravljamo o možnih načinih, kako priti povratne povezave PR10. Nekateri spletni skrbniki verjamejo, da je edini način za pridobitev visokokakovostnih vhodnih povezav ustvariti fantastično vsebino. Če je vaša vsebina uporabna, boste pridobili ekološko kakovost zunanjih povezav. Vendar pa je daleč od realnosti. Na koncu bo delovala, a kdo ima tako dolgo, da počaka. Še ena skupna metoda za izgradnjo povratnih povezav PR10 je ustvariti odlično vsebino in narediti oglaševalsko kampanjo v svoji tržni niši, ki prosite lastnike spletnih mest in blogerje, da se povežejo z vami.


Vendar obe strategiji povezovanja stavb v resnici niso učinkovita. Najprej ni težko ustvariti fantastične vsebine, ki uporabnikom zagotavlja informacije, ki jih prej niso nikoli slišale. Potrebno je veliko časa in prizadevanj za obrt tako kakovostnega vsebinskega dela. Druga težava je, če vaša vsebina ni povezana. V tem primeru lahko računate na srednje ali nizko kakovostne spletne vire. V takšnih situacijah ne deluje. Poleg tega mislijo, da vplivalci prejmejo številne zahteve za možnosti povezovanja vsak dan. V večini primerov zgolj preskočijo vaše zahteve, ne da bi celo prebrali vašo vsebino.

Popolna rešitev in, mimogrede, moj življenjski credo, je narediti vse, kar si sam, ne da bi se ne zanašal na druge. Poglejmo si, kako deluje.

Ustvari svoje povratne povezave

Lahko zveni noro, vendar lahko ustvarite svoje povratne povezave tudi na drugih visokih spletnih mestih PR. Na primer, me zanimajo takšni spletni viri PR 10 kot so Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube in drugi. Ta spletna mesta vam omogočajo, da ustvarite lastne visokokakovostne in pomembne povratne povezave ter izboljšate svojo spletno mesto. Svoje povezave na teh priljubljenih spletnih platformah ne morete postaviti. Morate ustvariti ustrezno, visoko kakovostno in ustrezno prisotnost na enem od teh spletnih strani in šele potem pustite povratne povezave tam. Morate ustvariti dober profil in ga izpolniti z največjimi ustreznimi informacijami. Vaša primarna naloga je ustvariti veliko vsebin, ki so pomembne za vašo povezavo. S tem boste povezavo naredili močne in kontekstualne.

V naslednji fazi morate ustvariti povezave med vsemi spletnimi viri, kjer je vaša stran prisotna. Če na primer objavite novo objavo na Facebooku, se morate povezati z njo iz svojih povezav, Instagram, Pinterest, Twitter in drugih računov. In obratno, tako da imajo vse strani sami povratne povezave. Kot rezultat, boste dobili veliko PR 10 povratne povezave s svojimi prizadevanji, ne da bi porabili cent Source .

December 22, 2017