Back to Question Center
0

Kako ustvariti dobičkonosni profil backlink z uporabo dofollow povratnih generatorjev?

1 answers:

Vsi lastniki spletnih mest sanjajo, da bodo svoje spletne dejavnosti vidne potencialnim strankam. Zato vodijo prefinjeno marketinško akcijo, ki vključuje optimizacijo iskalnikov, trženje družbenih medijev, generacijo povratnih generacij in tako naprej. Če imate nekaj, kar želite deliti s širšo publiko, to zagotovo morate storiti.

Povezava stavbe je eden od najbolj kritičnih delov iskalnik optimizacijo. Vhodne povezave so bistvene za uvrstitev visoko na stran z rezultati iskanja in privabiti potencialne stranke. Svojo vsebino postanejo vidni vašemu ciljnemu občinstvu in povečajo donosnost naložb.

Gradnja vhodnih povezav ni raketna znanost, vendar je pridobitev povratnih informacij iz avtoritativnih visokih spletnih mest PR lahko preveč zapletena za novega. Na srečo obstaja veliko strokovnih dofollow generatorjev backlink generatorjev na spletu, kot tudi svetovalci za optimizacijo iskalnikov in graditeljev povezav, ki vam bodo pomagali pridobiti kakovosten sok s visoko kakovostnih spletnih mest.

V tem članku bom delil z vami nekaj nasvetov, kako ustvariti brezplačno povratne povezave. Še več, tu boste našli nekaj razpoložljivih povratnih mest dofollow, ki lahko naredijo proces ustvarjanja zunanjih povezav bolj udobno.

Spletni viri, ki služijo kot generatorji povratnih linij dofollow

Tukaj boste našli seznam spletnih virov, kjer lahko v kratkem času dobite brezplačne povratne povezave. Govoril bom o tako pomembnih spletnih virih, kot so Microsoft, Facebook, Google in tako naprej.

Preden začnemo govoriti o teh virih, bi rad omenil, da obstajajo dve vrsti povratnih povezav - dofollow in nofollow. Nekatera visokokakovostna mesta PR ponujajo obe vrsti povezav - Google+, YouTube in drugo. Nasprotno, takšne priljubljene družabne platforme, kot sta LinkedIn in Facebook, omogočata, da ustvarijo samo povratne povezave brez povezave.

Na kratko, dofollow backlinks so tiste, ki prenesejo link sok iz enega vira v drugega in pomagajo zvišati uvrstitev spletnega mesta za določeno ključno besedo. Dofollow povratne povezave omogočajo gradnjo avtoritete in prikazujejo Googlu, kako ugleden je spletni vir. Nofollow povratne povezave so povezave, ki ne prečkajo sokov s povezavami in ne vplivajo na uvrstitev vaše strani. Vendar lahko še vedno izboljšajo svoj profil za povratne povezave, če prihajajo iz visokih spletnih virov PR.


 • Microsoft

vir, ki imajo veliko vrednost za uporabnike z vsega sveta. Zato ima najvišjo PageRank. Pridobivanje vhodnih povezav s te strani bo povečalo pooblastilo blagovne znamke in povečalo ugled spletnega mesta v očeh Googla.

Če želite ustvariti povratne povezave od Microsofta, morate opraviti naslednje korake:

 1. Ustvarite nov račun v Microsoftu.
 2. Prijavite se in pojdite v razdelek profila.
 3. Odpri povezavo in dodajte povezavo do ciljnega sidrnega besedila.
 4. Za dokončanje tega postopka kliknite na gumb "Shrani".
 • Google Plus

Google Plus je socialna mreža v lasti Googla. Iz tega vira lahko dobite kakovostne povratne povezave, tako da sledite naslednjim korakom:

 1. Prijavite se v Google Plus z računom Gmail.
 2. Ustvarite novo stran za svoj spletni dnevnik.
 3. Potem preverite svojo stran.
 4. In na koncu dodajte povezavo do razdelka URL.
 5. Kliknite na gumb "Shrani" Source .
December 22, 2017