Back to Question Center
0

Kako dobim povratne povezave DoFollow visoko kakovostno, poleg komentiranja in objave gostov?

1 answers:

Gradnja precej dober profil povezave bogat z visoko kakovostjo DoFollow povratne je definitivno zahtevna naloga. Samo zato, ker vsaka backlink, ki kaže na vašo spletno stran ali blog, še vedno ostaja med glavnimi signali razvrstitve, ki jih upoštevajo glavni iskalniki, kot je Google. Iz neznanega razloga se prepogosto stavljamo na objave gostov in komentarje, da pridobimo nekaj dodatnih povezav za namene SEO, namesto da testiramo druge pristope k ekološkemu povezovanju. Zato vam bom spodaj pokazal naslednje tri nasvete za gradnjo visoko kakovostnih povratnih povezav DoFollow in najbolj podcenjenih shem povezovanja.

Pomoč Reporter Out (HARO)

Ta spletna stran je dostopna iz prostorov Poiščite na zemljevidu loadero

verjetno najboljše mesto za pridobitev dodatnih visoko kakovostnih povratnih povezav DoFollow - neposredno iz avtoritativnih medijskih virov, ki se ukvarjajo predvsem z novicami. Vse, kar potrebujete tukaj, je samo, da se prijavite in spremljate svoj nabiralnik. Od dejanskih novinarjev boste prejeli približno tri dnevna obvestila, ki vedno iščejo nekaj vročih tem. Glede na to, da je tema pomembna za vašo tržno nišo ali poslovno panogo, ne oklevajte se odzvati in zagotovite kos koristne vsebine, da si zaslužite nekaj visokokakovostnih povratnih povezav DoFollow za to.

Infografsko vzvodje

Preoblikovanje dela vaše dolgočasne navadne vsebine v nekaj definitivno bolj ilustrativnega in vizualno privlačnega - kot infografika ali preglednice - je tudi odličen način za spodbujanje obiskovalcev za skupno rabo, naročanje , svinec generacije, in seveda povezavo z vami z visoko kakovostnimi DoFollow povratne povezave. Stvar je v tem, da večina od nas podcenjujemo učinkovito uporabo infografike za gradnjo naravnih povezav. Ustvarjanje prave infografije se prepogosto napačno domneva, da je dolgotrajna in zares zahtevna naloga. Toda vse je veliko preprostejše, kot si mislite. Uporabite samo posebna orodja, kot so Canva, Piktochart ali Infogr. am - in pretvorite to prej zastrašujočo nalogo v nekaj minutah. Ko je vaša prva infografija končana, ne pozabite, da jo pošljete na eno od ciljnih mest za oddajo (na primer Visual. ly; Cool Infographics; Samo infografski; Pure Infographics; itd. ). Ali pa bi lahko tudi dosegli nekaj kolegov blogerjev v vaši niši, da jim ponudite svoje nedavno ustvarjene infografije za brezplačno objavo gostov - in uživajte v nekaj visokokakovostnih povratnih povezavah DoFollow v zameno.

Reclaim povratne povezave

Reklamacija povezav je precej preprosta naloga, ki deluje kot prava čarovnija. Resno je, kako deluje. Uporabite orodje Buzzsumo online link checker, da najdete omembe o blagovni znamki vašega podjetja, spletnega mesta ali spletnega dnevnika - vse, kar potrebujete, je samo, da ugotovite, kdo še ni povezan z vami. Nato zaženite hiter izziv prek e-pošte, ki prihaja kot vljuden opomnik. Povezava z reklamiranjem je res enostavna in tekoča taktika, da si zaslužite visoko kakovostne povratne povezave DoFollow, ki jih zaradi nekega razloga niso prenesli v svoj profil povezave Source . Torej, čas je, da se vrnete tisto, kar ste že zaslužili, kajne?

December 22, 2017