Back to Question Center
0

Kakšni so načini za privabljanje dobrih povratnih informacij na vašo spletno stran?

1 answers:

Rad bi začel ta članek s kratko opredelitev backlink za tiste, ki so novi v tej temi. Backlink je dohodna hiperpovezava z ene strani na drugo. Praviloma je v besedilu vstavljena povezava in izgleda kot sidrno besedilo. S klikom na to besedilo pojdite na članek za pojasnilo ali spletno stran, ki je navedena v tej vsebini. Takšne povezave navadno dajejo uporabnikom koristne informacije in pomagajo lastnikom spletnih strani, da izboljšajo svoje spletne strani, če je vse opravljeno pravilno.

Ta članek je zasnovan tako, da vas nauči, kako dobite dobre povratne povezave na vašo spletno stran. Rad bi vas obvladal z orodji, ki jih potrebujete, da bi dobili najboljše povratne povezave in povečali svoj doseg.

Vse povratne povezave niso enako ustvarjene. Zato morate biti zelo previdni pri gradnji povezav do vaše spletne strani. Povratek se praviloma uporablja za dva namena. Prvi je pomagati spletni strani, da doseže kakovosten sok s povezavo in poveča pristojnost blagovne znamke na spletu. Druga je, da namerno škoduje konkurenčnim stranem ali nenamerno za vašo.

Kako razlikovati visoko kakovostno backlink?

Na splošno so visokokakovostne povratne tiste, ki prihajajo iz najboljših spletnih mest. So pomembni in etično ustvarjeni. Več ljudi, ki se povezujejo na najbolj kakovostna spletna mesta, boljše je, da je mesto iskalnik razvrstitev. Google si bo ogledal takšne povezave in nagradil povezano spletno mesto z višjo uvrstitvijo in boljšim ugledom. Prav to je tisto, kar morate iskati v povezavi stavbe.

Vendar, kot sem že omenil, se vse povratne povezave ne ustvarjajo enako in kasneje daleč od vseh teh so podobno koristne. Zato morajo spletni skrbniki natančno vedeti, kaj predstavlja visoko kakovostno backlink.

Navedemo nekatere bistvene značilnosti ekološke visokokakovostne backlink:

  • , ki ustrezajo niši promovirane spletne strani;
  • prihaja iz zaupanja vrednega spletnega vira;
  • pošilja v referenčnem prometu;
  • , pravilno vdelani v vsebino spletnega mesta;
  • ni plačan ali vzajemen;
  • ne izgleda kot oglas;
  • prispeva vaš PageRank.

Takšne visokokakovostne povezave je težko dobiti. Zato jih zelo cenijo iskalniki in uporabniki. Še več, takšne povezave morate pridobiti iz različnih virov, ne pa 100 povratnih povezav iz ene visoke lokacije PR. Upoštevajte, da lahko Google preprosto opazi, ko poskušate goljufati sistem.

Kateri so najpreprostejši načini za kakovostne povratne povezave na vašo spletno stran?

Prva stvar, ki jo morate razumeti, je, da je treba povratne povezave zgraditi, ne kupiti. Popolna strategija povezovanja stavb bo temeljila na trdem delu in to je vse. Seveda boste porabili več časa za ustvarjanje povezav enako. Vendar ste prepričani, da bodo te povezave dale dolgoročne pozitivne rezultate.

Obstaja nekaj načinov za pridobitev kakovostnih povratnih informacij:

  • Če želite dobiti ustrezne povratne povezave, preprosto daste svoje ime in podatke o visokokakovostnih, urejenih imenikov. Morda bo tako, da boste morali plačati na nekatere od teh imenikov. Vendar, preden se poravnate za kakršne koli storitve izgradnje povezav, se prepričajte, da ni vsiljena spletna stran.
  • Druga koristna tehnika gradnje povezav je postati gost blogger. Sodelujte z nišnim spletnim ciljanim spletnim dnevnikom in objavite nekaj zanimivih in zanimivih objav z vhodnimi povezavami, ki kažejo na spletno mesto Source .
December 22, 2017