Back to Question Center
0

Semalt predlaga 3 preprosti koraki za strganje spletnih vsebin

1 answers:

Če želite vleči podatke z različnih spletnih strani, blogov, bi se morali naučiti nekaj programskih jezikov, kot so C + + in Python. V zadnjem času smo na internetu videli različne dobro pozanimane zadeve o kraji vsebine, večina teh primerov pa je vsebovala vsebino orodja za strganje in avtomatizirane ukaze. Za uporabnike operacijskega sistema Windows in Linux je bilo razvitih več orodij za spletno strganje , ki olajšajo njihovo delo do neke mere. Nekateri ljudje raje raćunajo vsebino roćno, vendar je malo ćasa.

Tukaj smo razpravljali o 3 preprostih korakih za strganje spletnih vsebin v manj kot 60 sekundah.

Vsi zlonamerni uporabniki bi morali storiti, da:

1. Dostop do spletnega orodja:

Lahko poskusite s katerim koli znanim programom spletnega strganja, kot je Extracty, Import. io in Portia Scrapinghub. Uvozi. Io je trdil, da je na spletu strgal več kot 4 milijone spletnih strani. Zagotavlja lahko učinkovite in pomembne podatke ter je uporabna za vsa podjetja, od podjetij do velikih podjetij in znanih blagovnih znamk. Poleg tega je to orodje odlično za neodvisne pedagoge, dobrodelne organizacije, novinarje in programerje. Uvozi. Io je znano, da predloži izdelek SaaS, ki nam omogoča pretvorbo spletne vsebine v berljive in dobro strukturirane informacije. Njena strojna učna tehnologija omogoča uvoz. Predhodna izbira koderjev in nekodiranih.

Po drugi strani pa Extracty pretvori spletno vsebino v uporabne podatke, ne da bi jih potrebovali kode. Omogoča vam obdelavo več tisoč URL-jev hkrati ali na urniku. Dostopate lahko do sto ali tisoč vrst vrst podatkov z uporabo Extract. Ta program za spletno strganje omogoča vaše delo lažje in hitrejše in deluje popolnoma v oblaku.

Portia by Scrapinghub je še ena izjemna spletna orodja za strganje, ki olajša vaše delo in izloči podatke v vaših zaželenih oblikah. Portia nam omogoča zbiranje informacij z različnih spletnih strani in ne potrebuje nikakršnega programskega znanja. Predlogo lahko ustvarite tako, da kliknete elemente ali strani, ki jih želite izvleči, Portia pa bo ustvaril svoj pajk, ki ne bo samo izpisoval podatkov, pač pa bo tudi vašo spletno vsebino.

2. Vnesite URL tekmovalca:

Ko izberete želeno storitev za strganje po spletu, je naslednji korak vnesti URL vašega konkurenta in začeti izvajati strgalo. Nekatera od teh orodij bodo strnila celotno spletno mesto v nekaj sekundah, medtem ko bodo druge delno izločile vsebino za vas.

3. Izvozite svoje oskubljene podatke:

Ko so želeni podatki pridobljeni, je zadnji korak izvoziti vaše strnjene podatke. Na voljo je nekaj načinov, kako lahko izvažate izvožene podatke. spletno strgalo ustvarjajo informacije v obliki tabel, seznamov in vzorcev, kar olajša uporabnikom, da prenesejo ali izvažajo želene datoteke. Dva najbolj podporna formata sta CSV in JSON. Skoraj vse storitve za strganje vsebine podpirajo te formate. Možno je, da nam zaženemo strgalo in shranimo podatke tako, da nastavimo ime datoteke in izberemo želeni format. Uporabljamo lahko tudi možnost uvoza. io, Extracty in Portia, da nastavite izhode v plinovodu in dobite strukturirane datoteke CSV in JSON, medtem ko se opravi strganje Source .

December 22, 2017