Back to Question Center
0

Semalt Review - programska oprema za pridobivanje spletnih podatkov za vaše spletne projekte

1 answers:

Odpadna orodja za avtomatizacijo spletnega podatkovnega postopka se lahko integrirajo s katerimi koli spletnimi brskalniki. Morate samo opozoriti na podatkovna polja, ki jih želite zbrati, in ta orodja vam bodo naredila počitek. Namenjeni so podjetjem in strokovnjakom ter ne zahtevajo tehničnih veščin. Nekatera od teh orodij so združljiva z operacijskim sistemom Windows, medtem ko so drugi primerni za uporabnike Linuxa.

1. 80 noge

80 noge je znana spletna storitev iskanja in iskanja podatkov. Omogoča vam, da ustvarite in zaženete spletno pajkanje, da dosežete želene rezultate. 80 noge je bilo zgrajeno na vrhu distribuirane mrežne računalniške mreže in v nekaj minutah izmenjevalo podatke iz različnih spletnih strani.

2. ParseHub

ParseHub je ena izmed najboljših in najbolj neverjetnih programov za spletno strganje za vaše spletne projekte. Izvleče uporabne in berljive podatke z različnih spletnih strani in uvaža rezultate v formate Ajax in Javascript. S tem programom lahko iščete obrazce, odprete spustne padce, se prijavite na različna spletna mesta in iz njega preprosto izvlečete podatke iz zemljevidov in tabel. Izhodi so na voljo v obrazcih JSON in Excel.

3. Uvozi. io

Uvoz. io je učinkovito in zanesljivo orodje za strganje podatkov . Primeren je za neodvisna podjetja do večnacionalnih blagovnih znamk in lahko pospešuje vaše akademske raziskave. Odlično je za novinarje in jim pomaga pri zbiranju informacij z različnih spletnih strani. To orodje za strganje podatkov prinaša izdelek SaaS, ki vam omogoča pretvorbo surovih podatkov v zahtevane oblike.

4. Dexi. io

V povezavi s sodobno strojno učno tehnologijo, Dexi. Io je čudovita in ena izmed najbolj kul spletnih programskih orodij za strganje na internetu. Razvija ga Henrik, računalniški programer, in avtomatizira obdelavo vaših podatkov, ki vam daje najboljše možne rezultate. Dexinemu inteligentnemu platformi za avtomatizacijo je zaupalo več kot 20 tisoč podjetij, kot so Samsung, Microsoft, Amazon in PwC.

5. Webhouse. io

Webhouse. Io pomaga podjetjem na učinkovit in učinkovit način zbirati, strgati in organizirati podatke. Je program, ki temelji na oblaku, ki je enostaven za uporabo in omogoča takojšnje izčrpne rezultate. Webhouse. io je odlična alternativa Mozendi in se lahko uporablja na ravni poslovnih enot. Z uporabo tega orodja lahko rezultate objavite v formatih TSV, JSON, CSV in XML.

6. Scrapinghub

Scrapinghub je eden izmed najbolj uporabnih programov za strganje podatkov, ki jih je treba uporabljati. Omogoča nam, da strgamo ali izvlečemo različne spletne strani brez znanja o programiranju. Še več, Scrapinghub nam daje moč pajkanja spletnih strani z več naslovov IP ali lokacij.

7. Visual Scraper

Visual Scraper je odličen za pridobivanje podatkov iz slik in datotek PDF. Podjetjem in programerjem postane težko zbirati podatke s spletnih strani družbenih medijev, vendar Visual Scraper lahko zbira podatke iz Facebooka in Twitterja tudi. Njegov spletni goseničar vam olajša indeksiranje spletnih strani in izboljša splošno uspešnost vaše spletne strani.

8. Outwit Hub

Outwit Hub je napredna spletna aplikacija za strganje. Zasnovan je tako, da zbira informacije iz lokalnih in spletnih virov ter prepozna URL-je, slike, spletne dokumente in fraze, kar olajša vaše delo. Lahko zagotovi rezultate v neorganiziranih in organiziranih oblikah ter izvaža vaše podatke v preglednice Source .

December 22, 2017