Back to Question Center
0

Kakšni so načini za povečanje prodaje Amazon UK?

1 answers:

Lastniki Amazoncev so to podjetje začeli kot spletno knjigarno. Letos Amazon praznuje 20. obletnico kot največji spletni prodajalec. To je svetel primer, kako potrpljenje in trdo delo lahko spremeni majhno lokalno podjetje v najpomembnejšo svetovno poslovno platformo.

Priljubljenost te platforme se dviguje s prodajalci. Po statističnih podatkih se na to trgovalno platformo porabi 88.000 USD. Torej, to je odlična priložnost za prodajalce, da tam razvijejo svoj posel in povečajo skupni prihodek.

Vendar pa ni tako enostavno, kot je bilo prej, za povečanje prodaje na Amazon. Vsak dan na tisoče novih trgovcev na spletu poskusi svojo srečo na tej platformi, nato pa tekmovanje narašča z geometrijskim napredovanjem. Zato je na tej platformi vidna; morate vedeti nekaj zapletenih načinov, kako povečati svojo prodajo v Amazon UK in jih lahko spremenite v prakso.

Ta članek je namenjen prikazu, kako izboljšati svoj poslovni račun v Amazoniji, da bo viden vašim potencialnim strankam iz vsega sveta. Torej, razpravljamo o nekaterih od teh Amazon optimizacije trikov.

Praktične tehnike za povečanje prodaje na Amazonu UK

 • Moč organskih pregledov ne moremo podcenjevati. So bistvenega pomena za promocijo vašega podjetja, saj uporabniki ustvarijo svojo odločitev o nakupu, ki temelji na pregledih vaših izdelkov. Na splošno je odločitev kupca postopek odločanja potencialnih kupcev glede prejšnjih tržnih transakcij med nakupom izdelka ali storitve. Boljše ocene izdelkov, ki jih imate, višje boste na strani Amazon rezultat iskanja. Po statističnih podatkih več kot 88% kupcev preveri povratne informacije o izdelku pred nakupom.

  Kot potencialni spletni trgovec, morate razmišljati izven očitnega in iskati izjemne načine za ustvarjanje povratnih informacij. Na primer, poiščite mnenja o svojih izdelkih, ki vključujejo večpredstavnost. Vse ocene s slikami izdelkov ali videoposnetki brez povezave lahko koristijo vašemu izboljšanju prepoznavnosti blagovne znamke. Svoje stranke lahko spodbudite k takim kreativnim pregledom za popust ali darilo. Če poznate ljudi na lokalni ravni, ki so uživali v izdelku, jih prosite, da zapustijo pregled na strani Amazon.

  Poleg tega lahko uporabite različne programe za povratne informacije, da povečate obseg predloženih pregledov in spremenite nevtralne ali negativne povratne informacije v pozitivne.

  • Koristi od daril

  Kot sem že omenil, lahko pozitivne povratne informacije pomembno vplivajo na vašo poslovno stran na Amazon. Tako lahko ustvarite nove povratne informacije o kakovosti, lahko svojim kupcem ponujate popustne kode v zameno za pregled. Posledično lahko takoj izboljša svojo oceno Amazon iskanja in vam pomaga povečati prodajo.

  Poleg tega je dobra ideja redno ustvarjati darila. Pomagal vam bo pri ustvarjanju pozitivne podobe vaše blagovne znamke in ustvarjanju dobre volje. Če uporabniki ostanejo zadovoljni s kakovostjo vaših izdelkov, bodo verjetno naslednji teden prišli k vam Source .

December 22, 2017