Back to Question Center
0

Ali mi lahko pokažete najboljše pristope pri pridobivanju novih povratnih točk za SEO?

1 answers:

Ni treba reči, da je povezava stavbe pred kratkim postala še bolj pomembna v Search Engine Optimization (SEO) kot kdajkoli prej. Zato je pridobivanje novih povratnih informacij - naravno in ekološko - MORALO za vsakega spletnega skrbnika in lastnika spletnega mesta, ki želi imeti velik napredek pri SEO, saj so njihovi spletni projekti vidni med najvišjimi rezultati iskanja. Let's face to - pridobivanje novih povratne povezave, ki resnično delujejo za boljšo spletno promocijo, ni le njihovo zaupanje ali priljubljenost. Mislim, da naravna povezava stavbe dejansko stoji za zagotavljanje resnične vrednosti z vašo spletno stran ali blog - na koncu, prevzeti vodilno vlogo nad nišnimi konkurenti in narediti svoj projekt vreden delitve, omembe in povezovanja z. Torej, ni potrebe, da bi samo poskušali pridobiti največjo količino novih povratnih informacij. Bolje bi bilo poudariti njihovo kakovost in ekološko naravo - najprej in najpomembnejše. Na ta način naj vam pokažem nekaj uporabno dokazanih pristopov pri učenju novih povratnih informacij, kar je najboljše možno naravno - z vašo vsebino.

Edinstvena vsebina, ki prinaša večjo vrednost

Preden je karkoli drugega, mora vsaka spletna stran ali blog vsebovati trdno vsebino strani, ki zainteresirani javnosti uporabnikov ali ciljne niše potencialnih strank, ki naj bi jih pretvorili v prave stranke. Na ta način lahko Google zlasti prepozna vaše spletne strani kot bolj prednostno za širšo spletno izpostavljenost, namesto na druge spletne strani ali bloge, povezane s temo diskusijo ali isto poslovno industrijo. Še več - zaslužek novih povratnih povezav z edinstveno in kakovostno vsebino pomeni, da boste imeli koristi od kontekstualnih povezav, znanih tudi kot najmočnejših v White-Hat SEO.

Optimizacija vsebine in vizualizacija

Razmislite o preoblikovanju dela vaših besedilnih zapisov (ali vsaj najhujših dolgočasnih) v nekatere dobro optimizirane in zagotovo bolj privlačne načine za vizualno vsebino. Mislim, da vam priporočamo, da investirate svoj čas pri ustvarjanju najvišjih priljubljenih oblik vsebine, za katere se lahko upravičeno pričakuje, da vam bodo prinesli večji spletni promet in pritegnili najbolj povratne povezave istočasno - skoraj na lastno željo. Na ta način se bolje osredotočite na ustvarjanje vizualno privlačnih infografskih podatkov, preglednic, grafike z dodano vrednostjo, ki bi vas z vnovično vzpostavitvijo več povratnih točk.

Gostovanje Blogging, ki gradi vašo avtoriteto

Doseganje nekaterih priljubljenih blogerjev v vaši niši ali vrhunskih vplivih, pomembnih za vašo poslovno industrijo, je še vedno odličen način ne le, da si zaslužite nekaj novih povratnih povezav z zelo močnim PageRank, temveč zgraditi lastno avtoriteto in zaupanje med uporabniki. Končno - postati vodilni vir strokovnega znanja na tem področju, zato prevzamite vodilno vlogo in ustvarite svojo spletno stran ali blog, ki izstopa iz iskalne konkurence. Hkrati pa ne pozabite, da vsakič, ko posredujete kakovostno gostovalno sporočilo svojim kolegom blogerjem - zaslužite si zaslužene povratne povezave, da vodite še bolj zveste obiskovalce na svoje strani Source . Prepričajte se, da pišete dobro zahtevane članke za goste in samo privlačne objave v spletnem dnevniku za pravi namen - in ste končali!

December 22, 2017