Back to Question Center
0

Spletna orodja za strganje - Semalt Advice

1 answers:

Podatkovno strganje je ena najzahtevnejših nalog za nestrokovne ljudi. To je zato, ker nimajo znanja in ne vedo ničesar o tem, kako dobiti koristi od Python, Java, Go, JavaScript, NodeJS, Obj-C, Ruby in podobnih jezikov PHP. Programiranje je sestavni del podatkovne znanosti, vendar nekateri zagnaniki in novinci nimajo zadostnih programskih veščin in želijo še vedno pridobivati ​​spletne podatke, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Za take posameznike so najboljše in najprimernejše naslednje aplikacije za spletno strganje .

Strgalo (razširitev za Google Chrome)

Različni ne-programerji in samostojni podjetniki raje uporabljajo strgalo zaradi svojih zmogljivosti za strganje podatkov. Ta orodje z orodjem za podatkovno naravnanost, ki temelji na grafičnem inženirstvu, lahko strganja tako osnovnih kot naprednih spletnih strani in ima odlično strojno učno tehnologijo, ki vam olajša delo. Ta platforma je zasnovana posebej za pridobivanje podatkov iz Amazon, eBay in drugih podobnih spletnih mest ter ima vgrajeno funkcijo odkrivanja nezaželene pošte . Z njim lahko preprosto odkrijete neželeno vsebino v svojih podatkih in jo lahko odstranite v minuti ali dveh. Ima posebno knjižnico odjemalca Google API za boljše izterjavo podatkov in shrani vaše podatke v svojo bazo podatkov. Podatke lahko shranite tudi na trdi disk ali katero koli drugo izbrano napravo.

Uvoz. io

Z uvozom. io, vam ni treba biti tehnično misleč in lahko redno čistite visoko kakovostne podatke. Ta aplikacija za spletno pridobivanje je trdila, da je odpravila potrebo po neprogramerjih in znanstvenikih podatkov. Ker vemo, da podatkovna znanost zahteva statistiko in matematiko, programsko znanje, vendar vam ni treba ničesar naučiti, če uporabljate uvoz. io. To orodje je primerno za posameznike in podjetja.

Kimono Labs

Kimono Labs je odprtokodna samostojna spletna programska oprema za strganje. V nekaj minutah lahko zbere podatke iz ogromnega števila spletnih mest. Na voljo je v brezplačnih in plačljivih različicah in je primeren za osebe, ki niso tehnične osebe. S Kimono Labs vam ni treba naučiti Pythona ali katerega koli drugega programskega jezika. Njeni vnaprej določeni pajki vam pomagajo indeksirati svoje podatke ali različne spletne strani. Pravkar morate prenesti in zagnati ta program in dovolite, da vam Kimono Labs zbriše podatke za nekaj minut. Njegova oblačila na osnovi dihal omogoča enostavno in hitro izmenjavo informacij med različnimi napravami. Kimono Labs uporabljajo podjetja, novinarji, spletni trgovci na drobno, telekomunikacijske agencije in samostojni podjetniki v velikem obsegu.

API-ji za Facebook in Twitter

Veliki podatki so glavni problem za različne spletne skrbnike in ne-tehnične posameznike. Tako pogosto uporabljajo Cvrkutati in Facebook API-ji za pridobivanje njihovih podatkov. API-ji nam pomagajo pridobivati ​​koristne informacije na različnih spletnih mestih in spletnih dnevnikih ter napovedi o urejanju in shranjevanju podatkov, ko je popolnoma očiščen. Najboljši del tega je, da lahko API-ji enostavno, v berljivi in ​​prilagodljivi obliki preprosto prevažajo spletne vsebine. Nudijo lepo vizualizacijo oskubljenih podatkov, jih razvrstijo v različne kategorije ali uvažajo v različne oblike, kot na naše želje in zahteve. Uporabljati morate API-je za socialne medije, če ste netehnična oseba brez programskih veščin Source .

December 22, 2017