Back to Question Center
0

Semalt govori o WebHarvy, enem izmed najboljših brezplačnih spletnih orodij

1 answers:

Na internetu so na voljo programi za strganje podatkov. Nekatera od teh orodij so primerna za netehnične uporabnike, samostojne podjetnike in izobraževalce, medtem ko so druge prednostne izbire podjetij, velikih blagovnih znamk in podjetij. WebHarvy je relativno nova programska oprema za strganje podatkov, ki lahko samodejno pridobi podatke iz slik, e-poštnih sporočil, besedil in URL-jev. Ta avtocesta prihrani čas pri pridobivanju podatkov in zagotavlja vsebino v različnih formatih. WebHarvy je preprosto orodje, ki se začne strgati v nekaj sekundah. Izloča podatke iz različnih spletnih strani na podlagi ključnih besed in jih shrani v uporabniku prijazne in berljive oblike. Nekatere njene najbolj zanimive možnosti so navedene spodaj:

1. Vmesnik za točko in kljukico

Ker je vizualno spletno strgalo , ima WebHarvy vmesnik s točko in klikom, tako da vam med zapisovanjem podatkov ni treba pisati skript in kod. Poleg tega lahko uporabite svoj vgrajen brskalnik za krmarjenje po različnih spletnih straneh in izberete podatke, ki jih je treba strgati z miško. WebHarvy je ena od teh zelo malo orodij za strganje podatkov , ki obljubljajo kakovostne rezultate in vam ne karkoli stanejo.

2. Strganje iz več spletnih strani

Z WebHarvyjem lahko preprosto strgate podatke z različnih spletnih strani, kot so oglasi izdelkov, spletne trgovine, e-poštni naslovi, novice, potovalne portale itd.To orodje ne samo izvleče podatke, temveč tudi olajša iskanje po spletnem mestu in izboljšanje uvrstitve v rezultatih iskalnika.

3. Kategorija Strganje

Z WebHarvy lahko zdaj strgate podatke s seznama povezav, ki bi lahko pripeljale do podobnih strani ali vnosov strani. Z drugimi besedami, lahko rečemo, da lahko uporabite WebHarvy za pridobivanje podatkov iz kategorij, ki temeljijo na spletnih mestih, kot so Amazon in eBay, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Poleg tega je to preprosto orodje za konfiguriranje razdeljenih podatkov v različne podkategorije.

4. Prenos slik

Izločanje podatkov iz slik je ena glavnih problemov, s katerimi se srečujemo v teh dneh. Z WebHarvy lahko prenesete slike, ko so v celoti ali delno oskrbe s trdim diskom. To orodje bo samodejno strgalo slike, prikazane na različnih spletnih straneh in spletnih mestih za e-poslovanje.

5. Samodejno zaznavanje vzorcev

To orodje se razlikuje od drugih običajnih programov za strganje podatkov, ker lahko WebHarvy samodejno prepozna vzorce podatkov, ki se pojavljajo na različnih spletnih straneh. To pomeni, da vam ni treba strgati podatkov posamezno s cenovnih mest in e-poštnih naslovov. To je zato, ker bo WebHarvy vse nastavil za vas in samodejno določil kategorije in vzorce podatkov, ki so bili očiščeni.

6. Strganje na podlagi ključnih besed

Za razliko od drugih običajnih storitev strganja, WebHarvy opravi strganje na podlagi ključnih besed za svojega uporabnika. To pomeni, če želite izvleči podatke s spletnih strani na podlagi njihovih ključnih besed, lahko prilagodite nastavitve WebHarvy in pustite orodju, da opravlja svojo funkcijo. Podatki bodo pridobljeni s spletnih mest, ne da bi motili vaše ključne besede, in je vedno brez napak.

7. Redni izrazi

Lahko rečemo, da je WebHarvy dobra alternativa Kimono Labs in uvozu. io. Ta brezplačna programska oprema vam omogoča, da uporabite regularne izraze v besedilnih in HTML-vireh ter vam olajšate podatke, ne da bi pri tem ogrozili kakovost Source .

December 22, 2017