Back to Question Center
0

Semalt: Spletni strgalci. Najlažji način uporabe programske opreme za strganje po spletu

1 answers:

Spletni strgalnik je program ali programska oprema, razvita za izločanje podatkov iz več spletne strani. Ker je pridobivanje spletnih podatkov postalo običajna praksa med podjetji, nekatera spletna mesta ponujajo brezplačne spletne strgalke, druga pa jih ponujajo kot storitve, ki jih morate plačati. Eno najbolj zanesljivih spletnih orodij za strganje je spletni strgalec.

S spletnim strgalnikom lahko ustvarite lastno bazo e-poštnih naslovov podjetij ali pa ustvarite svoje izdelke ali katalog e-trgovine. Ena izmed najboljših prednosti, ki jo ponuja to orodje, je, da se stiki podjetja lahko prenesejo anonimno s številnih spletnih strani z neverjetno hitrostjo in z visoko natančnostjo! Prav tako se lahko strgana vsebina shrani v različnih formatih in na različnih lokacijah, tako da jo lahko kadarkoli uporabljate. Tukaj je nekaj vrhunskih funkcij programske opreme.

Funkcije spletnega strgala

14-dnevni brezplačni preskus

Spletni brusilnik dobi 14-. To pomeni, da lahko program brezplačno poskusite dva tedna. Po tem, če vam je všeč, jo lahko kupite.

Ne zahteva programiranja znanja

Spletni brusilnik ne zahteva poznavanja nobenega programskega jezika ali skriptov. Vse kar morate storiti, je nekaj klikov z miško in izberite potrebne podatke za ekstrakcijo.

Spletni brusilnik lahko zajema podatke iz več spletnih strani v enem samem zagonu, hkrati pa lahko deluje tudi na več brskalnikih. To vam prihrani čas in energijo.

Zmožnost pridobivanja podatkov z varnih spletnih mest

To spletno orodje za strganje omogoča pridobivanje podatkov prek proxy strežnikov, tako da lahko prenese in strganje podatkov z zelo varnih spletnih mest uporaba proxy strežnikov. Ta funkcija je uporabna za podjetja, ki zbirajo podatke iz varnih spletnih mest, kot so LinkedIn in Facebook.

Lahko preoblikuje strgane podatke v več formatov

Izvaja podatke v različne oblike. Lahko prenaša strgane podatke v oblike TXT, XML in CSV, odvisno od navodil uporabnika. Pravzaprav lahko iste podatke pretvori v tri različne oblike.

Nudi uporabniku prijazen vmesnik

Orodje ponuja preprost, razumljiv in uporabniku prijazen vmesnik, zato vam ni treba uporabljati tehničnega znanja za uporabo to. Za uporabo ne potrebujete vaje ali video predstavitve.

Konkurenčna cena

Zaradi svojih vrhunskih lastnosti lahko mislite, da stanejo bogastvo. Vendar pa prihaja po razumni ceni.

Na voljo v dveh različicah

Obstajata dve različici spletnega strgala. Prva različica omogoča primerjanje ponudb in izdelkov konkurentov. Druga različica je namenjena ekstrakciji stikov. Izberete lahko različico, ki je primerna za vaše podjetje. Vendar pa ni edinstveno, da posamezno podjetje kupi obe različici. Enako lahko storite, da dosežete boljše rezultate.

Na koncu, ker nimate ničesar izgubiti, zakaj ne preizkusiti 14-dnevne preskusne različice. Na koncu lahko kupite po poskusnem obdobju Source .

December 22, 2017