Back to Question Center
0

Semalt predlaga 5 različic orodja za pridobivanje slike

1 answers:

Orodje za ekstrakcijo slike pomaga pri ustvarjanju seznamov slik, ki jih najdete na določeni spletni strani. To orodje lahko uporabite za ekstrahiranje slik in njihovo izvoz v format JSON. To orodje ima uporabniku prijazen vmesnik in je enostaven za uporabo. Vnesti morate URL spletnega mesta, ki ga želite analizirati, in kliknite gumb »Pošlji«. Orodje za ekstrakcijo slike takoj vzame vsebino in vam daje želene rezultate. Nekatere njene najnovejše različice so navedene spodaj.

1. ExtractPDF:

ExtractPDF pomaga brati PDF dokumente in jih razbiti v posamezne dele: slike, besedilo, pisave in metapodatke. Lahko strgate toliko spletnih strani, kot želite, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Pravkar morate vstaviti URL in pustiti ExtractPDF strgati svoje podatke

2. Konwerter:

Konwerter je še en odličen podajalnik slik, ki z lahkoto strgali vaše slike in dokumente Word. To orodje je dobro za podjetja in poslovneže. S tem orodjem lahko strgate datoteke BMP, GIF, JPG in PNG. Samo podatke označite in pritisnite gumb »Izvleček«, da začnete strganje. Ko Konwerter naredite s strganjem, lahko prenesete podatke v želeni obliki.

3. SmallPDF:

SmallPDF je druga različica orodja za ekstrakcijo slik. Ima uporabniku prijazen vmesnik in lahko skrije čim več slik, kot želite. SmallPDF ne zgolj briše datoteke JPG in PNG, temveč tudi izpisuje podatke iz dokumentov PDF. Podatke lahko dobite v berljivem in prilagodljivem formatu ter lahko ustvarite več vodnikov na internetu. Ko vstavite URL ali naložite sliko, morate klikniti na gumb "Scrape" in dovoliti, da to orodje opravlja svojo nalogo.

4. PDF Online:

PDF Online je ena najboljših različic orodja za ekstrakcijo slik. Dobi vam visokokakovostne slike in z lahkoto razreže veliko število spletnih strani. Edina pomanjkljivost je, da lahko to orodje zgrabi do tri slike hkrati. To pomeni, da ga ne morete uporabiti za množične projekte in bi morali kupiti svojo premium različico. Splet PDF ni treba prenesti in lahko z vašimi podatki pridobi podatke na spletu. To je celovit in zanesljiv program, primeren za podjetja, programerje, kodirnike, IT strokovnjake in spletne skrbnike.

5. PDFMate:

PDFMate je še ena odlična različica orodja za ekstrahiranje slik. Trenutno je na voljo samo za uporabnike operacijskega sistema Windows in je najbolj znan po uporabniku prijaznem vmesniku. S programom PDFMate lahko po želji strgate toliko slik ali datotek PDF. To orodje celo zbira podatke iz rumenih strani, belih strani, forumov za razprave in spletnih imenikov. Razkriva datoteke PNG in JPG ter je zanesljiva programska oprema.

Za pravilno optimizacijo iskalnika morajo imeti vse slike določene atribute ALT. Atributi informirajo Googlove o vaših slikah in jim dajejo idejo o tem, katero vrsto vsebine objavljate. Zgornje različice orodja za ekstrakcijo slike so zanesljive in natančne. Dajo nam želene rezultate in ne potrebujemo nobene kode. Te programske opreme za pridobivanje slike lahko izkoristite kot ne-programer Source .

December 22, 2017