Back to Question Center
0

Semalt razlaga, kako se strgati s pomočjo orodja za strganje zaslonov

1 answers:

Spletno strganje je znani izraz v programskem svetu. Omogoča, da zbiramo koristne podatke iz različnih virov in pomaga pri razvoju naših podjetij. V preteklih letih so bili spletni strgalci uporabljeni za pridobivanje informacij z različnih spletnih strani, imenikov člankov, spletnih forumov, potovalnih portalov, poročil in spletnih mest za nakupovanje. Screen Scraping je relativno novo orodje in ne potrebujete nikakršnih programskih veščin, da bi dobili koristi od njega. To orodje je odlično za podjetja in samostojne podjetnike, saj lahko vaše delo lažje in hitreje. Spodaj so navedene glavne značilnosti orodja Screen Scraping.

1. Z enostavno primerjavo cen

Z orodjem Screen Scraping lahko preprosto primerjate cene različnih spletnih mest za nakupovanje, kot so Amazon in eBay. Prav tako zbira, organizira in spremlja kakovost svojih podatkov, medtem ko je izločena. Poleg tega to orodje urejata in odpravlja vse manjše težave in vam pomaga dostopati do informacij o cenah različnih izdelkov.

2. Razkrije spletno mesto socialnih medijev

Programerji in razvijalci se pogosto pritožujejo, da običajna orodja za strganje za strganje ne morejo izvleči informacij s spletnih mest družabnih omrežij. Za razliko od teh programov za strganje, orodje Screen Scraping izrablja uporabne podatke iz Facebooka in Twitterja ter jih organizira v prilagodljivem formatu.

3. Omogoča enostavno spletno raziskovanje

To orodje je odlično za raziskovalce, učitelje in študente, ker preprosto zbira podatke iz spletnih revij in e-knjig. Vsebino različnih izobraževalnih spletnih mest lahko strgate in objavite kot svoje. Toda vi bi morali skrbeti za zakone o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah, medtem ko izvlečete podatke iz spletnega vira. Na splošno to orodje pomaga učencem pridobiti in organizirati informacije z različnih strani. Pomaga jim, da pripravijo natančne naloge in strmejo do deset tisoč spletnih strani v eni uri.

4. Zmogljiv spletni pajalnik:

Screen Scraping je napredno orodje, ko gre za indeksiranje različnih spletnih strani. Omogoča nam, da naenkrat zaženemo več pajkov, zato nam ni treba spremljati, kaj se dogaja v ozadju. Podatke bomo označili in to orodje bo shranjevalo oskubljene informacije v svoji bazi podatkov. Poleg tega ga lahko uporabite za pajkanje različnih zapletenih spletnih strani in s tem izboljšate učinkovitost vašega spletnega mesta. Screen Scraping orodje je super za webmastere in jim pomaga izboljšati iskalnik razvrstitev svojih spletnih mest in blogov.

Podatki za strganje z orodjem za branje zaslona:

Za vašo preprostost, tukaj je po korakih opis, kako začeti spletno strganje s tem super orodjem:

1. korak: Kliknite na orodje Screen Scraping na kartici Design. To orodje bo zaznalo vsak posamezen element s svojimi edinstvenimi vrednostmi.

2. korak: Pomembno je izbrati način strganja in obliko vaših podatkov. Običajno orodje Screen Scraping prikazuje podatke v formatih CSV in JSON.

3. korak: Za nadaljevanje strganja kliknite gumb Nadaljuj. To orodje bo najprej zbralo vaše podatke, jih organiziralo in strgalo v želenem formatu. Ne pozabite prenesti oskubljenih podatkov na trdi disk za uporabo brez povezave Source .

December 22, 2017