Back to Question Center
0

Kako prevladovati seznam prodajnih mest Amazon?

1 answers:

Amazon je največji portal e-trgovine na svetu. Vsak dan milijoni ljudi kupujejo na tej platformi, povečujejo prihodke posameznih prodajalcev in celotni dobiček družbe Amazon. Povečanje prodaje Amazonove prodaje na seznamu rezultatov iskanja lahko znatno poveča prepoznavnost blagovne znamke in povečuje prihodke. Verjetno je najboljši način za izboljšanje prodajne razvrstitve drobnoprofesionalne izdelke v najvišji razred po razumni ceni. Poleg tega morajo biti vaši izdelki vedno na zalogi. Drugi dejavniki, kot so odlična uporabniška izkušnja iskanja, hitra dostava in dostava odvisni samo od vas. Te osnove bodo služile kot najbolj trajnostne metode za vašo močno prisotnost v Amazoniji.

Vendar, zunaj primarnega nakladališča, imate še nekaj predlogov, o katerih bi se morali zavedati. V tem članku bomo razpravljali o metodah, ki jih morate poskušati optimizirati svojo strategijo za dvig prodaje.

Praktični načini prevladujočega seznama prodajnega seznama Amazon

  • Deal skupnosti
želite povečati svojo prodajo na Amazon, bo idealna različica uporabe dodatnih virov prometa, kot so prodajne skupnosti. Obstaja veliko forum skupnosti za nakupovalce Amazon, ki ocenjujejo poslovanje in drugim zagotavljajo nasvete, kje in kdaj lahko naredijo dober posel. Taki člani skupnosti so zelo dobri pri iskanju najboljših stvari po razumni ceni. Ti fantje bodo našli vse napake pri oblikovanju cen, promocije in priložnosti. Ne izgubite možnosti za prodajo več in postanite član ene priljubljenih prodajnih skupnosti. Poskrbite, da bodo vaši popusti dovolj pomembni, da jih bodo kupci posodobili. Če so vaši izdelki visokokakovostne in imajo dobro ceno, boste lahko opazovali znatne in hitre prodaje.

  • Izdelki za iskanje izdelkov

Kot ste verjetno opazili, najbolje prodajani izdelki vedno postavite na stran z rezultati iskanja Amazon. To je mogoče razložiti z osnovnim namenom Amazon za maksimiranje prihodkov. Torej, bolje je, da se vaši rezultati prodajajo, toliko višje se pojavijo v rezultatih iskanja, kar posledično vodi do večje prodaje. V skladu z amazonskimi pravili za razvrščanje algoritma se mesto vsakega izdelka v rezultatih iskanja izračuna za vsak izraz. Torej, tudi če je vaš izdelek uvrščen visoko v kategorijo, to ne pomeni, da bo v TOP TOP Amazonovo iskanje povezanih izrazov.

Če želite spremeniti to situacijo in pozitivno vplivati ​​na svojo oceno prodaje Amazon na seznamu rezultatov iskanja, morate uporabiti praktične načine za hack prodaje. Naj razpravljamo o nekaterih od njih.

Ključni vidik vaše oglaševalske akcije za optimizacijo Amazon je raziskava ključnih besed. Morate poiskati ustrezne ključne besede ključnih besed velikega obsega, ki jih kupci uporabljajo za natančno iskanje vašega izdelka. Te podatke lahko dobite z uporabo programa Amazon Sales Central ali Amazon Retail Analytics. Poleg tega je mogoče, če je potrebno, uporabiti Google Trends za podatke v spletnem iskanju kot šibek proxy. Ko sestavite seznam ustreznih iskalnih poizvedb, morate raziskati Amazon za vaše veliko količino. Poiščite izdelek na strani z rezultati iskanja, kliknite stran s podrobnostmi in jo kupite. To naredite znova in znova, dokler ne boste opazili prve izboljšave. Učinek te strategije bo odvisen od številnih dejavnikov, kot so stroškovna struktura izdelka, sporazum s pogajanji z Amazonom. itd.

  • Kuponi kupcev

Amazonska ekvivalenca pogosto prodajnih predmetov na Amazonskih kuponih. To lahko služi kot koristno promocijsko vozilo iz različnih razlogov. Kupci Power kuponi so priljubljeni med kupci. Zato lahko pozitivno vplivajo na promocijo blagovne znamke in na razvrstitev prodaje. Lahko se soočiš z njimi v Gold Box-u ali prodajnih trgovinah. Obstaja nekaj kuponov, tako da lahko izboljšate izpostavljenost vaše blagovne znamke celo z ničelno prodajno hitrostjo.

Enostavno jih je uporabljati in jih upravljati, saj lahko sami ustvarite kupone za kupce v prodajalcu. Poleg tega imate lahko popoln nadzor nad vašim proračunom. Kuponi se izklopijo takoj, ko je proračun izčrpan. Še ena prednost je, da kuponi moči kupcev ne zahtevajo večjih naložb. Lahko popustite in plačate provizijo za odkup.

  • Osebno omrežje

Za povečanje prodaje in izboljšanje prodaje izdelka na seznamu rezultatov Amazon iskanja lahko preprosto ustvarite svojo mrežo. Več ukvarjanj, ki jih imate, višje boste v Amazonskem iskanju. Torej, lahko povečate prodajo razvrstitev z večjo skupno prodajo. Najprej lahko svoje prijatelje in sorodnike vključite v nakup stvari. Lahko tudi preživite nekaj denarja sami na predmetih in jih zgolj darujete ljudem. S tem boste dobili žogo valjanje.

  • Družabni mediji in blogging

Platforme socialnih medijev lahko služijo kot dodatni viri prometa za vaše izdelke Amazon. Zato ustvarite račune na priljubljenih socialnih platformah, kot so Facebook, Instagram, Twitter in Pinterest. Te strani morajo vsebovati vaše izdelke in vključiti uporabnike pri nakupu. Poskrbite, da boste v glavo glave dodali povezavo do svoje Amazonke. Za vzdrževanje aktivnosti sledenja morate redno posodabljati podatke o svojih medijskih računih.

Razumno je, da ustvarite običajni blog, posvečen vašim izdelkom. Postanite prepoznaven strokovnjak z ustvarjanjem zanimivih in raziskovalnih vsebin. Poleg tega lahko svoje pripombe pustite tudi na drugih povezanih blogih ali forumih za razprave. Učinkovit način za izboljšanje ozaveščenosti blagovne znamke je gostovanje. Če želite prihraniti čas za osebni zagon in promocijo spletnega dnevnika, lahko sodelujete s čednimi vplivi v vaši niši.

Eden bolj kreativen način razširitve prepoznavnosti blagovne znamke v spletu je, da postanete obveščeni o svojih izdelkih Amazon. Lahko ustvarite sporočila za javnost ali članke in jih pošljete novinarskim organizacijam v vaši tržni niši. Če imate stike z množičnimi mediji, kot so TV, časopisi itd. , lahko jih prosite, naj predstavijo svoje izdelke. V nasprotnem primeru lahko svoje izdelke oglašujete v spletnih medijih s povezavo do strani Amazon Source .

December 22, 2017