Back to Question Center
0

Semalt - Super vodnik o tem, kako izvleči podatke o izdelku Amazon z uporabo Pythona

1 answers:

Strganje velikih podatkov iz spletnih strani, kot je Amazon, ni tako enostavno. Spletna mesta vam omogočajo dostop do 400 spletnih strani za vsako kategorijo. Amazon in druga velika spletna mesta za e-poslovanje uporabljajo ASIN, ključno besedo, ki jo uporabljajo spletne strani e-trgovine, da bi izsledili število izdelkov v bazi podatkov.

V tej objavi boste izvedeli, kako ustvariti izdelek strgalo, ki bo kasneje uporabljen za pridobivanje opise izdelkov in podrobnosti o cenah na Amazon. Za začetnike je Python namensko programski jezik, ki poudarja poudarek na berljivosti skriptov. Tukaj so načini za uporabo vašega strgala za izdelke.

Spremljanje izdelkov na Amazonu

Spletno strganje se pogosto uporablja pri pridobivanju velikih sklopov podatkov s spletnih strani e-trgovine. S strgalom izdelka lahko preprosto izveste o razpoložljivosti zalog, ocenah strank in spremembah cen.

Analiza, kako se izdelki prodajajo na Amazonu

Izkopavanje spletnih podatkov vključuje pridobivanje koristnih podatkov s strani. Za preživetje močne konkurence na finančnih trgih morate izslediti uspešnost vaših konkurentov. V preteklih nekaj letih so strganje spletnih mest s spletnih strani e-trgovine bile dolgočasne in okorne dejavnosti. Zahvaljujoč Pythonu je bila strganja teh spletnih mest preprosta.

Izdelovalec strgala zlahka razreže podatke iz Amazon s poudarjanjem svoje ASIN. Ekstrahirani podatki uporabljajo finančni prodajalci za analizo, kako se blago prodaja na Amazon. Strgala se uporabljajo za različne namene. Tukaj so še druge uporabe izdelkov strgalnikov.

 • Analiziranje Amazonove ocene in ocene izdelkov
 • Preverjanje blagovnih znamk oglaševanje API
 • Analiziranje stopnje paritete in preglednosti
 • Zakaj Python?

  Python je zelo priporočljivo, ko gre za pridobivanje in razčlenjevanje datotek iz dinamičnih spletnih strani, kot so Amazon. Vendar preden odkopljete podrobneje o pridobivanju podatkov s spletnih mest e-trgovine, razmislite o podrobnostih, ki jih je mogoče pridobiti s teh spletnih mest. Tukaj je pin-pointed list, ki poudarja sklopov podatkov, ki jih je mogoče dobiti s strgalom izdelka.

 • Kategorija izdelka
 • )

  Pythonove zahteve glede paketa

  V tej objavi osrednja tema uporablja Python za prenos in razčlenitev HTML. Pridobivanje podatkov s pomočjo Pythona je kot z desnim klikom na element. Tako preprosto je. Prenesite HTML s spletne strani vaše želenega izdelka in poiščite vse XPath ciljne komponente, kot so cena in opis izdelka.

  Koda Pythona

  Ali imate ime kode, ki jo želite uporabiti? Če da, gremo. V ukazni poziv preprosto vtipkajte ime svoje kode. Ko pridobite kodo, jo spremenite z lastnimi ASIN-ji. Izhodna datoteka JSON (podatki. json), ki vsebuje vse sezname podatkov ASIN.

  Politike in pogoji urejajo spletne strani e-trgovine. Pri strganju se izogibajte kršenju načrtov spletnega mesta, da bi se izognili črni listi. Spletne strani e-trgovine omejujejo uporabnikom dostop do več kot 400 strani na kategorijo. S storitvijo strgala Pythona lahko brez težav spremljate izdelke za ocenjevanje in oceno zalog Source .

 • December 22, 2017