Back to Question Center
0

Spletni skraper Link Selector Explained By Semalt

1 answers:

Spletni iskalci morajo krmariti po spletnih straneh in navesti točne podatke, ki jih želijo izvleči. To je zelo učinkovit spletni proces, ki svojim uporabnikom omogoča, da izločijo več strani, ki uporabljajo Ajax JavaScript. Uporabniki lahko to posebno orodje za strganje namestijo zelo enostavno, ne da bi morali uporabljati napredne tehnične veščine. Spletni strgalnik jim lahko pomaga zbrati vse informacije, ki jih potrebujejo hitro in enostavno. To je najboljši brezplačno spletno strganje orodje za razširitev brskalnika Chrome, posebej zasnovano za začetnike, ki želijo izvleči podatke s spletnega mesta brez zaposlovanja strokovnjakov. Vsakič, ko odpre spletno strgalo odpre novo stran iz interneta, morajo uporabniki izločiti nekaj elementov

. Po oblikovanju načrta morajo uporabniki razviti selektorje. To so elementi na ciljni spletni strani, ki vsebuje določene podatke. Uporabniki lahko dodajo, urejajo ali izbrišejo izbirnike preko panela. Uporabniki lahko uporabljajo to strganje orodje za zbiranje različnih vrst podatkov, kot so vsebina, tabele, slike, telefonske številke, cene in še več. Po zbiranju informacij, ki jih potrebujejo, lahko uporabniki kopirajo rezultate kot TSV v odložišče in jih shranijo v mape ali izvažajo rezultate v Google Dokumente kot preglednico Excel.

Navigacija preko več ravneh

Z uporabo tega orodja za iztekanje lahko spletni iskalniki navigirajo med različnimi kategorijami in podkategorijami ter preprosto izberete povezave. Na primer, lahko izberejo dva selektorja povezave: eno za glavne kategorije in drugo za podkategorije. Na ta način je mogoče krmariti po različnih spletnih straneh in izvleči URL-je.

Kako ravnati s paginacijami

Danes številne e-trgovine in trgovci na drobno imajo na svojih spletnih straneh več kategorij. Uporabniki se morajo odločiti, katero kategorijo želijo uporabiti. Vsaka skupina ima svoj seznam izdelkov skupaj s povezavami strani. Poleg tega morajo uporabniki zapomniti, da obstaja nekaj strani, ki so na voljo samo na straneh strani strani, ne pa tudi v določeni kategoriji. Pravkar se morajo začeti z ustvarjanjem zemljevida (načrta) in začeti pridobivati ​​predmete. Če želite to narediti, morajo za izbiro povezav strani. Uporabniki se morajo zavedati, da ko spletni strgalo odpre določeno kategorijo, lahko zbere samo elemente s te posebne strani. Nato lahko uporabi različne možne povezave s strani. Te povezave lahko odkrijejo več sorodnih podatkov, pa tudi več povezav za strani za uporabnike.

To orodje za iztiskanje ima nekaj odličnih lastnosti in lahko spletnim iskalcem pomaga pri zbiranju želenih rezultatov, da jih kasneje analizira. To je preprosto orodje, ki ne zahteva kodiranja, uporabniki pa ne potrebujejo naprednih računalniških programov. To je najboljša brezplačna spletna razširitev Chrome za ne-programerje, ki želijo izvleči podatke s spletne strani, ne da bi najemali spletnega strokovnjaka za strganje. Za namestitev potrebujejo samo brskalnik Google Chrome Source .

December 22, 2017