Back to Question Center
0

Semalt: 5 načinov za napolnitev vaše SEO analize s spletno strganje

1 answers:

Internet je poln nasvetov o SEO. Z spletnim odlomkom je mogoče obrniti spletne strani naših konkurentov, da bi razvili strategije, s katerimi bi jih nadgrajevali. Če boste morali strgati naslovno oznako, meta opise ali ključne besede, morate uporabiti desno strgalo za vsebino , da opravite svoje delo.

Tukaj je 5 različnih načinov, kako izboljšati analizo SEO s spletnim strganjem.

1. Analiza konkurenčne ključne besede:

Lahko enostavno strgate spletno stran svojega konkurenta in pridobite njegovo vsebino za analizo ključnih besed. V ta namen lahko uporabite SEMRush in iščete ustrezne ključne besede. SEMRush je obsežen orodje za strganje podatkov . Z njim lahko ugotovite, katere ključne besede uporabljajo vaši konkurenti. Prav tako lahko izveste svoje ključne besede z dolgim ​​repom in kratkim repom in svojo spletno stran uvrstite na boljši način.

2. Uspešnost strani:

Različna orodja in storitve SEO se osredotočajo na domene in ključne besede za boljše uvrščanje. Pomembno je, da strgate podatke , da izboljšate splošno delovanje svojih spletnih strani. Ali želite povečati promet na svoji spletni strani ali spletnem dnevniku? Google Adwords API je odlično orodje, ki zbira podatke in preprosto poišče vaše spletne strani. Prav tako pomaga izboljšati učinkovitost vaše spletne strani in povečati njegovo uvrstitev.

3. Meta-Data ekstrakcija:

Kimono Labs in uvoz. io sta dve izjemni orodji za strganje po spletu . Pomagajo pri izvleči meta-podatke in enostavno indeksirajo naše spletne strani. Če želite ugotoviti, zakaj je vaša spletna stran na spletnem mestu boljša kot vaša, lahko poskusite s katerim koli od teh orodij in poiščite ustrezne ključne besede za svojo spletno stran. Z uvozom. io in Kimono, lahko preprosto izvlečete meta opise, meta naslove in meta oznake ter izboljšate učinkovitost vaše spletne strani.

4. Spletna mesta za uvrstitev strani:

Cilj SEO je povečati uvrstitev strani za dane ključne besede. Vsi spletni skrbniki potrebujejo spletno strgalo za SEO , ki jim lahko pomaga izboljšati splošno uspešnost svojih spletnih mest. Ko so podatki popolnoma očiščeni, jih lahko objavite na svojem spletnem dnevniku in vozite do kakovostnega prometa. Lahko poskusite Scrapy, orodje za ekstrakcijo podatkov, ki briše informacije z različnih spletnih mest, ne da bi spremenili svoje glavne ključne besede. Eden od načinov za zvišanje stopnje je, da ugotovite, kaj vaši konkurenti počnejo in posnemajo svoje spletne strani.

5. Notranje in zunanje povezave:

Varno je reči, da spletno strganje in SEO imata močan odnos. Vedno potrebujete notranje in zunanje povezave za boljšo razvrstitev iskalnikov. Z zvezdicami Getleft, ParseHub in OutWit ne morete samo pajkati in izvleči svojih spletnih strani, ampak tudi zgraditi močne notranje povezave.

Z orodji za spletno strganje lahko preprosto ugotovite, koliko ključnih besed je uporabila vaša spletna stran vašega konkurenta. V vaši vsebini mora biti optimalno število ključnih besed in vam lahko pomaga preprečiti, da bi nalagali ključne besede. Poleg tega lahko iz videoposnetkov in slik strgate uporabne podatke. S pravim orodjem za strganje lahko preprosto izvlečete podatke iz slik in video posnetkov in lahko povečate svojo uvrstitev do določene mere. Skratka, spletno strganje in SEO lahko pomagata razumeti, kako vaš konkurent postaja na vrhu rezultatov iskalnika Source .

December 22, 2017