Back to Question Center
0

Kako najti ključne besede ključnih besed za optimizacijo seznamov Amazon?

1 answers:

Če imate izdelek, ki ga je mogoče prodati na Amazon, morate imeti tudi dobro strategijo, kako ga prodajati. Vašim potencialnim kupcem morate kupiti natanko vaše izdelke namesto vaših konkurentov na trgu. Na dnu svoje optimizacijske oglaševalske akcije morate izvesti celovite raziskave ključnih besed. Če želite to narediti na pravilen način, lahko najemite strokovnjaka na področju optimizacije Amazon ali uporabite posebno programsko opremo za ključne besede. Nujno je najti vse ciljane iskalne izraze hkrati, da se v prihodnosti ne bomo vrnili na to temo. Pozabljanje na nekatere ključne ključne besede lahko vodi do denarja in izgubljajo nove priložnosti. Ključne besede z velikim obsegom iskanja na Amazonu vam bodo pomagale stati bolje od vaših konkurentov in izboljšati prodajo.

V tem članku bomo govorili o nekaterih praktičnih trikovih, da bi izvedli celovite raziskave o ključnih besedah ​​in izboljšali vidljivost na seznamu na Amazonskem iskanju. Poleg tega bomo razpravljali o najboljših orodjih za raziskovanje ključnih besed, ki bodo služile kot dodatna pomoč pri procesu optimizacije vašega Amazonskega seznama.

Ključne besede Amazon ključne besede

Ključne besede raziskave je sestavni del vašega Amazon seznam izdelkov optimizacijo. Vključuje iskanje vseh ustreznih in ciljanih iskalnih izrazov za določen izdelek. Iskalni izrazi velikega obsega so tiste besede, ki bi jih vaš potencialni kupec lahko uporabil za iskanje izdelka na Amazon strani z rezultati iskanja.

Raziskave strokovnih ključnih besed bi morale vključevati take dejavnosti, kot so tržna tržna niša, revizija trženja in konkurenčna analiza. Poleg tega morate narediti analizo vedenja kupca, da bi razumeli, kaj iščejo v večini primerov.

Praviloma je skoraj nemogoče zbrati vse te informacije ročno. Zato večina spletnih trgovcev običajno uporablja spletno programsko opremo.

Priporočam uporabo naslednjih orodij, saj vam lahko dajo najbolj točne podatke:

  • Google Planner za ključne besede

Najpogosteje uporabljano orodje za raziskave ključnih besed je Googleov načrtovalec ključnih besed. Podatke, ki jih ponuja to orodje, lahko uporabite kot proxy za optimizacijo vsebine Amazon. Vendar se morate zavedati, da je sistem za razvrščanje v Amazon nekoliko drugačen kot Google. Zato bodo predlogi za ključne besede, ki jih boste pridobili z uporabo tega orodja, točni. Če želite prejeti sliko o vrstah in številu iskanj, izvedenih za izdelke na Amazon, morate uporabiti nekaj filtrov Amazon.

  • SEO Chat predlog za ključne besede

Je orodje za predlaganje ključnih besed na spletu. Zagotavlja autosuggest podatke za Amazon, Google, YouTube in Bing. Zelo je priročno, če želite primerjati razlike v tem, kako vaše potencialne stranke iščejo v različnih iskalnih sistemih.

To orodje lahko samodejno dopolni dodatne iskalne izraze z dolgim ​​repom, tako da dodate ključno besedo, ki ste jo vnesli v svoj sistem. Ko izberete vse predlagane rezultate in kliknete gumb za predloge, orodje zažene vse predloge ključnih besed nazaj skozi polje za iskanje Amazon. Ta raziskava bo zagotovila bolj specifične avtosugestne fraze.

  • Amazon Niche Analyzer

Če ste novi v Amazon in želite odločiti, katera tržna niša je najbolj primerna za vaše poslovne potrebe, Amazon Niche Analizator je tisto, kar potrebujete. Pomaga določiti, katere izdelke lahko prodajate in po kakšni ceni. Poleg tega lahko z uporabo tega orodja ocenite, koliko donosov boste zaslužili.

Poleg tega vam bo to orodje pomagalo spremljati strategije vašega konkurenta in uvrstiti pozicije. Lahko določite svojo strategijo oblikovanja cen, spremljate uranking ključnih besed in ocenite prihodke od prodaje.

  • Semrush

Semrush je programska oprema za optimizacijo poklica, ki se uporablja za številne namene optimizacije,. To orodje vam lahko v nekaj minutah zagotovi najbolj relevantne in ciljne iskalne izraze. Poleg tega prikazuje ključne besede vašega konkurenta in kako jih razvrščajo. Vse, kar potrebujete, je kopiranje URL-ja vašega konkurenta, in orodje Semrush vam bo priskrbelo vsako posamezno ključno besedo, ki jo uvrščajo.

Kako lahko raziskave ključnih besed povečajo prodajo na Amazon?

Vaši izdelki Amazon bodo prikazani na strani z rezultati iskanja, če vaši oglasi vsebujejo vse ključne besede, ki jih je stranka vnesla v iskalno poizvedbo. Če ste izpustili vsaj eno besedo, potem vaš izdelek nima možnosti, da se prikaže v rezultatih iskanja, in pozneje boste zamudili to prodajo.

Glavni cilj raziskave ključnih besed je izdelati seznam vseh iskalnih izrazov, ki so pomembni za določen izdelek. Če lahko strateško vključite visoke ključne besede Amazon za iskanje v vašem besedilu s seznamom izdelkov, bodo raziskave ključnih besed vodile k dejstvu, da bo več strank videlo vaš izdelek, ga kliknite in končno postali vaše plačilne stranke.

Kako najti izrazite pogoje iskanja za vaše izdelke Amazon?

Prvi padec, jaz bi omenil, da morate biti sistematični pri iskanju ključnih besed za vaše izdelke. To vam bo pomagalo biti natančen in ne izgubiti bistvenih informacij. Združevanje ključnih besed v različne kategorije vam omogoči, da ste sistematični in temeljiti. Te ključne besede so lahko primarne in sekundarne. Primarne ključne besede so tisti, ki distribuirajo osnovni izdelek. Lahko so opisni iskalni izrazi, ki identificirajo izdelek in zahtevajo njegove bistvene značilnosti. Sekundarne ključne besede so splošnejši iskalni izrazi, ki jih je mogoče uporabiti pri iskanju primarnih ključnih besed. Uporablja se lahko za besede, ki se nanašajo na določeno ciljno skupino, vrsto osebe, vrsto uporabe ali druge značilnosti izdelka.

Če želite, da bo ključna beseda raziskav rezultat, morate vse predlagane iskalne izraze razdeliti v dve osnovni kategoriji - primarno in sekundarno. Sčasoma vam bo pomagal pri iskanju najpomembnejših kombinacij iskanja, ki bodo lahko povečale vašo oceno v Amazoniji Source .

December 22, 2017