Back to Question Center
0

Semalt Expert definira možnosti za strganje HTML

1 answers:

Na internetu je več informacij, kot jih lahko človeško bitje absorbira v življenju. Spletne strani so napisane z uporabo HTML-ja, vsaka spletna stran pa je strukturirana s posebnimi kodami. Različne dinamične spletne strani ne zagotavljajo podatkov v formatih CSV in JSON in nam težko izčrpajo podatke. Če želite izvleči podatke iz dokumentov HTML, so najprimernejše naslednje tehnike.

LXML:

LXML je obsežna knjižnica, napisana za hitro razčlenjevanje dokumentov HTML in XML. Lahko obvlada veliko število oznak, dokumentov HTML in doseže želene rezultate v nekaj minutah. Zahteve moramo poslati samo svojemu že vgrajenemu modulu urllib2, ki je najbolj znana po berljivosti in natančnih rezultatih.

Lepa juha:

Lepa juha je knjižnica Python, zasnovana za hitre projekte preoblikovanja, kot so strganje podatkov in vsebinsko rudarjenje. Dohodne dokumente samodejno pretvori v Unicode in odhajajoče dokumente v UTF. Ne potrebujete nobenih programskih veščin, toda osnovno znanje o kodah HTML bo prihranilo čas in energijo. Beautiful Soup razčleni kateri koli dokument in naredi drevo traversal stvari za svoje uporabnike. Veliko podatkov, ki se zaklenejo na slabo oblikovanem spletnem mestu, je mogoče dobiti s to možnostjo. Tudi Beautiful Soup v nekaj minutah izvaja veliko število opravkov za strganje in vam prinaša podatke iz dokumentov HTML. Licencira ga MIT in deluje na Python 2 in Python 3.

Scrapy:

Scrapy je znan okvir odprtega kroga za strganje podatkov, ki jih potrebujete na različnih spletnih straneh. Najbolj znan je po vgrajenem mehanizmu in obsežnih funkcijah. S storitvijo Scrapy lahko preprosto izvlečete podatke iz velikega števila spletnih mest in ne potrebujete nobenih posebnih kodnih znanj. Ustrezno uvaža vaše podatke v formate Google Drive, JSON in CSV in prihrani veliko časa. Scrapy je dobra alternativa uvozu. io in Kimono Labs.

PHP Simple HTML DOM razčlenjevalnik:

PHP Simple HTML DOM razčlenjevalnik je odlična korist za programerje in razvijalce. Združuje funkcije tako JavaScripta kot Beautiful Juice, hkrati pa omogoča hkratno obdelavo velikega števila projektov spletnega strganja . S to tehniko lahko strgate podatke iz dokumentov HTML.

Spletna žetev:

Spletna žetev je odprtokodno spletno strganje, napisano v Java. Zbira, organizira in strjuje podatke z želenih spletnih strani. Spletna žetev uporablja uveljavljene tehnike in tehnologije za manipulacijo XML, kot so regularni izrazi, XSLT in XQuery. Osredotoča se na spletne strani, ki temeljijo na HTML in XML, in podatke o njih iz njih brez ogrožanja kakovosti. Spletna žetev lahko v eni uri obdeluje veliko število spletnih strani in jo dopolnjujejo prilagojene knjižnice Java. Ta storitev je znana po svojih dobro opremljenih funkcij in odličnih zmogljivostih ekstrakcije.

Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser je knjižnica Java, ki nam omogoča analiziranje in manipuliranje delov datoteke HTML. To je celovita možnost, ki jo je leta 2014 prvič predstavil Eclipse Public. Lahko uporabite razčlenjevalnik HTML Jericho za komercialne in nekomercialne namene Source .

December 22, 2017