Back to Question Center
0

Kateri so glavni dejavniki, ki določajo zvok ključne besede raziskave na Amazon?

1 answers:

Predpostavljam, da popolnoma opravljeno raziskavo ključnih besed na Amazonu določajo predvsem dejavniki relevantnosti ključnih besed (kako natančno se ujema z zahtevo uporabnika za iskanje) in trenutne ravni razvrstitve konkurence (kako težko bo ocenjeno). Morda se zdi, da ni prijeten, vendar je glavni cilj raziskave ključnih besed na Amazonu najti tiste potencialno zmagovalne, a še vedno ne preveč priljubljene izraze za iskanje izdelkov in kombinacije dolgega repa, ki jih kupci v živo kupujejo tam. Ampak kako narediti preprost napredek, tako da se vaša prepoznavnost na spletu povečuje kot pekel?

Obstaja nekaj načinov za nadaljevanje:

  • Izvajanje proaktivnih ključnih besed z uporabo možnosti samodejnega polnjenja Amazon. Na ta način ne boste takoj takoj dobili veliko sliko o najbolj učinkovitih kombinacijah ključnih besed, povezanih s kategorijo izdelka, ali določenega predmeta, vzetega ločeno, vendar razumete, katere ključne besede za iskanje v iskalnem omrežju najverjetneje prevzamejo za njihovo iskanje izdelkov, ko se prikazujejo samodejno predlaga možnosti po Amazonovem algoritmu.
  • Prepoznavanje najbolj podcenjenih ključnih besed. Mislim na te iskalne izraze z znatno velikim obsegom iskanja, a še vedno sorazmerno nizko konkurenco. Zato je verjetno še vedno premalo število povezanih izdelkov v prodaji, ki so za zdaj indeksirani za to določeno ključno besedo. Posledično lahko tisti podcenjeni, a še vedno popolnoma uresničljivi iskalni izrazi in kombinacije z dolgim ​​repom, postanejo vaša prva prednostna naloga za raziskavo ključnih besed na Amazon.
  • Iskanje ključnih ključnih besed, ki so trenutno priljubljene. Na splošno velja, da trţne ključne besede vsaj za trenutek niso preveč konkurenčne. Toda njihovi najnovejši dosežki v obsegu iskanja (na primer v preteklem mesecu) jih vsekakor vredno obravnavati med prvimi, ki jih je treba pridobiti v ciljnih ključnih besedah ​​raziskave Amazon.

Skupaj z dobičkonosnimi ključnimi besedami in kombinacijami iskalnih poizvedb za izdelek, so tudi pomembni dejavniki kakovosti vaše trgovine in optimizacija. Mislim, da ima dobičkonosna skupina ključnih besed dobro za vas. Ampak pridobivanje brez pravilne sheme optimizacije oglasov izdelkov bo neizogibno ubilo vašo e-trgovino s časom. Zato se prepričajte, da nič ne omejuje izpostavljenosti vašega vnosa na spletno iskanje. S tem priporočam dvojno preverjanje naslednjih dejavnikov, ki določajo uspešno indeksiranje ključnih besed na Amazon:

  • Opis izdelka je treba zapisati v približno 250 besedah, ki jih je treba podpirati s seznamom petih bullet točke, vsaka popolnoma opisna, vendar še vedno čista in jedrnata.
  • Slike izdelkov so zelo pomembne. In ne samo, da bi svoje obiskovalce usmerjali v dokončno odločanje, ki bi ga kupili, ampak tudi za namene iskanja. Stvar je v tem, da Amazon prepozna niz podpornih vizualnih vsebin kot enako močan dejavnik, ki določa kakovost vašega izdelka Source .
December 22, 2017