Back to Question Center
0

Spletne razširitve razširitev za programerje iz Semalt

1 answers:

Če strnete spletne strani s Pythonom, je verjetno, da ste že preizkusili httplib in urllib zahteve. Selen je celovit Pythonov okvir, ki uporablja bote za strganje različnih spletnih strani. Vse te storitve ne zagotavljajo zanesljivih rezultatov; zato morate poskusiti naslednje razširitve, da izvedete svoje delo:

1. Podatki strgalo:

To je priljubljena razširitev Chrome; Data Scraper raztezne podatke iz osnovnih in naprednih spletnih strani. Programatorji in kodirniki lahko ciljajo na veliko število dinamičnih spletnih mest, spletnih mest družabnih medijev, potovalnih portalov in poročil. Podatki se zbirajo in oskrbujejo po navodilih, rezultati pa so shranjeni v formatih CSV, JSON in XLS. Delno ali celo spletno mesto lahko prenesete tudi v obliki seznamov ali tabel. Data Scraper ni primeren samo za programerje, temveč tudi za programerje, študente, samostojne podjetnike in znanstvenike. Hkrati opravlja številne naloge za strganje in prihrani čas in energijo.

2. Spletni strgalec:

To je še ena razširitev za Chrome; Spletni brusilnik ima uporabniku prijazen vmesnik in nam omogoča, da ustvarite zemljevide spletnih mest. S to razširitvijo lahko krmarite po različnih spletnih straneh in strgate celotno ali delno spletno mesto. Spletni brusilnik je na voljo v brezplačnih in plačljivih različicah in je primeren za programerje, spletne skrbnike in zagon. Traja samo nekaj sekund, da bi strgali vaše podatke in jih prenesli na trdi disk.

3. Strgalo:

To je ena od najbolj znanih razširitev Firefoxa; Strgalo je zanesljivo in zmogljivo strganje in obdelava podatkov. Ima uporabniku prijazen vmesnik in povzema podatke iz spletnih tabel in seznamov. Podatki se potem pretvorijo v berljive in prilagodljive oblike. Ta storitev je primerna za programerje in povzema spletne vsebine z uporabo XPath in JQuery. Podatke lahko kopiramo ali izvozimo v datoteke v storitvi Google Dokumenti, XSL in JSON. Vmesnik in funkcije Scraperja so podobne Uvozu. io.

4. Octoparse:

je razširitev za Chrome in ena najmočnejših spletnih storitev za odstranjevanje odpadkov . Obravnava statična in dinamična spletna mesta s piškotki, JavaScriptom, preusmeritvami in AJAX. Octoparse je trdil, da je do sedaj brcnil več kot dva milijona spletnih strani. Ustvarite lahko več nalog, Octoparse pa jih bo hkrati obdeloval, hkrati pa vam bo prihranil čas in energijo. Vsi podatki so vidni v spletu; lahko z nekaj kliki tudi prenesete želene datoteke na svoj trdi disk.

5. ParseHub:

Primeren je za podjetja in programerje; Parsehub ni samo razširitev Firefox, temveč tudi odlično spletno orodje za strganje in pajkanje. ParseHub uporablja tehnologijo AJAX in strjuje strani s preusmeritvami in piškotki. Lahko prebere in preoblikuje različne spletne dokumente v ustrezne informacije v nekaj minutah. Ko prenesete in aktivirate, lahko ParseHub hkrati izvaja več nalog za strganje podatkov . Njegova namizna aplikacija je primerna za uporabnike operacijskega sistema Mac OS X, Linux in Windows. Njena brezplačna različica izvaja do petnajst projektov strganja, plačani načrt pa omogoča, da hkrati obdelujemo več kot 50 projektov Source .

December 22, 2017